- Poruka
- 2.553
Da je Robert optuzio Sersi za podmestanje dece rat bi bio direktno izmedju Roberta i Tajvina, a ako bi Robert na primer imao zarobljene Sersi i Dzejmija Tajvin ne bi smeo da pisne.Ko ovde prica dal je rat mogao da bude zaustavljen ? Ja sam rekla da je zbog nje poceo ranije, kad su bili nepripremljeni.
A Ned nije rekao Robertu jer se plasio da ce Robert da ubije sve Lanistere i decu njihovu sto bi OPET dovelo do nekog rata. A ta cela stvar nema veze sa Kejtlininim stavom , ona tu nista nije ni dodala ni oduzela. Samo kod pocetka rata. I dala go Nedu
Ne znam to sa nepripremljenoscu. Starkovi nisu ni trebali da se mesaju, a umesali su se tek kad je Dzofri odsekao glavu Nedu.
Opet se odsecanje glave pokazalo kao los potez. Nesto izmedju je bilo potrebno.Da, ali dal se Rob manijacio ili nije mogao da dopusti da ga njegovi prozivaju da je slabic je pitanje za sebe ( Karsark ga je prozivao PRED DRUGIMA da je slabic i da nije kralj !!!!!!! i da nema hrabrosti ..rekao je " boy " i da nije kralj nikome sto je uvreda koju severnjaci nikad ne bi oprostili niti cenili nekoga ko oprosti a KAMOLI ga pratili u smrt. Seti se samo kako je onaj lik reagovao kad je Robov vuk mu odgrizao dva prsta. Od nepostovanja do obozavanja.Oni cene snagu. )
Okej, svemocni Snow bi spasao stvar.Dzon Snow- kad vec pominjemo stvari iz knjige , je bio znacajan kad je Rob ostao bez naslednika , kao potencijalni naslednik da bi Robova kruna bio manje ugrozen. Znaci nije bitan kao savetnik , vec kao naslednik Winterfela po Robovoj ideji. ( a pusti Dzon Snow nije vazan , cekaj do kraja knjige da vidimo kolko je vazan !! ) A i pitanje je dal bi Winterfel pao tako lako da je Dzon Snow ostao da ga cuva umesto Brena ,tj da nije oteran od strane Kejtlin. Znaci jos jedan debilizam njen.
Ako cemo kod kod savetnika , tesko je naci nekog kome ces da verujes kao familiji Sumnjam da bi ga Snow savetovao i zeznuo onako kao Kejtlin ,. koja mu je kao sto sam vec obrazlozila zabila noz u ledja.i to po nagovoru Little Fingera !!!

Mogao je da padne i sa prozora, dobije gonoreju i rikne, da je Debeljko tako hteo, zar ne?

Gotivim i ja Brijen, ali osakaceno srce ne bira na kome ce iskaliti bes. Svaka muva postaje slon. Razumem je i to je logicno. Svi su je izdali, niko joj nije ostao, kakvo milosrdje, dobornamernost.Slazem se delimicno za Brijen ,ALI nasla je koga ce pod jedan ona ju je izabrala , ova JESTE ostala verna ,ne znam dal je iko toliko grizao za njene cerke.
A htela sam da kazem da se ni na kraju balade nije opametila. Nasla je koga ce. Brijen..pazi !
Isporucila je Dzejmija, a nije dovela Sansu i Ariju ona je to zakljucila kao da je radila za Lanistere, jos ima taj fensi mac Oathkeeper, sto znaci da je dobro nagradjena, jel da?