GDE da kupim...

u pancevu je cena smesna,ali malu kolicinu mislim kilo ili dva bas ne znam da li ce vam prodati...kada sam ja zadnji put uzimala to je bilo pre vise od godinu dana cena je bila oko 100 din za kilo i taj je zuckast i malo tecniji doduse nista mu ne fali ni za fondan ni za gum pastu.

Ja poručila obruče za torti u Inoksalu. Čovek mi odmah rekao cenu i poslaće mi pouzećem. Da li ću biti zadovoljna videćemo. Odmah slikam i stavljam na zajedničko elaboriranje. Obruči su po ideji Zadovoljne domaćice koja se meni jako dopala jer mislim da je praktična. čekamo isporuku:mesi:

za ravnanje cokolade sprava ne postoji....cokolada se nanosi na aplikaciju vec temperirana i to se nanosi suhom spatulom(nesme imati ni kapljica vode)slag se isto zagladjuje spatulom nema glacalica za slag...ja recimo imam lenjir od inoksa koji zagrevam toplom vodom i tako glacam ....neko to radi obicnim lenjirom i hladnom vodom....razne tehnike postoje... Za secenje cokolade na jednake kocke ili kockice koristi se spravica koja se zove bicikleto....jako skupa stvarcica ali veoma korisna i neophodna ljudima koji se profesionalno bave cokoladom i dekorom od cokolade

beli labude imas u euroviltu cena je 35 eura cini mi sw i kod davidova cena je oko 20 eura a mozes da narucis odavde http://www.firstimpressionsmolds.com/ ja sam od njih narucivala razne kalupe pa i te koje to trazis

I poslali su ti za Srbiju ?
za ravnanje cokolade sprava ne postoji....cokolada se nanosi na aplikaciju vec temperirana i to se nanosi suhom spatulom(nesme imati ni kapljica vode)slag se isto zagladjuje spatulom nema glacalica za slag...ja recimo imam lenjir od inoksa koji zagrevam toplom vodom i tako glacam ....neko to radi obicnim lenjirom i hladnom vodom....razne tehnike postoje... Za secenje cokolade na jednake kocke ili kockice koristi se spravica koja se zove bicikleto....jako skupa stvarcica ali veoma korisna i neophodna ljudima koji se profesionalno bave cokoladom i dekorom od cokolade
Bicikleto ? Kad ukucam na google bicikleto, samo mi se pojavljuju bicikle :zcepanje:
Kako se tačno piše ?

Zkatja, objasni kako si to izračunala da je shiping onoliko koliko si navela. ja sam zainteresovana za kupovinu i bilo bi dobro ( rekla bih ) da se udružimo ako ima još zainteresovanih?

Izvinjavam se moderatorima nisam odmah videla da su prenele diskusiju na ovu temu sa forumskog buvljaka. u pravu su ova tema i pripada ovde!

Jelly,
to udruzivanje je i meni palo na pamet. Pa samo sam uzela jedan kalup stavila u korpu i isla kao da cu da kupim (check out), e tamo te pita za podatke i zemlju, popunila sva potrebna polja i stavila srbija i onda izabrala next. i onda mi dao da biram izmedju dva shippinga jedan ekspres skuplji i ovaj koji sam napisala jeftiniji.

Mozda si naletela na neku akciju ili su usluge poskupele :( Evo, probala sam da povecan cenu porudzbine (sa 14 na preko 100 dolara), shipping je povecan sa 33 na 36 dolara, nije tako puno povecan.
Koliko si cekala porudzbinu?

Poslednja izmena:
Budite oprezne sa tim udruživanjem, jer možete naići na savesnog carinika koji će zaključiti da, zbog količine, imate nameru da dalje prodajete ili će tražiti papire da imate radnju. To može, ne kažem da će se desiti.

Back