Game Of Thrones

Ljudi podelite linkove !!! :D

- - - - - - - - - -

Padaju polako, nista nema na pajretu :/

Ko rano rani... :)

-------

Treca epzioda ok. Smeta malo sto je sve mracno. Arja dobra, sa Sansom zastranili totalno i Brianom, Dzejmija poslali na drugu stranu totalno, izgleda da ce ga skrajnuti totalno... Tirion po knjizi, Deni standardno...

Nedostaju neke stvari, nema zombie Kat. Steta sto nisu mogli da nadju neku extra zgodnu glumicu da glumi Ashu, sad moraju da kriju Yaru. Nema lazne Arje... :)

Meni ne radi :( Ne skidaju mi se reklame.

Znao sam.. radi, gledam godinama tu serije.
Imas iksic pored reklame, kada to uklonis verovatno ce ti iskociti jos 1-2 ali samo izadjes i nastavis po starom.

- - - - - - - - - -

-------

Treca epzioda ok. Smeta malo sto je sve mracno. Arja dobra, sa Sansom zastranili totalno i Brianom, Dzejmija poslali na drugu stranu totalno, izgleda da ce ga skrajnuti totalno... Tirion po knjizi, Deni standardno...

Nedostaju neke stvari, nema zombie Kat. Steta sto nisu mogli da nadju neku extra zgodnu glumicu da glumi Ashu, sad moraju da kriju Yaru. Nema lazne Arje... :)
Mislim da moraju da idu tim putem sa Sansom, jer kada su vec napustili pricu iz knjige, moraju da nastave tako da se sve uklapa na kraju..
Bice zanimljivo..

Odgledao sam i cetvrtu. :)

Dobra akciona epizoda. Zabavni deo sa Dzejmijem. I konacno malo akcije kod Deni, mada ne odobravam bas fajt, vise mi se svideo onaj u knjizi, ali ajde...
Carice odlicno izgleda, kao da se malo zategla, pojacala... :)

Skinuo regularnu 720p varijantu i sledeću tek za nedelju dana. Bolje nego da pauziram čitav mesec jer da sam skinuo sve što je procurelo još juče bih ih odgledao. Ovako kulturno u HD po ps-u

Ne sviđa mi se toliko napuštanje kniga,u redu je da preskoče ili modifikuju malo nešto ali oni baš mnogo menjaju.

Slazem se.. I nije mi zgodna uopste..Napr.Dorea je 5 puta lepsa bila.. A glumica nije neka slazem se.. Vise sam pricala o likovima u seriji...katastrofa.. Ne zna se gde tera Deneris , a Sanasa je takav glupav lik da je to strasno

Poslednja izmena:
ja sam gledao na filmoviziji, sa prevodom, samo prvu epizodu ove sezone.
ne zurim, ionako ce biti samo desetak epizoda i onda pauza...zato natenane, u fullu gledanje. prvi utisak je ipak najvazniji.

epizoda je bila ok, ali iskreno manjka akcije...nijedna likvidacija, na koje smo navikli...

malo sam iznenadjen da se Deneris uplasila od svojih zmajeva, koji su uzgred bitno narasli. mogu da mislim koliki je onda onaj treci

Sansa nije glupav lik. Ona je osoba koja ce osvetiti svoju porodicu i uzeti Zimovrel nazad.

izvini ali nemas pojma..Procitaj knjige. Sansa overall debil. Kao klinka - razmazeno deriste koje ode kod Cersei i odruka oca jer ona hoce da ostane sa Dzofrijem..I time totalno pomogne Cersei da odrubi glavu njenom ocu. Citaj knjige .
A i u seriji je debil razmazeni.

- - - - - - - - - -

da ne govorimo da je maltene boli uvo za sestru, polubrata tek ona ga ni ne smatra bratom ..Toliko o Sansi.

Prvo ja ne govorim o knjigama nego o seriji, a ko je pogledao petu sezonu zna o cemu govorim.

Drugo, knjige sam procitao.

I trece, taj period kada je Sansa bila razmazeno deriste je davno svrseno vreme. Likovi se menjaju.

Pa BAS o petoj sezoni tek onda bi trebao da znas o cemu se govori..P.S. Likovi se ne menjaju . Al aj. Ali AUUU ja tek sad kapiram da si zastranio u stavovima..Aj da kazes volim jer volim..ali argumentiiiii ...Niš' necemo se sloziti. Dalje :) :whistling:

Prvo ja ne govorim o knjigama nego o seriji, a ko je pogledao petu sezonu zna o cemu govorim.

Drugo, knjige sam procitao.

I trece, taj period kada je Sansa bila razmazeno deriste je davno svrseno vreme. Likovi se menjaju.
Ali fazon je da se Sansa nije promenila, ni u knjigama ni u Seriji.. Video si kako je lako izmanipulisao Littlefinger u seriji.. U knjigama ona barem konstantno sumnja da littlefinger nesto mulja.

- - - - - - - - - -

a kad smo kod toga ko je zeznuo Starkove , Kejtlin je close second iza Sanse ako ne da i dele prvo mesto :) Autogol tim.

Starkove je ujebao glupi klinac koji se penjao iako mu keva rekla 100000 puta da to ne radi

Starkove je ujebao glupi klinac koji se penjao iako mu keva rekla 100000 puta da to ne radi

donekle ali zaboravljas da mu je cale na kraju DAO dozvolu za to.I to generalno nema veze sa njihovom propascu...Samo delom. Pre ce biti Kejtlin Stark koja pod upozorenjem i najvecom tajnoscu stize u KingsLanding, pod istom tajnoscu i odlazi da bi onda na sred puta nazad u Winterfell maznula Imp-a. S**ba Neda i sve zajedno... Gluposti.

donekle ali zaboravljas da mu je cale na kraju DAO dozvolu za to.I to generalno nema veze sa njihovom propascu...Samo delom. Pre ce biti Kejtlin Stark koja pod upozorenjem i najvecom tajnoscu stize u KingsLanding, pod istom tajnoscu i odlazi da bi onda na sred puta nazad u Winterfell maznula Imp-a. S**ba Neda i sve zajedno... Gluposti.

A i izvukli bi se na kraju da je kralj na severu zadrzao kitu u pantalonama i ozenio Frejovu... de facto pobeda u ratu
Ali ja i dalje mislim da je klinac najvise zajebo, posto je to usadilo crv sumnje oko kraljeve dece, sto je doprinelo Nedovom otkricu itd.
Uglavnom svi vole Starkove a ne vide koliko je to zapravo kuca koja veze nema sa politikom i stvarnim svetom.. Svi potezi koji su povukli su bili katastrofalni.

Ali zaboravljas da nije bas tako...prva je crv sumnje usadila Kejtlinina sestra i njeno tajno pismo ( ako se secas ) . To je izrodilo sumnju u Lanistere , u smrt Dzona Erina itd a ne Brenov pad...Crv sumnje je usadilo i Hand-ovo jurcanje i trazenje bastard-a po celom Westerosu.
Sad King in the North mi je suvise drag tako da ne mogu da budem objektivna ali se slazem sa tobom da je to bila velika greska, ako ne i kobna. Ali je i njega Kejtlin zeznula i to debelo..Mislim ona je krs za tu porodicu.

E sad sto se Starkovih tice , ja jedino i volim Dzona i Arju u potpunosti.. Onda Ned i Rob imaju svoje dobre strane ali svakako su dosta zeznuli. Kejtlin i Sansa...mislim...bez reci :nono2:

Hahaha pa ovo je bolje od rasprave o uzrocima Prvog svetskog rata :lol:
Ja sam pročitao samo prvu knjigu. Po mom mišljenju Rob je najviše "fejlovao". Njegov otac je smatrao da je Stanis jedini zakoniti naslednik prestola. Tako je i mladi vuk trebao da postupi.

Back