Game Of Thrones

Ako ćemo tražiti ko je glavni krivac za propast Starkovi onda trebamo biti realni i reći da je Ned Stark imao sve u svojim rukama.
Rob je teško mogao nešto ispraviti,Frej mu je bio slab i nepouzdan saveznik.Jedina šansa mu je bio savez sa Stanisom ili da se povuče na sever i čeka.
Marširanje na Jug je bilo srljanje.

Ipak mislim da ćemo na kraju gledati sretan kraj,bar što se tiče Starkovi.
Sansa bi mogla u seriji igrati bitnu ulogu u povratku Severa.

Ako ćemo tražiti ko je glavni krivac za propast Starkovi onda trebamo biti realni i reći da je Ned Stark imao sve u svojim rukama.
Rob je teško mogao nešto ispraviti,Frej mu je bio slab i nepouzdan saveznik.Jedina šansa mu je bio savez sa Stanisom ili da se povuče na sever i čeka.
Marširanje na Jug je bilo srljanje.

Ipak mislim da ćemo na kraju gledati sretan kraj,bar što se tiče Starkovi.
Sansa bi mogla u seriji igrati bitnu ulogu u povratku Severa.
Nije Frej bio jak, ali je imao strateski vazno mesto.. Davno sam citao pa se ne secam detalja tacno, ali se secam da su Blizanci glasili za tesko osvojivu tvrdjavu..
Verovatno ce ici u tom smeru da Sansa vlada Severom, na razocarenje vecine fanova knjiga.. Mislim nikakav faktor nije bila u citavoj prici i na kraju da ona vlada :lol:

Slazem se ,Ned je napravio neke kobne greske , ali ja sam uvek bila uverenja da su Nedove greske CISTO napravljene iz motiva postenja, casti itd ( sad je druga stvar dal neko izjednacava cast i glupost) za razliku od Kejtlin i Sanse koje su pravile greske jer su glupace. I nepromisljene.

I da,Frejeva teritorija definitivno jeste bila bitna, tako da nebitno da li je on sam bio "jak" ili ne .

Sto se Rikona tice ...stvarno ne znam sta da mislim o njemu ..(nit znam kakva je polisa ovde o spojlerima :manikir:

Ja ocekujem da ce vladati Arja. Prvo ce da pobije sve sa spiska, pa onda sve sa sireg spiska... Onda ce da stavi masku i da se vrati da vlada kao Ned Stark. Ubedice ih da Ned nikad nije ni poginuo... Imace armiju severnjaka, armiju vukova sa Nimerijom na celu i armiju zombija sa Ket i Jonom na celu i Melisandrom na izvolte u tamnici ispod Winterfela...

Ja ocekujem da ce vladati Arja. Prvo ce da pobije sve sa spiska, pa onda sve sa sireg spiska... Onda ce da stavi masku i da se vrati da vlada kao Ned Stark. Ubedice ih da Ned nikad nije ni poginuo... Imace armiju severnjaka, armiju vukova sa Nimerijom na celu i armiju zombija sa Ket i Jonom na celu i Melisandrom na izvolte u tamnici ispod Winterfela...

U tom slucaju cemo gladati 10 sezona minimalno.

Arjin spisak se znatno smanjio,ako cemo po poslednjim epizodama .I nema sanse da ubiju Dzona ,to bi bio kraj za seriju,a cini mi se da su odustali od zombi Ket.

pa gledao sam drugu i trecu epizodu juce i danas

i nekako naslucujem da ce pre ili kasnije Dzon Snezni da predvodi armiju severa, i to mislim najpre na ove divljake takozvane, koji sebe nazivaju slobodnim ljudima a onda i ceo sever, koji ocigledno nece Boltone, to se videlo i po dolasku Sanse u svoj zamak.

sa druge strane Deneris, takodje pokusava da vodi slobodne ljude i promovise tu ideju

nekako u daljini vidim da ce kad tad da se spoje njih dvoje

zapravo ja mislim da bi to bio super hepi end,

Dzon Snezni i Deneris vladari

jer posle Neda Starka i njegove filozofije zivotne casti, njih dvoje su nekako najpravedniji od svih.

- - - - - - - - - -

i koja teorija je dominantna?

ja mislim da Dzon uopste nije kopile

ona vestica je rekla za njega da je on kraljevske krvi

znaci prakticno sam siguran da nije sin Neda Starka.

jer posle Neda Starka i njegove filozofije zivotne casti, njih dvoje su nekako najpravedniji od svih.

- - - - - - - - - -

Deneris necu da komentarisem jer vec jesam..ona je krs .
Dominantna teorija je R+L =J (ako znas sta je to :) )

A hepi end... uopste ne mora da postoji hepi end valjda je to jasno do sada :)

pa gledao sam drugu i trecu epizodu juce i danas

i nekako naslucujem da ce pre ili kasnije Dzon Snezni da predvodi armiju severa, i to mislim najpre na ove divljake takozvane, koji sebe nazivaju slobodnim ljudima a onda i ceo sever, koji ocigledno nece Boltone, to se videlo i po dolasku Sanse u svoj zamak.

sa druge strane Deneris, takodje pokusava da vodi slobodne ljude i promovise tu ideju

nekako u daljini vidim da ce kad tad da se spoje njih dvoje

- - - - - - - - - -

Ne znam da li si citao knjige, ali si zestoko promasio sto se tice sudbine Snowa i Deneris :D Po knjigama
oboje zavrsavaju tragicno, Snowa masovno ubadaju sopstveni ljudi i ostavljaju ga da umre na zidu, Deneris izgubi kontrolu nad gradovima, ostave je zmajevi i nalazi je njen bivsi kalasar .. a i dobija menstruaciju ponovo.
A najpopularnija teorija za roditelje Snowa je da je pola Targarijen pola Stark..

Ne Robert, Ok ako nisi citao knjige jasno je zasto ti jos nije jasno :)
citaj ispod kao spojler..jer ne znam da li se to ovde racuna kao spojler pa da ne upropastim citanje nekim ljudima koji idu po knjigama jos :)

Najdominantnija teorija je R+L =J sto znaci Regar +Lijana =Jon
Regar je Denerisin brat( a sin Ludog Kralja Targerijana ) , koji je zvanicno oteo Lijanu ( sestru Neda Starka i jedinu ljubav Roberta Baratheona...ta otmica je zvanicno i bila povod za Robertovu pobunu )
Regar je inace bio ozenjen sa sestrom Oberina Martela ( da ti malo priblizim po seriji) ,Elijom.

ah da i Lijana je mrtva ..i po R+L teoriji, umire na porodjaju radjajuci Dzona

Poslednja izmena:
Regar je onaj sto mu je muz od Deneris sipao uzareno zlato na glavu?

za Lijanu sam cuo u seriji ali nisam je video mislim ni u jednoj epizodi

njoj je Sansa palila svece i pricala sa Bejlisom o njoj nesto kratko u epizodi koju sam gledao, dal ova treca ili cetvrta od ove sezone

Regar je brat od toga sto mu je "Muz od Deneris sipao zalto " hah .. Viseris je dobio zlatnu krunu , a njihov brat( Viserisov, Denerisin ) Regar je poginuo u pobuni.
Njihov zajednicki otac je "Ludi Kralj"

I da, za Lijanu si sigurno cuo jos u prvoj epizodi prve sezone.

Regar je onaj sto mu je muz od Deneris sipao uzareno zlato na glavu?
Ne. Robert Barateon je dosao na presto nakon sto se odigrao rat u kojem je on + stark svrgnuo Targarijene. Povod je bio, navodno, otmica Lijane od strane sina ludog Targarijena koji je vladao tada.
Regar ti je onaj kojeg je Robert Barateon ubio u bitci
2lw9ksi.jpg

i draguljcici sa njegovog oklopa su i dalje rasuti gde ga je Robert zveknuo( mislim buzdovanom haha ):zcepanje:
Arja ih cak i kao "skuplja" kad putuju za Kings Landing u prvoj knjizi

Bas cudno da serija nema veci fan base sajt u Srbiji.
Inace...bilo bi super cuti teorije kako mislite da ce da se okonca. Ko uopste moze da spekulise

Jeste li procitali /culi o prvoj verziji (draft-u) knjiga ? Smesne razlike ,bas

I jos jedno..IJU zar ste svi gledali 5tu sezonu leak-ovane epizode !:namcor:

Poslednja izmena:
i draguljcici sa njegovog oklopa su i dalje rasuti gde ga je Robert zveknuo( mislim buzdovanom haha ):zcepanje:
Arja ih cak i kao "skuplja" kad putuju za Kings Landing u prvoj knjizi

Bas cudno da serija nema veci fan base sajt u Srbiji.
Inace...bilo bi super cuti teorije kako mislite da ce da se okonca. Ko uopste moze da spekulise

Jeste li procitali /culi o prvoj verziji (draft-u) knjiga ? Smesne razlike ,bas
Davno sam procitao knjige posto debeli napise 1 knjigu po deceniji :roll: Ne znam kakve su to prve verzije..
Jednom sam tako pisao na forumu o moguci zakljucima knjige i neko napise "poznavajuci Martina, knjige ce se zavrsiti tako sto beli setaci pobiju sve zivo i siluju Cersei na prestolu" :lol:

Davno sam procitao knjige posto debeli napise 1 knjigu po deceniji :roll: Ne znam kakve su to prve verzije..
Jednom sam tako pisao na forumu o moguci zakljucima knjige i neko napise "poznavajuci Martina, knjige ce se zavrsiti tako sto beli setaci pobiju sve zivo i siluju Cersei na prestolu" :lol:

Haha pa znas kako ga zovu ...najveci serijski ubica 21og veka haha .
Mora da je nekome ostavio u amanet da zavrsi knjige ako on umre a ne okonca sve. Sto realno..ne znam kako ce sem ako ne zbrza.. Posenilice dok zavrsi sve ako ide ovim tempom.

Original verzija ( nema spojlere neke) ako razumes English :) Objasnjena

Haha pa znas kako ga zovu ...najveci serijski ubica 21og veka haha .
Mora da je nekome ostavio u amanet da zavrsi knjige ako on umre a ne okonca sve. Sto realno..ne znam kako ce sem ako ne zbrza.. Posenilice dok zavrsi sve ako ide ovim tempom.

Original verzija ( nema spojlere neke) ako razumes English :) Objasnjena

Odslusao sam... hvala bogu sto je promenjeno :neutral:
Ali mislim da ovo potvrdjuje teoriju o John Snowu, barem deo da nije sin Eddarda

naravno da nije ! Jadan dzabe popi toliku mrznju od Ket. haha

na kraju takodje kazu ko sve po originalnoj verziji prezivljava do kraja.
Mene iskreno i dalje najvise zanima za koga Bejlish radi i sta mu je ultimativni plan

Back