Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пауновић уз савете Антића и Милутиновића поставио одличну тактику,дечаци су одиграли храбро
,трчали и гинули за сваку лопту,уз то играли против Бразила са 2 нападача .
а не као наши врхунски стручњаци из А реп. са 10 дефанзивних играча против Албаније,Јерменије итд...

Heroj dana

tole-4.jpg

Neki igraci su zasluzili da odma budu u A timu reprezentacije, pre svih Andrija Zivkovic

Treba on da igra na krilu umesto one babe Tosica

Buraz Tosic je u reprezentaciji bolji igrac od svih ostalih ofanzivnih veznih(Tadic,Markovic,Ljajic-ne zna se koji je gori od njih trojice).

Od ta 4 igraca koja su nam u konkurenciji Tosic je jedini koji se trudi i koji uradi nekad nesto dobro(koliko je to moguce pored saigraca koji miniraju igru poput ove spomenute trojke,kolarova i ivanovica a evo na poslednjoj utakmici je i Matic poceo da zabusava).

Ako Zivkovica treba ubaciti u A tim umesto nekog onda treba izbaciti ili Tadica ili Markovica ili Ljajica a nikako Tosica. Budi realan matori

Da je narod slozan kao ovi momci svetski prvaci pa da lepo isprepuca toleta i njegovu bagru akd se pojave na proslavi ma rebra da im ispomera......ili bar da ih isproziva jedinstveno najstrasnije ako nisu pri ruci.....bagra jedna. Zabili su noz u ledja Anticu posle pobede nad Nemackom i oteli Srbiji osminu finala i nemojte da sumnjate da ce isto da urade sa Paunovicem ako ostanu na funkciji jer oni nisu tu za dobrobit fudbala vec za licnu jajatorsku korist seme im se zatrlo...

paunovic.png

A evo kako se slavilo na faxu:

Poslednja izmena:
Buraz Tosic je u reprezentaciji bolji igrac od svih ostalih ofanzivnih veznih(Tadic,Markovic,Ljajic-ne zna se koji je gori od njih trojice).

Od ta 4 igraca koja su nam u konkurenciji Tosic je jedini koji se trudi i koji uradi nekad nesto dobro(koliko je to moguce pored saigraca koji miniraju igru poput ove spomenute trojke,kolarova i ivanovica a evo na poslednjoj utakmici je i Matic poceo da zabusava).

Ako Zivkovica treba ubaciti u A tim umesto nekog onda treba izbaciti ili Tadica ili Markovica ili Ljajica a nikako Tosica. Budi realan matori

Stvar je u tome sto mi imamo bezbroj, ali zaista bezbroj odlicnih krilnih igraca

Kostic, Markovic, Ljajic, Tadic, Zivkovic, Tosic...

Problem je taj sto niko od njih nije centralni polu-spic, vec klasicna krila

Najblizi tome je Filip Djuricic, ali on je previse mekan igrac, i previse sebican

Aaa neces ti Paune dugo da se zadrzis u nasem fudbalu,ili ces sam shvatiti pa ces zbrisati ili ces biti oteran ..... nisi jos svestan kako ces biti 'sklonjen' ako pozelis da napravis nesto i na ozbiljnom nivou,bilo da je u pitanju A selekcija ili neki klub. Kaze ouuuuvaaaj Antic,Drulovic,Stanojevic,sto bi se ti razlikovao od njih

Inace bravo za momke,fin uspeh,ali ne zanosimo se ljudi,realno gledano mi stalno imamo te uspehe u mladjim kategorijama ,a onda nekome 'smeta' da tako bude i u seniorskoj. Pokazali smo da umemo da igramo fudbal milion puta do sada,pokazali smo i da smo slabi u zavrsnici (osim litvanije i novog zelanda),ali pokazali su i ti igraci 'orlici' kako ih ***** boli kada postanu 'orlovi'...

I da o stanju u reprezentaciji i oko nje svedoci da nas selektor ne sme da uvrsti u prvih 11 Kostica koji mu je izvukao kvalifikacije za U21.....kult reprezentativaca se nastavlja,dzaba je Miha pravio rezove

Posto smo je li propustili i trece takmicenje u nizu iskljucivom krivicom FSS ,mogli bi barem da postede tog 'selektora' daljih blamaza i da mu omoguce da radi,pa mozda i taj briljantni strucnjak iz Ivanjice bude skapirao da Rajkovic,Milinkovic-Savic, Maksimovic ,Zivkovic i Gacinovic ne smeju vise ni jedan dan da provedu U19,U21 i slicnim kategorijama za razigravanje
Dok mi gomilamo uspehe medj decom (gde ozbiljne selekcije salju B postavu ) , nema nas 8 godina ni na jednom prvenstvu,ali neka , mi smo 'prvaci sveta' ,kakvi crni Nemci

- - - - - - - - - -

Stvar je u tome sto mi imamo bezbroj, ali zaista bezbroj odlicnih krilnih igraca

Najblizi tome je Filip Djuricic, ali on je previse mekan igrac, i previse sebican

Problem je na klupi i u upravi ;)

Jesmo i dosad imali uspeha sa mladjim selekcijama...ali nijedna nije bila PRVAK SVETA! VEJKA i ovu generacju nesmemo rastavljati! Kod njih ce uvek uzivati autoritet!...I ta prica kako mi jedini saljemo najjace selekcije na turnire mladjih kategirija je mit...Pa pogledajte sastave engleske u21 Harry Kejn je prvi Spic spanija skojom ekipom je igrala protiv nas u barazu pa nemacka koje igrace je poslala nemojte da me zajebavete....a sa kakvim smo mi timom tamo otisli...mi jeste da imamo taj problem sto zadrzavamo neke igrace predugo ili selektori kukaju...ali pricat da ostale zaboli ***** pa nije bas tako ako pratite videcete sa kojima igracima igraju...

Od nabrojanih mozda samo 3 imaju kvalitet za reprezentaciju,trenutno to su Kostic,Tadic,Zivkovic.Tosic je solidan igrac u CSKA u reprezentacije ne igra nista,Markovic je slab igrac posvadjan sa nogama,Ljajica necu da komentarisem,Djuricic je mlitav i mekan isto nista ne igra u rep.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back