Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.110
I s kim
Nadate li se seksu?
I gde ćete za reprizu i s kim?
Da li postite?
Nadate li se seksu?
Da li postite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za novaka kod Novaka u Atinu.I s kim
Nadate li se seksu?
Da li postite?
Opaa, porastao standard u Vucicevom Srbistanu. Nadam se da letis a ne ides vozom, zakasnices na Novaka.Za novaka kod Novaka u Atinu.
daI s kim
Nadate li se seksu?
Da li postite?
hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ubedljivo najsmešnije odvala ikad xaxaxaxaxaxa. čuj letiš, srbistanu xaxaxaxa idupiš prvepljuge, luđi si bar tri puta od *****Opaa, porastao standard u Vucicevom Srbistanu. Nadam se da letis a ne ides vozom, zakasnices na Novaka.
Stoo? Zar se ne kaze Srbistan u zemlji matici nam, Turskoj?hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ubedljivo najsmešnije odvala ikad xaxaxaxaxaxa. čuj letiš, srbistanu xaxaxaxa idupiš prvepljuge, luđi si bar tri puta od *****
Jel blokaderi prave neku opstu zurku u centru BGD i NS recimo? Nesto kao sto su studenti pravili 1996/97.Decete za noleta
))))))Opaa, porastao standard u Vucicevom Srbistanu. Nadam se da letis a ne ides vozom, zakasnices na Novaka.
Ima se, moze se, ocito je. Najbolje vreme svih vremena za vas u Srbistanu.
Necu. Ne brigaj.Ima se, moze se, ocito je. Najbolje vreme svih vremena za vas u Srbistanu.
Ali pazi tamo oko Dorjana da ne omasis put te odletis u Etiopiju. Da nam se ne izgubis sa foruma do prolecne seobe u zavicaj...
I s kim
Nadate li se seksu?
Da li postite?

Verovatno nigde, inace bih nastupao i uzeo masne pare, al nemam glas. Zurke su proslodtI s kim![]()
Nikad se nisam nadao, niti cu.Nadate li se seksu?
mozda prosetam centromI gde ćete za reprizu i s kim?
Postim stalno, tj. pazim sta jedem, Crkveni post je pradeda jos zabranio.Da li postite?
E to je super, Ja sam de popeo na Monblan, zelja mi je Kilimandžaro, Mont Everest i Elbrus, i to zimi.Evo razmisljam da li da se priključlim planinarima idu na Kosovo na Šar planinu na 4 dana.. Možda bi to bilo zanimljivo, nikad nisam bila na Šar planini, a ni u Štrpcu.
i reprizu kod kuće sa društvom. Ne postim, dobro će da se jede.