Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rajkovic - Stojkovic, Nastasic, Spajic, Antonov - Jojic, Gudelj - Zivkovic, Ljajic (Ivanic), Kostic - Mitrovic

svi rodjeni 90ih, znaci mogu zajedno na okupu da budu minimum jos 6 godina... mozda bi tu jos ubacio Matica i gurao bi ovaj tim do ceo jedan ciklus, pa sta nam Bog da...

Rajkovic - Stojkovic, Nastasic, Spajic, Antonov - Jojic, Gudelj - Zivkovic, Ljajic (Ivanic), Kostic - Mitrovic

svi rodjeni 90ih, znaci mogu zajedno na okupu da budu minimum jos 6 godina... mozda bi tu jos ubacio Matica i gurao bi ovaj tim do ceo jedan ciklus, pa sta nam Bog da...

Totalno pogresno gurati u vatru klince koji nemaju ni 20 godina koji nisu prosli sve omladinske selekcije a sa druge strane imas igrace 10 godina starije koji su prvotimci u najjacim svetskim klubovima.Nebulozno.

Samo je potrebno kao sto sam vec rekao promeniti pristup i objasniti neke stvari Ivanovicu,Kolarovu,Tadicu i kad oni pocnu da igraju srcem i da grizu e onda istog trenutka ce to da rade i Markovic,Nastasic,Ljajic.

Dok su se Mitrovic,Matic,Tosic i do sad trudili ali nisu mogli nista postici jer su ovi vrsili opstrukciju non stop(Savez,selektori a od igraca Kolarov prvi pa onda i Ivanovic,Tadic..)

I tek za neke 3 godine se moze tek poceti razmisljati o malo cesnjem igranju Rajkovica,Zivkovica,Antonova

Mada ako cemo da budemo realno mi mozemo samo sad da lupamo glupostimo i nagadjamo ko je nama simpaticniji jer se ne zna sta ce biti za par godina evo Tadic i Sulejmani su iz iste generacije pogledajte gde je jedan a gde drugi, isto tako Matic i Fejsa . . .
Otkud mi znamo dal ce eto mozda za 4 godine taj Spajic postati vrhunski stoper ili mozda od njega nece biti nista a Pantic iz Viljareala ce to postati a mozda nece ni jedan ni drugi. Mozda Zdjelar bude top igrac a od Sergeja i od Maksimovica ne bude nista posebno... A mozda svi 3 trojica postanu velicina i klasa kao sto je Matic to se nista ne zna... Samo mozemo da nagadjamo.

Ali sto se tice sadasnjosti i kvalifikacija koje pocinju 2016 za sp u Rusiji e o tome mozemo vec pricati ko poceti te kvalifikacije i kako.

Znaci trenutno najbolje sto imamo

GK: Stojkovic-Rajkovic-Brkic
RB: Ivanovic-Basta
LB: Kolarov-Oradovic
CB: Nastasic-Subotic-Nikola Maksimovic-Dusko Tosic
DMF/CMF: Matic-Ljajic-Gudelj-Jojic
AMF/RMF/LMF/: Tadic-Markovic-Tosic-Kostic-Zivkovic
ST: Mitrovic-Filip Djordjevic-Skuletic

Znaci ovoj ekipi samo podici moral usaditi im u glavu da treba izginuti za srpski dres na terenu i ne treba puno vremena za to samo efikasno odraditi taj psiholoski deo.

I obavezno ali obavezno mora ovako da Ljajic igra pozadi sa Maticem jer ne moze oba igraca tu da budu defanzivnog tipa(Gudelj i Jojic rezerve obojica ofanzivniji nikako se ne sme zvati Petrovic,Fejsa..)

Novi borbeni Ivanovic i Kolarov koji krvare na terenu za Srbiju kakve nismo navikli da ih gledamo ubacuju se non stop u napad,Markovic brz kao metak,kreativni Tadic i Ljajic,...Kostic i Zivkovic puni zelje da se dokazu cekaju sanse sa klupe brzi kao meci obojica,Matic,Mitrovic i Zoran Tosic se trudili i do sad ali bi u ovoj alternativnoj stvarnosti konacno imali sa kim da igraju!! Da budu kao tim Nastasic i Subotic kvalitetni igraci sa podignutim moralom uskladjeni istrenirani uigrani... AUU SRBIJO KOLKO BI SE RADOVALO SAMO DA JE BILO SVE NORMALNO KAKO TREBA MITROVIC BI DO SAD DAO ZA A TIM BAR 10 GOLOVA ZA OVE 2 GODINE A NE 1

Sa ovakvim igracima kada bi im savez i psiholozi usadili mentalitet kakav imaju sve druge repke i ja bi se kvalifikovao za ep 2016 i sp 2018,prosecni trener iz jelen super lige bi ih uveo u osminu finala a Radomir Antic u cetvrt finale eto najmanje toliko

Mada ako cemo da budemo realno mi mozemo samo sad da lupamo glupostimo i nagadjamo ko je nama simpaticniji jer se ne zna sta ce biti za par godina evo Tadic i Sulejmani su iz iste generacije pogledajte gde je jedan a gde drugi, isto tako Matic i Fejsa . . .
Otkud mi znamo dal ce eto mozda za 4 godine taj Spajic postati vrhunski stoper ili mozda od njega nece biti nista a Pantic iz Viljareala ce to postati a mozda nece ni jedan ni drugi. Mozda Zdjelar bude top igrac a od Sergeja i od Maksimovica ne bude nista posebno... A mozda svi 3 trojica postanu velicina i klasa kao sto je Matic to se nista ne zna... Samo mozemo da nagadjamo.

Ali sto se tice sadasnjosti i kvalifikacija koje pocinju 2016 za sp u Rusiji e o tome mozemo vec pricati ko poceti te kvalifikacije i kako.

Znaci trenutno najbolje sto imamo

GK: Stojkovic-Rajkovic-Brkic
RB: Ivanovic-Basta
LB: Kolarov-Oradovic
CB: Nastasic-Subotic-Nikola Maksimovic-Dusko Tosic
DMF/CMF: Matic-Ljajic-Gudelj-Jojic
AMF/RMF/LMF/: Tadic-Markovic-Tosic-Kostic-Zivkovic
ST: Mitrovic-Filip Djordjevic-Skuletic

Znaci ovoj ekipi samo podici moral usaditi im u glavu da treba izginuti za srpski dres na terenu i ne treba puno vremena za to samo efikasno odraditi taj psiholoski deo.

I obavezno ali obavezno mora ovako da Ljajic igra pozadi sa Maticem jer ne moze oba igraca tu da budu defanzivnog tipa(Gudelj i Jojic rezerve obojica ofanzivniji nikako se ne sme zvati Petrovic,Fejsa..)

Novi borbeni Ivanovic i Kolarov koji krvare na terenu za Srbiju kakve nismo navikli da ih gledamo ubacuju se non stop u napad,Markovic brz kao metak,kreativni Tadic i Ljajic,...Kostic i Zivkovic puni zelje da se dokazu cekaju sanse sa klupe brzi kao meci obojica,Matic,Mitrovic i Zoran Tosic se trudili i do sad ali bi u ovoj alternativnoj stvarnosti konacno imali sa kim da igraju!! Da budu kao tim Nastasic i Subotic kvalitetni igraci sa podignutim moralom uskladjeni istrenirani uigrani... AUU SRBIJO KOLKO BI SE RADOVALO SAMO DA JE BILO SVE NORMALNO KAKO TREBA MITROVIC BI DO SAD DAO ZA A TIM BAR 10 GOLOVA ZA OVE 2 GODINE A NE 1

Sa ovakvim igracima kada bi im savez i psiholozi usadili mentalitet kakav imaju sve druge repke i ja bi se kvalifikovao za ep 2016 i sp 2018,prosecni trener iz jelen super lige bi ih uveo u osminu finala a Radomir Antic u cetvrt finale eto najmanje toliko

Totalno pogresno gurati u vatru klince koji nemaju ni 20 godina koji nisu prosli sve omladinske selekcije a sa druge strane imas igrace 10 godina starije koji su prvotimci u najjacim svetskim klubovima.Nebulozno.

to nam je svih ovih godina toliko znacilo...

ti govoris o promeni pristupa i 'objasnjavanju nekih stvari' igracima od 30 godina... deca se vaspitavaju i deci se objasnjavaju stvari... ti ako mislis da ces posle ovoliko vremena 'matorce' nauciti kako da se ponasaju i kako da razmisljaju, ti zivis u zabludi

ne mozes ti njima mentalitet preko noci promeniti... tu samo sut karta radi

to nam je svih ovih godina toliko znacilo...

ti govoris o promeni pristupa i 'objasnjavanju nekih stvari' igracima od 30 godina... deca se vaspitavaju i deci se objasnjavaju stvari... ti ako mislis da ces posle ovoliko vremena 'matorce' nauciti kako da se ponasaju i kako da razmisljaju, ti zivis u zabludi

ne mozes ti njima mentalitet preko noci promeniti... tu samo sut karta radi

Covek se uci dok je ziv :D

Ma moze veruj mi.. sto je jos bitnije ovi igraci koji ce i posle 2018 ostati u A timu ce biti nauceni na pobednicki mentalitet i borbu do zadnjeg minuta Tadic,eventualno Subotic ukoliko bi se vratio i jos mladji igraci poput Ljajica,Nastasica,Markovica. .

Pa da Nataša zapeva: "Zbog Orlića, nabubrio mi klića" :mrgreen:

:mrgreen:

11045839_10204234569611119_5522870381409196696_n.jpg

sad ja nesto razmisljam...

svaka cast nasim fudbalerima na trofeju, ali da se igralo samo regularnih 90 minuta, da su ovo nekakve kvalifikacije ili nekakvo tabelarno takmicenje mi bi smo imali 2 pobede 4 neresene i 1 poraz

iskreno to mi bas ne zvuci mnogo bolje od ovih seniora...

Ovo je ključna razlika između A tima i ovih momaka.

Da, to je ključna razlika.
Ali taj mentalitet se stvara sistematskim radom sa tim mladićima.
Nema dileme, kad je psihologija u pitanju, Veljko Paunović je objasnio stvari.
Uspeo je nešto što niko pre njega nije...Da od srpskih fudbalera napravi "pobednike", koji dišu kao jedan, nikad se ne predaju, daju golove u zaostalom vremenu, okreću rezultate...To ja ne pamtim da je ikad bilo.
Mogu misliti kako je to složen i komplikovan posao bio.
Čitao sam onaj njegov intervju od pre godinu dana, gde priča kako radi sa njima. Mnogo je tu nefudbalskih stvari...Oni zajedno slušaju muziku , imaju zatvorenu grupu na fejsu gde stalno komuniciraju...

A bilo mi ranije smešno kad sam pročitao da sastavni deo priprema za utakmicu Guardiole i igrača Barce jeste slušanje Coldplaya.:)

Meni se atmnosfera posle ovog uspeha ne svidja uopste...
Dakle i 2 dana kasnije,vise se prica o ovoj ku*vetini Saviji i tome kako ce ona da im pusi nego o fudbalu i uspehu koji su oni postigli.Pa i oni sami su se primili kao mladi majmuni i siguran sam da jedva cekaju povratak u BG i izivljavanje sa splavarusama,starletama i ostalom "elitom".Pa odmah tu kao njihove reakcije,nek se spremi Savija i slicno...Gledajte vi vec da se spremate za sledecu sezonu ako hocete da od vas bude nesto.To je ono sto je ubilo i ovu sadasnju generaciju A tima koja je imala ogroman potencijal.

I da dodam da cisto sumnjam da je ova Savija cak to i rekla posto se nigde ne pominje nista drugo osim te njene navodne izjave.Bitno je da su se klinci primili u stilu karakteristicnom za fudbalera iz Srbije.Jasno je da co ovaj njihov uspeh ostati samo jedan uspeh...

http://hotsport.rs/2015/06/21/hit-evo-sta-je-andrija-zivkovic-porucio-natasi-saviji-video/

Paun je jedna specifična pojava u srpskom fudbalu.
Sećam se kad se vratio u Partizan 2008. godine. Tada je dao onaj gol Fenerbahčeu, ali generalno, nije pružao zadovoljavajuće partije.
Zato je rešio da ode iz kluba, jer nije želeo da ga guraju da igra na silu, da navijači misle da je došao da "odradi" ugovor i da zauzima mesto nekom mlađem fudbaleru.

To je bio jedan izuzetan gest, kao i onaj odlazak Jokana iz kluba. Gospodski, dostojanstveno...

Paun je dugo igrao u Španiji, tamo pokupio mnoge cake i daleko je on od Dodića, Ćurčića i ostale Bata Đorine bulumente.
To se isto videlo kod Đukića...
Dodatni plus je što je sin velikog Blagoja, koji je takođe bio veliki trener.

Zato on ima velike predispozicije da postane vrhunski stručnjak, ali je još rano da se gurne u vatru sa A timom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back