goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Te psihokučke znaju da budu odlične u krevetu, prave divlje zveri, samo moraš da se spremiš za povremeno šamaranje ili nešto žešće...U naletu strasti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja bi toj Melisandri dao da mi radi sta hoce,John Snow stvarno nista ne znaTe psihokučke znaju da budu odlične u krevetu, prave divlje zveri, samo moraš da se spremiš za povremeno šamaranje ili nešto žešće...U naletu strasti![]()

Peta izlazi u ponedeljak.jos nema novih epizoda,samo one 4?

Peta epizoda nam je uglavnom prikazivala dešavanja na severu:
Stanis kreće na pohod,hoćemo li na kraju pete sezone gladati još jednu veliku bitku?
Pa to je zajeb kada izmenis 1 malu stvar u pocetku, onda moras da menjas sve vise i vise i na kraju ostanes bez tone vrlo zabavnog i bitnog materijala..Nastavili su da tumbaju. Ode Melisandra sa Stanisom, znaci ode i Jon u persun u seriji. Ode i Dzora u persun.
Seriji definitivno nedostaju neki likovi iz knjiga. Vec sam pominjao Greyjoy-e koji su ovde potpuno nestali iz price zbog one bruke sa Jarom. I sad nema nista od krajnje zanimljivih delova u knjigama, nema Ashe, nema Viktariona, nema ni roga da ukroti zmajeve, nema ni njihove flote koja stize kod Deneris, nema ni citavog niza game of thrones spletki u borbi za vlast kod njih. To je bas veliki minus. Nema ni patuljcice Peni i te neke price, jos je i Dzora najebao.
Jedini plus u epizodi ona mala Miranda.![]()

Nastavili su da tumbaju. Ode Melisandra sa Stanisom, znaci ode i Jon u persun u seriji. Ode i Dzora u persun.
Seriji definitivno nedostaju neki likovi iz knjiga. Vec sam pominjao Greyjoy-e koji su ovde potpuno nestali iz price zbog one bruke sa Jarom. I sad nema nista od krajnje zanimljivih delova u knjigama, nema Ashe, nema Viktariona, nema ni roga da ukroti zmajeve, nema ni njihove flote koja stize kod Deneris, nema ni citavog niza game of thrones spletki u borbi za vlast kod njih. To je bas veliki minus. Nema ni patuljcice Peni i te neke price, jos je i Dzora najebao.
Jedini plus u epizodi ona mala Miranda.![]()
Верујем да ће се Грејџоји појавити следеће сезоне. Када су већ побили толико ликова ( од којих су неки и у књизи живи), потребна је свежа крв. Пени смара, а Џорин лик су спојили са Олд Грифом...
Sad bas ne vidim kako je Dzora spojen kad je od Grifa dobio samo bolest, a sta je sa ostalim. Sta ce sad Dzora da nadje nekog Targarjena u pustinji ili na njivi. Tu je cela jedna prica u igri prestola, ne samo jedan lik. .
Pa sto je za Grejdzoje kasno? Kasno je da idu do Deneris, ali ona u seriji vec ima brodove.
Viktarion verovatno gine kao i Kventin i zato su ga isekli.
Ali Juron ratuje protiv Tirela i verovatno protiv Deneris kada ona dodje na Vesteros. Za njega i Erona nije kasno da se pojave u sestoj sezoni.
Njihovo pojavljivanje u cetvrtoj knjizi je ionako samo uvod. Pravi zaplet im pocinje u Vetrovima zime, a to je sledecd sezona.
Tu ti je odgovor vrlo jednostavan. Deneris je lik koji se pojavljuje od pocetka i svi zele da ona vec jednom dodje na Vesteros.
Ubacivanje Egona to samo dodatno odlaze. Umesto toga spojili su njegov zaplet sa njenim. Nju podrzavaju Varis i Ilirio, ona ima melanholicnog viteza zarazenog sivim ljuspama i ona ce verovatno imati savez sa Dornom u seriji. Sta su Egon i Arijana u knjigama bice ona i Tristan u seriji.
Sta to znaci u kontekstu knjiga? Pa verovatno znaci da ce ga ona pobediti brzo, pa su apsorbovali njegov lik u nju.
Sta je mnogo verovatnije? Tebi ovo sto sam rekao nije ranije palo na pamet? Uostalom kad za par epizoda Deneris krene za Vesteros, a Doran objavi da zeni sina za nju, videces i sam.
Viktarion umire to ti je garant. Pa sta mislis sto je isecen iz serije? Umiru Baristan i on tokom bitke za Mirin. To su mnogi verovali i ranije, a serija je to samo potvrdila.
Isecen je jer mu je jedina svrha da Deneris dopremi brodove koje ona u seriji vec ima.
Nema nijedne serije na svetu koja bi ubacila takav lik. Ima sopstveni zaplet bez dodira sa bilo kojim glavnim likom.