Dragon~Reborn
Iskusan
- Poruka
- 5.830
Haha, you sweet summer childern... Deneris je najveći fejl knjige.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogami duboko su zagazili u V knjigu, i pošto je debeli rekao da neće izdavati ništa ove godine, biće gusto.
Rusi je verovatno ona sama. Taj "spomenik" je simbol starog rezima.sta se desava 5 decembra ili 12 maja? 12 aprila pocinje nova sezona
- - - - - - - - - -
izgleda mi vrlo interesantno nova sezona sudeci po trejleru jedva cekam, sta bi moglo sa srusi ovu bistu koja mi lici da je u mirinu kada tako deneris vlada bez problema?
A sto da ne?Šta će Džejmi u Dorni koji moj...ako je ono Džejmi na slici.
A nastavak inace odlicne knjige ce da bude totalno sranje koje ce morati nekako da nastavi pricu koja ne remeti ni prethodne knjige niti seriju, sto ce na kraju ispasti katastrofa..http://www.slashfilm.com/game-of-thrones-character-deaths/
The author teased that the upcoming season of Game of Thrones will kill off characters who remain alive in the books, calling out the producers for being “even bloodier” than he is.
Ovi su poceli da kradu fore iz The Walking Dead-a, gde ubijaju likove koji su zivi u stripu, a neke ostavljaju u zivotu mnogo duze u seriji nego u stripu.
Vec su ubijani likovi koji su zivi u knjigama.

Kakva spijunka? Ako mislis na one paranoicne teorije fanova knjiga, onda da, ta prica nije otisla nigde. Kao i 80 posto drugih besmislenih teorija, samo vezanih za knjige. Njena prica je otisla u vrlo brutalnom i konkretnom pravcu.
Ako hoces mogu i da ti kazem kog ce lika ubiti u petoj sezoni. Nije nista bitniji od gore navedenih. Martin dize hajp bez pokrica.