Silvijas869
Zainteresovan član
- Poruka
- 197
reci to milionima fanova !!
hehe
heheDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehePa nije to poenta, nego mislim da neki likovi ne treba da budu ubijeni. Na primer, Dzejmi ne bi trebao da bude ubijen, jer se onda Lanisteri bukvalno gube sa scene, a Sersi je dosadna ubi boze.reci to milionima fanova !!hehe

, jer valjda nije zanimljivo bez nje.Pa nije to poenta, nego mislim da neki likovi ne treba da budu ubijeni. Na primer, Dzejmi ne bi trebao da bude ubijen, jer se onda Lanisteri bukvalno gube sa scene, a Sersi je dosadna ubi boze.
Razumes? Logicnije mi da ce Sersi da strada nego Dzejmi. Takodje logicnije je da ce mali Tomen da strada nego Dzejmi.
- - - - - - - - - -
I ja sam fan takodje, ne zaboravi.![]()
na kraju krajeva Dzordzi je rekao bese da samo fanovi Deneris mogu da odahnu jer ona nece capnuti 
Deneris je mnogo kvalitetniji lik u knjizi nego sto je to u seriji.
Ne mogu da procijenim da li je to jer je Emili prosjecna glumica ili jer bi bilo apsloutno nemoguce oslikati muke kroz koje prolazi bez ubacivanja monologa, sto je besmisleno u seriji.
U knjizi je odlicno opisano to ludilo kojem je genetski sklona.
Osim nje, Dzejmijev lik nije u potpunosti docaran kao u knjigama, gdje je jos dopadljiviji
dok je Sersein gadni karakter prilicno ublazen u seriji,
Nekako se vise ide na to da Sersei bude draga publici pa i po cijenu toga da im izmijene karaktere.
Nije mi jasno samo zasto su promijenili prorocanstvo ove vjestice u prvoj epizodi ove sezone.
Nekako mi se uopste ne dopada odabir glumica u seriji, moram to ovako javno da izjavim, da maknem teret sa duse![]()

Inace posto volis epsku fantastiku preporucujem ti Claymore i Berserk anime.
Mnogo su dobre.
Claymore
http://www.animefreak.tv/watch/claymore-english-dubbed-online-free
Berserk
http://www.animefreak.tv/watch/berserk-english-dubbed-online-free

Nego bilo bi bezveze da je Dzon Snou Targerijan, jer su po pravilu svi Targerijani plavusani, cak i kopilad poput Bryndana Riversa itd. itd.
Dok sa druge strane Sersi i Dzejmi jesu plavusani, ali je njihov sin bio poprilican ludak, zar ne?![]()

Ne zaboravi da su punooo njih NOVI skroz novi, neiskusni glumci.
Ne znam kome je pa Sersei simpaticna osim kao "dobar je lik" , dobro odradjen.
Dzejmi mi je NAJ antiheroj . Nije villain nego anti heroj
Deneris...necu ni da komentarisem jer se ponavljam ...Ona je UZAS . Posebno u seriji.
!
Meni je recimo, Kejtlin smor, i ne znam zasto su je vracaliA pogledaj malo Starkove. Oni su svi stradali, a skoro svi su zivi, zar ne?
Kejtlin Stark je mogla da ostane mrtva, ali je ozivela, jer valjda nije zanimljivo bez nje.
Bran i Rickon su trebali nesto da urade, jer nije bilo smisla da samo sede u Winterfell-u, pa se ispostavilo da je Bran greenseer, a sta ce biti sa Rickonom je pitanje, nesto mora, ali mislim da nece biti bas dobro. Verovatno ce da postane neki surovi ubica, krvnik.
Sansa je u Vejlu, doduse na TV-u su je velikom brzinom prebacili na Sever.

I ovim zaobilaze citavu famu oko lazne Arije.Meni je recimo, Kejtlin smor, i ne znam zasto su je vracali
A iskrena da budem, ova promjena Sansinog odlaska iz Vejla u Vinterfel je jako dobra, jer ovako mogu da naprave nesto od nje,
Mada Arja bi bolje podnijela RemzijaI ovim zaobilaze citavu famu oko lazne Arije.
Meni je recimo, Kejtlin smor, i ne znam zasto su je vracali
A iskrena da budem, ova promjena Sansinog odlaska iz Vejla u Vinterfel je jako dobra, jer ovako mogu da naprave nesto od nje,
Mada Arja bi bolje podnijela RemzijaI ovim zaobilaze citavu famu oko lazne Arije.

Pa i Jon je klinac i Rob je klinac tek Arja..svi su klinci..Ali je Deneris ..Uzas u knjigama ali blazi uzas u odnosu na seriju gde je katastrofa. Arogancija, nula kritickog razmisljanja.. Samo mali zacetak neke pameti da bi se sve brzo urusilo sto se nje tice..A zgodna mi tek nije.Dorea je 100 puta bolja ako cemo o curamahahan Ali dobro svako ima svoj ukus
![]()

Ovako ispada da se Littlefinger zamerio sa Lanisterima da bi pomogao Boltonovima, a sasvim je realno da bi Boltonovi poslali Sansu natrag u King's Landing, da se ne bi zamerali sa Lanisterima, jer Lanisteri zele Sever za sebe, a ne treba zaboraviti ni da je Sansa optuzena da je ubila Dzofrija te na duze staze drzanje Sanse kod Boltonovih cini Boltonove saucesnike u ubistvu Dzofrija na neki nacin, jer fakticki skrivaju "ubicu", zar ne?

tesko da ces naci muskarca kojem glumica Emilia nije privlacna. A u knjigama je dete koje je prozivelo sve i svasta, svi je koriste za svoje ciljeve i na kraju zavrsi u visokoj politici? Normalno da je zavrsilo kako je zavrsilo![]()
@Silvija, pri "bolje podnijela" sam i mislila da bi ga se brze i uz manje muke otarasila. Ne znam, meni je Deneris isto bila zamorna ali kapiram da je jako tesko biti pravedan, sto ona zeli, a praviti revolucije koje je zacrtala da napravi.
Dje su zene poput Charliz Theron, to bi bila i dobra Sersei i Deneris![]()
Mislim da Boltonovi racunaju na to da se Lanisteri rasipuju , da su u velikoj frci oko raspada porodice, mali nesposobni kralj na prestolu , a Kings Landing je u rasulu....Plus mislim da ih boli uvo za sever dok primaju pretnje za Marselu.
Ko je trebao da glumi Deneris?Inace jel si videla mozda ko je trebao da glumi Deneris ( i valjda jeste u nekom neobjavljenom pilotu )...Ona je sada jedan od glavnih likova u "Salemu "