Game Of Thrones

znaci njih je dva brata bilo i sestra.

dakle realno postoji velika mogucnost da su Dzon Snezni i Deneris u srodstvu tj ona mu dodje tetka.

vise nego dvoje ! Dosta decice haha :)

Regar je inace imao i sa Elijom decu ali =>
koja su zvanicno ubijena od strane Mountain-a ( planine) ,ali se posle pojavljuje lik za koga se sumnja da je preziveli sin ;)

Inace ko razume English , mozda vam bude zanimljiv klipic , humoristicki trejler Game Of Thrones -a ! Enjoy !

Ne znam da li ste provalili, ali postoji insuiniacija i da je Mad King bio sa Tajvinovom zenom, a onda je moguce i da su Sersi i Dzejmi oboje Targerijani dok je samo Tirion pravi Lanister.:per:
To bi objasnilo zasto je Tajvin onako frustriran.:lol:

naravno da nije ! Jadan dzabe popi toliku mrznju od Ket. haha

na kraju takodje kazu ko sve po originalnoj verziji prezivljava do kraja.
Mene iskreno i dalje najvise zanima za koga Bejlish radi i sta mu je ultimativni plan
Valjda je ocigledno da radi za sebe.. Mada ima afinitet prema Sansi ali samo zato sto je voleo njenu majku..

Ne znam da li ste provalili, ali postoji insuiniacija i da je Mad King bio sa Tajvinovom zenom, a onda je moguce i da su Sersi i Dzejmi oboje Targerijani dok je samo Tirion pravi Lanister.:per:
To bi objasnilo zasto je Tajvin onako frustriran.:lol:

Moram priznati da nisam provalio ali i da mi ne zvuci kao realna mogucnost.. Zato sto oboje imaju klasicne karakteristike Lanistera i niti jedan od njih nije prso, a 50% sanse ima da je novorodjeni Targarijen prso totalno.. jbg incest :D

- - - - - - - - - -

Inace Bejlis mi je jedan od jacih likova (u seriji).. Ubio je ovom scenom:

Valjda je ocigledno da radi za sebe.. Mada ima afinitet prema Sansi ali samo zato sto je voleo njenu majku..

za sebe da, ali sa kim trenutno saradjuje .. I za koji visi cilj. Nisam sigurna da je on ikoga zaista voleo.
TA Scena ?? Jedna od NAJ horor scena ikada. Najstrasnijeee . Covek zvuci ..uzas

Ne znam da li ste provalili, ali postoji insuiniacija i da je Mad King bio sa Tajvinovom zenom, a onda je moguce i da su Sersi i Dzejmi oboje Targerijani dok je samo Tirion pravi Lanister.
To bi objasnilo zasto je Tajvin onako frustriran.

Ja bas zato mislim da je Tirion Targerijan. Vec sam pominjala da mi je mnogo zanimljivija teorija njegovog porekla naspram teorije Dzonovog.

Tirion ima fascinaciju zmajevima od detinjstva...voli vatru i cesto je palio kad je bio dete, ima dva razlicite boje oka sto je crta Targerijanovih ..(plus Tajvin kaze "da mogu da dokazem da nisi moj " - to nije neki razlog ali eto kao i to )

Poslednja izmena:
za sebe da, ali sa kim trenutno saradjuje .. I za koji visi cilj. Nisam sigurna da je on ikoga zaista voleo.
TA Scena ?? Jedna od NAJ horor scena ikada. Najstrasnijeee . Covek zvuci ..uzas

)
Pa to je mozda jedina scena u kojoj lik iskreno govori, jer govori sa sebim ravnim. U seriji Bejlis i Vars trebaju da predstavljaju iste ljude koji se bore za razlicite ciljeve.. Bejlis je spreman na sve da ostvari svoje personalne ciljeve, Varis je spreman na sve da ostvari cilj za opste dobro kraljevstva.. Mada nije tako u knjizi.

ja stalno govorim o toj sceni kao o remek delu. Toliko je odradjena da te zmarci prodju kad gledas. Bas horor.
Takodje mislim da Varis ima neke emocije , dok mi je Bejlis prica za sebe.. Svidela mi se neka luda fan teorija (normalno ne kao nesto moguce, ali ipak) da Bejlis svo vreme radi za whitewalkers-e . hahaha to bi bilo presmesno. neko je tu teoriju spomenuo u klipu "najludje fan teorije "..

ja stalno govorim o toj sceni kao o remek delu. Toliko je odradjena da te zmarci prodju kad gledas. Bas horor.
Takodje mislim da Varis ima neke emocije , dok mi je Bejlis prica za sebe.. Svidela mi se neka luda fan teorija (normalno ne kao nesto moguce, ali ipak) da Bejlis svo vreme radi za whitewalkers-e . hahaha to bi bilo presmesno. neko je tu teoriju spomenuo u klipu "najludje fan teorije "..

Kad smo vec kod toga, onaj Brajan Rivers valjda radi za Whitewalkers-e i zeli da Bran Stark takodje radi za njih ili kako?

gde je ona komentarisala Brena ?? Ne secam se toga, podseti me ako se secas gde je /u kojoj knjizi

- - - - - - - - - -

MISLIM nisam sigurna doduse, da je
Meister Egon provalio da je Stanisov mac lazan,Stanis nije warrior of light i tada je rekao da mozda iza te prevare se krije jos veca tama mozda i da Melisandra mozda nesvesno radi za pogresnu stranu..... u tom smislu nesto

Okej, ali zasto je onda Melisandra njega i Brana identifikovala kao neprijatelje?

- - - - - - - - - -

Mozda onda ona radiza Whitewalkers-e?z:shock:
Zato sto ona tvrdi da postoji samo 1 bog (koji predstavlja dobro) a svi ostali su ustvari taj 2. bog koji predstavlja zlo..
Mada ako cemo pravo, kroz citav serijal jedino njen bog jasno pokazuje svoje moci... Ostali cute :lol:

Evo
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Melisandre
Melisandre remains at the Wall when Stannis marches south to face the Boltons.[1] Her powers are much stronger at the Wall. She constantly searches her fires for visions. When she looks into the flames, she sees a “wooden face, corpse white” with a thousand red eyes, accompanied by a boy with a wolf’s face. She assumes that they are servants of the Great Other.[4]

Pa valjda je imala viziju u kojoj je identifikovala champion-e Mracnog boga ili kako se vec zove i to su bili decak sa vucijim licem i Brandon Rivers. Zadnja knjiga valjda.

ne secam se toga uopste ...Ozbiljno..Bas cu da pogledam ponovo. Ja jedino objasnjenje za to vidim u onome sto sam vec rekla gore ^^ Da je Aegon prepoznao lazni mac valjda. I da pocinje da vidi Dzona umesto Stanisa u vizijama

Nego bilo bi bezveze da je Dzon Snou Targerijan, jer su po pravilu svi Targerijani plavusani, cak i kopilad poput Bryndana Riversa itd. itd.
Dok sa druge strane Sersi i Dzejmi jesu plavusani, ali je njihov sin bio poprilican ludak, zar ne?;)

Ja mislim da je Tirion Targerijan ( rekla sam gore zasto)
A svi Targererijani nisu plavi ..A ne ne.. I u pricama Danka I Egga je naveden primer isto ( Belor napr ) jer mu je princeza iz Dorne majka...A tek oni sa manje od 50% zmajske krvi.
Tako da NE nikako to nije dokaz da Dzon nije Targerijan :)) Vecina je plavo jer su incestoidni :P

Ja mislim da je Tirion Targerijan ( rekla sam gore zasto)
A svi Targererijani nisu plavi ..A ne ne.. I u pricama Danka I Egga je naveden primer isto ( Belor napr ) jer mu je princeza iz Dorne majka...A tek oni sa manje od 50% zmajske krvi.
Tako da NE nikako to nije dokaz da Dzon nije Targerijan :)) Vecina je plavo jer su incestoidni :P

Okej, navijamo za Dzona da postane kralj Freefolka i Sedam Kraljevstva.:plez:

E, kamo srece ja Dzona obozavam, ali bojim se da ovaj sadista Dzordzi nema takvu ideju haha

Vrlo je moguce da je Dzon Azor Ahai i da ce da okonca cim spase Westeros i vec ceo taj svet.

Dosta me brine koliko su u ovoj 5toj sezoni zastranili od knjige , ne znam da li ce to dobro ispasti,. Sve promene pre su mi se svidele.Sada vec...Ne.

E, kamo srece ja Dzona obozavam, ali bojim se da ovaj sadista Dzordzi nema takvu ideju haha

Vrlo je moguce da je Dzon Azor Ahai i da ce da okonca cim spase Westeros i vec ceo taj svet.

Dosta me brine koliko su u ovoj 5toj sezoni zastranili od knjige , ne znam da li ce to dobro ispasti,. Sve promene pre su mi se svidele.Sada vec...Ne.

Isuvise je Dzon dopadljiv svima da bi bio likvidiran. Bez njega knjiga gubi smisao. Po meni su Dzon, Deneris, Arija, Bran i Tirion glavni junaci. Niko ne moze da ih zameni i ne znam ko novi moze da se pojavi. Mozda samo Gendry na primer...

Kad bi na primer Deneris stradala pola price nestaje, i cela prica van Westerosa izuzev Arije gubi smisao.

Pa ja ti pricam o samom kraju. Na samom kraju svako od njih moze da umre. Mada sumnjam da ce .

Herojska smrt.:think:
Moguce, ali ubiti glavnom glumca na kraju bez neke dobre poruke je po meni bespotrebno i stvara neki kontraefekat, ideja mucenistva.:roll:

Mnogo je bolja fora sa undead Lady Stoneheart koja kao Banshee ide po kraljevstvu i masakrira ljude.:per:

Zanimljiv bi bio susret izmedju Dzona i Kejtlin.:)

- - - - - - - - - -

Inace posto volis epsku fantastiku preporucujem ti Claymore i Berserk anime.
Mnogo su dobre.

Claymore
http://www.animefreak.tv/watch/claymore-english-dubbed-online-free

Berserk
http://www.animefreak.tv/watch/berserk-english-dubbed-online-free

Back