svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Kakve akcije kod oba gola, ovo bih mogao 1000 puta gledati...
- - - - - - - - - -
Drugi gol kontra iz udžbenika...
- - - - - - - - - -
Drugi gol kontra iz udžbenika...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki igraci su zasluzili da odma budu u A timu reprezentacije, pre svih Andrija Zivkovic
Treba on da igra na krilu umesto one babe Tosica
![]()
Samo jedno ime znam – Kaaaaaaradžić Tooooooomislavvvvvv!![]()
Ovaj Rajković je savršen golman. Jedva čekam da dođe u Partizan kao Stojković.![]()
Heroj dana
![]()

Buraz Tosic je u reprezentaciji bolji igrac od svih ostalih ofanzivnih veznih(Tadic,Markovic,Ljajic-ne zna se koji je gori od njih trojice).
Od ta 4 igraca koja su nam u konkurenciji Tosic je jedini koji se trudi i koji uradi nekad nesto dobro(koliko je to moguce pored saigraca koji miniraju igru poput ove spomenute trojke,kolarova i ivanovica a evo na poslednjoj utakmici je i Matic poceo da zabusava).
Ako Zivkovica treba ubaciti u A tim umesto nekog onda treba izbaciti ili Tadica ili Markovica ili Ljajica a nikako Tosica. Budi realan matori
Stvar je u tome sto mi imamo bezbroj, ali zaista bezbroj odlicnih krilnih igraca
Kostic, Markovic, Ljajic, Tadic, Zivkovic, Tosic...
Problem je taj sto niko od njih nije centralni polu-spic, vec klasicna krila
Najblizi tome je Filip Djuricic, ali on je previse mekan igrac, i previse sebican
Doček heroja u ponedeljak u 20h
Svečani doček fudbalske reprezentacije Srbije do 20 godina biće organizovan u ponedeljak od 2h ispred Skupštine Beograda.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=06&dd=20&nav_id=1006573
Stvar je u tome sto mi imamo bezbroj, ali zaista bezbroj odlicnih krilnih igraca
Kostic, Markovic, Ljajic, Tadic, Zivkovic, Tosic...
Problem je taj sto niko od njih nije centralni polu-spic, vec klasicna krila
Najblizi tome je Filip Djuricic, ali on je previse mekan igrac, i previse sebican

Sta se desava sa nasima. Ukljucujem se u 20-om minutu i nasi primaju drugi gol?![]()
Sta se desava sa nasima. Ukljucujem se u 20-om minutu i nasi primaju drugi gol?![]()