Mada ako cemo da budemo realno mi mozemo samo sad da lupamo glupostimo i nagadjamo ko je nama simpaticniji jer se ne zna sta ce biti za par godina evo Tadic i Sulejmani su iz iste generacije pogledajte gde je jedan a gde drugi, isto tako Matic i Fejsa . . .
Otkud mi znamo dal ce eto mozda za 4 godine taj Spajic postati vrhunski stoper ili mozda od njega nece biti nista a Pantic iz Viljareala ce to postati a mozda nece ni jedan ni drugi. Mozda Zdjelar bude top igrac a od Sergeja i od Maksimovica ne bude nista posebno... A mozda svi 3 trojica postanu velicina i klasa kao sto je Matic to se nista ne zna... Samo mozemo da nagadjamo.
Ali sto se tice sadasnjosti i kvalifikacija koje pocinju 2016 za sp u Rusiji e o tome mozemo vec pricati ko poceti te kvalifikacije i kako.
Znaci trenutno najbolje sto imamo
GK: Stojkovic-Rajkovic-Brkic
RB: Ivanovic-Basta
LB: Kolarov-Oradovic
CB: Nastasic-Subotic-Nikola Maksimovic-Dusko Tosic
DMF/CMF: Matic-Ljajic-Gudelj-Jojic
AMF/RMF/LMF/: Tadic-Markovic-Tosic-Kostic-Zivkovic
ST: Mitrovic-Filip Djordjevic-Skuletic
Znaci ovoj ekipi samo podici moral usaditi im u glavu da treba izginuti za srpski dres na terenu i ne treba puno vremena za to samo efikasno odraditi taj psiholoski deo.
I obavezno ali obavezno mora ovako da Ljajic igra pozadi sa Maticem jer ne moze oba igraca tu da budu defanzivnog tipa(Gudelj i Jojic rezerve obojica ofanzivniji nikako se ne sme zvati Petrovic,Fejsa..)
Novi borbeni Ivanovic i Kolarov koji krvare na terenu za Srbiju kakve nismo navikli da ih gledamo ubacuju se non stop u napad,Markovic brz kao metak,kreativni Tadic i Ljajic,...Kostic i Zivkovic puni zelje da se dokazu cekaju sanse sa klupe brzi kao meci obojica,Matic,Mitrovic i Zoran Tosic se trudili i do sad ali bi u ovoj alternativnoj stvarnosti konacno imali sa kim da igraju!! Da budu kao tim Nastasic i Subotic kvalitetni igraci sa podignutim moralom uskladjeni istrenirani uigrani... AUU SRBIJO KOLKO BI SE RADOVALO SAMO DA JE BILO SVE NORMALNO KAKO TREBA MITROVIC BI DO SAD DAO ZA A TIM BAR 10 GOLOVA ZA OVE 2 GODINE A NE 1
Sa ovakvim igracima kada bi im savez i psiholozi usadili mentalitet kakav imaju sve druge repke i ja bi se kvalifikovao za ep 2016 i sp 2018,prosecni trener iz jelen super lige bi ih uveo u osminu finala a Radomir Antic u cetvrt finale eto najmanje toliko