Велебит
Domaćin
- Poruka
- 3.009
Srbi ludaci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti kod mog znas o fudbalu !!?? Ajde uporedi nase i njihove sanse ??! Ajde uporedi nase i njihove igrace po prijemu lopte tehnici.....ovo su nma 4 produzeci EEEJJJ BRE CETVRTI produzeci !! Jel znas bre ti nesreco kakva mentalna i fizicka snaga, takticka priprema, tehnika, samopouzdanje treba da iz sva CETIRI produzetka izadjes kao pobednik !!!?? Je znas ti bre sta sve treba za to ???!! Jel znas bre ti koliko je tesko branit se vecinu vremena i pri tom ne dzovoliti protovnikuu da napravi vise od 2 sanse po celoj jebenoj utakmici !? Jel znas bre ti sta je kontranapad i koliko je tesko igrati na kontru ?? mrs kontrasu....
Ne diraj mi njih dvojicu bre!!!![]()
Momci su uspeli da pobede sebe i izdignu se iznad mentaliteta gybitnika koji nas godinama jebbe. Svaka cast Paunovicu. Njegov potpis je vise nego ocigledan u ovom uspehu. On i Drulovic bi morali biti kljucne fufyre za trebersku buducnost srpskog fudbala. Medjutim, bojim se da ce ih pojesti kalkulanti i mesetari.
Ne mozes da zamislis koliko ispadas smesan kad govoris tako nesto o prvacima sveta u fudbalu.....ne kapiras uopste koliko glup ispadas......ma kraj price s tobomMa idi bjezi. Nemaju u nogama, vidi se iz aviona. Vecina njih nece nista postici u karijeri. Ima ih par, Ona dva odbambena igraca, Antonov, Gajic (Grujic) desni bek,i naravno Zivkovic. Mozda Rajkovic kao golman. Ovim ostalim ce biti potrebno cudo da nesto naprave.
Ne mozes da zamislis koliko ispadas smesan kad govoris tako nesto o prvacima sveta u fudbalu.....ne kapiras uopste koliko glup ispadas......ma kraj price s tobom
Inace, poveli smo 2-1 u finalu protiv jednog Brazila i MI I DALJE NAPADAMO !! To je to....ko smera da izgine taj ne moze da izgubi....
Bravo stucnjakuTi si smjesan, Zona, bunker, kontra, Paunovic je pobjedio, i sreca pa imamo Zivkovica koji je svjetska klasa pa mozes da racunas na 3-4 odlicne prilike, i to je to. Ovo ostalo, eto danas, 65% na 35% kontrola lopte za Brazil, 24 na prema 14 sansi za Brazil, ili nesto slicno, itd.
Ti si smjesan, Zona, bunker, kontra, Paunovic je pobjedio, i sreca pa imamo Zivkovica koji je svjetska klasa pa mozes da racunas na 3-4 odlicne prilike, i to je to. Ovo ostalo, eto danas, 65% na 35% kontrola lopte za Brazil, 24 na prema 14 sansi za Brazil, ili nesto slicno, itd.
MARS !
Svi ste pisali cak je Brazil da gol jao dobro je i ovo,ljudi finale je veliki uspeh . . . uff kolko mrzim takve ljude male neambiciozne..
Jedini sam ja pisao dok je bilo 1:1 ajmo pobedjujemio 100 posto ajmo Saponjicu daj gol !
A ovaj hamzo nije ni gledao turnir od pocetka.. I to se vidi. Lik je poceo da gleda daj Boze od Madjara a verovatno i kasnije

Prvo, igrači su maksimalno iscrpljeni, polovina njih igra sa povredama, poput Živkovića. Momci su krajnjim naporom izdržali svih 120 minuta.
Drugo, ako si primetio, ekipa je u prvom poluvremenu stajala dosta visoko, vršila presing na polovini Brazila. Ako je to tebi bunker, onda dobro.
Naravno, bilo je situacija kada su nas stisli, ali je zato bilo i obrnuto.
Pogledaj malo pa ćeš videti da su i igrači Brazila u dosta navrata bili kompletno na svojoj polovini kada smo mi započinjali napade.
E da, što se tiče udaraca na gol: odnos udarca u okvir gola bio je 10:8 za njih.
Toliko su nas "razbili"...

Zaista treba biti mentol pa pljuvati na igrace i trenera koji su pre sat vremena postali prvaci sveta, pri tom demonstrirajuci elementarno nepoznavanje fudbalske igre.