Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Meni ne radi
Ne skidaju mi se reklame.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni ne radi
Ne skidaju mi se reklame.Ljudi podelite linkove !!!
- - - - - - - - - -
Padaju polako, nista nema na pajretu :/

Meni ne radiNe skidaju mi se reklame.
Mislim da moraju da idu tim putem sa Sansom, jer kada su vec napustili pricu iz knjige, moraju da nastave tako da se sve uklapa na kraju..-------
Treca epzioda ok. Smeta malo sto je sve mracno. Arja dobra, sa Sansom zastranili totalno i Brianom, Dzejmija poslali na drugu stranu totalno, izgleda da ce ga skrajnuti totalno... Tirion po knjizi, Deni standardno...
Nedostaju neke stvari, nema zombie Kat. Steta sto nisu mogli da nadju neku extra zgodnu glumicu da glumi Ashu, sad moraju da kriju Yaru. Nema lazne Arje...![]()

.gif)

Daenerys i Sansa ( TVshow verzije , a Sansa i po knjizi )![]()
Sansa nije glupav lik. Ona je osoba koja ce osvetiti svoju porodicu i uzeti Zimovrel nazad.Slazem se.. I nije mi zgodna uopste..Napr.Dorea je 5 puta lepsa bila.. A glumica nije neka slazem se.. Vise sam pricala o likovima u seriji...katastrofa.. Ne zna se gde tera Deneris , a Sanasa je takav glupav lik da je to strasno
Sansa nije glupav lik. Ona je osoba koja ce osvetiti svoju porodicu i uzeti Zimovrel nazad.
Sansa nije glupav lik. Ona je osoba koja ce osvetiti svoju porodicu i uzeti Zimovrel nazad.

Autogol tim.Deco, deco....Miir![]()

Ali fazon je da se Sansa nije promenila, ni u knjigama ni u Seriji.. Video si kako je lako izmanipulisao Littlefinger u seriji.. U knjigama ona barem konstantno sumnja da littlefinger nesto mulja.Prvo ja ne govorim o knjigama nego o seriji, a ko je pogledao petu sezonu zna o cemu govorim.
Drugo, knjige sam procitao.
I trece, taj period kada je Sansa bila razmazeno deriste je davno svrseno vreme. Likovi se menjaju.
a kad smo kod toga ko je zeznuo Starkove , Kejtlin je close second iza Sanse ako ne da i dele prvo mestoAutogol tim.
Starkove je ujebao glupi klinac koji se penjao iako mu keva rekla 100000 puta da to ne radi
donekle ali zaboravljas da mu je cale na kraju DAO dozvolu za to.I to generalno nema veze sa njihovom propascu...Samo delom. Pre ce biti Kejtlin Stark koja pod upozorenjem i najvecom tajnoscu stize u KingsLanding, pod istom tajnoscu i odlazi da bi onda na sred puta nazad u Winterfell maznula Imp-a. S**ba Neda i sve zajedno... Gluposti.
.gif)