ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.268
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pravo preko bosne?
Ma sporije, jer nemaju autoput, pa moraš da paziš na ograničenje kroz 100 mesta. Ovako je najbrže. Zadnji put, kad sam sa ćerkom išao iz Srbije, krenuo sam u ponoć, došao u pola 7 dole. Već počelo da prži sunce. Odmarao sam se na plaži ispred stana.A pravo preko bosne?
Ma da, a ovako samo gas, plus kad ideš noću nema ni gužve na Batrovcima.A jeste smara bas ogranicenje
Od Palića do mesta gde letujem već 30 godina, 9,5 sati vožnje, 912 km autoputem.Koliko se vozite do Grčke?
Nisam nikada išao južnije od Beograda.
i osudjen da svake godine ides na isto mesto..Ja kupio svoj stan, 100 metara od plaže, sa parkingom, balkonom i pogledom na more. Godišnji troškovi oko 250e. I još mu cena raste i to prilično.,tako da mislim da je ovo bolje rešenje od prikolice.
Varaš se, nikada nisam na istom mestu, toliko ostrva, toliko mesta toliko plaža u okolini. Sve ih obilazim i stalno nalazim nešto novo, a lep je osećaj slobode kad se vratiš u svoj stan uveče. Opušteno, ležerno, gledaš more i zalazak sunca u crvenoj boji i uživaš u tomei osudjen da svake godine ides na isto mesto..
a toliko lepih mesta za obici i videti i kad podvuces crtu koliko te je sve to kostalo, koliko ce te kostati u buducnosti renoviranja, odrzavanja, porezi, troskovi da odes tamo, neces nista posebno ustedeti a sebe si ogranicio.
porez vec polako pocinje, u spaniji su uveli duplo veci porez strancima van EU za nekretnine nego sto je regularan... uskoro se to preliva i na druge zemlje EU.
zato nikad nisam bio ljubitelj kupovine nekretnine na moru.
to se isplati samo ako planiras da je uvedes u turizam preko neke agencije u okviru njihove ponude i da zaradjujes
niti ja nisam vezan za Kamp prikolicu iako u njoj ima dovoljno konfora ako tome dodas i tendu u kojoj imam komp. tv i jos dva lezaja.. obilazim ja i druge plaze u okolici pa kad se vratim ukljucim klimatizaciju i zaspem ako sam umoran..Ako nisi ljubitelj slane vode u blizini ima bazent s restoranom pa tamo provedem ceo dan..dakle ima dinamike..cene u Grckoj skoro iste ko nase ako pazaris u Lidlu u Leptokariji..Varaš se, nikada nisam na istom mestu, toliko ostrva, toliko mesta toliko plaža u okolini. Sve ih obilazim i stalno nalazim nešto novo, a lep je osećaj slobode kad se vratiš u svoj stan uveče. Opušteno, ležerno, gledaš more i zalazak sunca u crvenoj boji i uživaš u tome
Koliko ima km od tvog mesta u Srbiji, do kamp prikolice u Grčkoj?niti ja nisam vezan za Kamp prikolicu iako u njoj ima dovoljno konfora ako tome dodas i tendu u kojoj imam komp. tv i jos dva lezaja.. obilazim ja i druge plaze u okolici pa kad se vratim ukljucim klimatizaciju i zaspem ako sam umoran..Ako nisi ljubitelj slane vode u blizini ima bazent s restoranom pa tamo provedem ceo dan..dakle ima dinamike..cene u Grckoj skoro iste ko nase ako pazaris u Lidlu u Leptokariji..
razmišljam možda na neko krstarenje zapadnim Mediteranom
Ma nisam,na žalost,nikada.Ali kad sam slikao taj brod,pomislio sam kako bi to bilo lepo.jesi putovao? vredi li?

Verujem,opiši nam posle to letovanje,usreći nasOve godine najverovatnije idemo u CG sa još jednim parom. To su nam prijatelji. Imaju stan na raspolaganju dve nedelje.
Nismo neki ljubitelji CG ali lepo se družimo pa će nam biti super.