Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahaha, Maksimović smuvao Maorku, igrali haku. Gaćinović ganjao kivije a Rajka qurve iz Ouklenda prozvale El Grande Radovan. Paunović pričao sa Golumom koji se i dalje smuca po Novom Zelandu.

Valjda el grande Predrag.

A Petar Strugar krenuo na kardio da omrsa da glumi Zivkovica a cuo sam da ce selektora ovaj put da glumi Bosiljcic poceo da pusta bradu

- - - - - - - - - -

Brazilci imaju najveci izvoz talenata u Evropu, od toliko igraca uvek mogu da skupe bar 11 koji znaju da igraju fudbala

Brazil je prvi po izvozu igraca,Argentina druga a SRBIJA treca u celom svetu o tako vec godinama da ne kazem decenijama a pogle Brazil i Argentina koje uspehe imaju sa A reprezentacijom

Da, majku mu, tad smo bili Juga. Pravo je pitanje kako Brazilci uspevaju da posle i kao seniori budu prvaci sveta, a mi nikad ni blizu?

Kvalitet igraca u nasoj A reprezentaciji i njeni rezultati su dijamentralno suprotni.

Po kvalitetu igraca A reprezentacije treba da smo minimum na nivou Italije,Hrvatske ali minimum !

Ali EU i SAD ne dozvoljavaju da se u Srbiji pojavi patriotizam,rodoljublje i nedaju nam da budemo ponosni na nesto svoje a fudbal je najpopolarniji u Evropi.U kosarci dominiramo kao i u vaterpolu i tenisu e zato zapad nam ne da i daje pare i preti nasim vlastima-Vucicu e taj isti Vucic dalje preti i daje pare Karadzicu a on dalje selektorima i igracim.

Mnogo sam ovde pisao o tome i davao dokaze i sam Radomir Antic je pricao na tu temu.

Ne postoji drugo objasnjenje da su srpski A fudbaleri jedini u svetu koji nece da igraju za svoju otadzbinu! Da nece da se potrude,da grizu i kidisu kao sve druge repke u Evropi i svetu

- - - - - - - - - -

Jarni, Pavlicic, Stimac, Boban, Piplica, Suker...Sve same Srbende koju su osvojile prvu svetsku titulu za Srbiju 1987. godine. :super:

Ne znam zasto uopste pominjete to.Koga zabole za to prvenstvo

EE a vratite temu unazad jedno4,5,6 strana dok je bilo 1:1 svi vicu kao ma i ovo je veliki uspeh kao svaka im cast niko ne sme da napise pobedjujemo sto posto cak onaj lik sto mu pise republika srpska napisao ovde niko nema talenat oni samo igraju kao tim i imaju srece ahahahahahahhahahahaha

Ja uvatio i napisao odma da pobedjujemo sigurno i znao sam to pre nego sto je pocela utakmica samo sam mislio da ce Saponjic dati gol za 2:1 al dobro

Evo ga haha Hamza i ostala ekipa. Niste verovali da mozemo da pobedimo. Jos kazes nemaju talenat.Pa ako Rajkovic,Zivkovic,Saponjic,Antonov,Sergej,Maksimovic,Gajic,Mandic,Veljkovic,Jovanovic.. nemaju talenat i kvalitet onda ga niko u celom svetu nema. To su najbolji igraci na svetu i kao tim i kao individualci do 20 godina ! ! ! A svi ovi sto sam nabrojao i jos po neki mogu ladno i sa starijima da igraju extra.

Gledam ih odpocetka turnira i znam da grizu do kraja i ne predaju se sa Madjarima smo gubili u osmini finala 1:0 do 91 minuta i Saponja izjednacio.Tad sam znao da osvojimo sigurno pa makar gubili kasnije i 3:0 znao sam da ovi momci to mogu da stignu i da prestignu.

Celu ovu utakmicu nisam sumnjao da pobedjujemo to se znalo i znao sam da nece biti penala majke mi moje. Samo mi je krivo sto nije bilo 3:1 za nas jer smo na kraju jos promasili cisti gol al nema veze i ako je fantasticno SRBIJA PRVAK SVETA U FUDBALU

EE a vratite temu unazad jedno4,5,6 strana dok je bilo 1:1 svi vicu kao ma i ovo je veliki uspeh kao svaka im cast niko ne sme da napise pobedjujemo sto posto cak onaj lik sto mu pise republika srpska napisao ovde niko nema talenat oni samo igraju kao tim i imaju srece ahahahahahahhahahahaha

Ja uvatio i napisao odma da pobedjujemo sigurno i znao sam to pre nego sto je pocela utakmica samo sam mislio da ce Saponjic dati gol za 2:1 al dobro

Pa nemaju, jesi gledo utakmicu ili nisi? Vecina ih im slempave noge. Onaj Milinkovic igra 80 minuta, ne zna stopat loptu! Ne znaju dodat loptu. Imaju jednog, dva igraca koji nesto znaju. I znaju zonu igrat, bunker, i kontru.
Trenirani su vrhunski na osnovu onoga sto mogu, iako nemaju talenta . I ovo je nevjerovatan uspjeh.

Pa nemaju, jesi gledo utakmicu ili nisi? Vecina ih im slempave noge. Onaj Milinkovic igra 80 minuta, ne zna stopat loptu! Ne znaju dodat loptu. Imaju jednog, dva igraca koji nesto znaju. I znaju zonu igrat, bunker, i kontru.
Trenirani su vrhunski iako nemaju talenta na onsovu onoga sto mogu. I ovo je nevjerovatan uspjeh.

Sta ti kod mog znas o fudbalu !!?? Ajde uporedi nase i njihove sanse ??! Ajde uporedi nase i njihove igrace po prijemu lopte tehnici.....ovo su nma 4 produzeci EEEJJJ BRE CETVRTI produzeci !! Jel znas bre ti nesreco kakva mentalna i fizicka snaga, takticka priprema, tehnika, samopouzdanje treba da iz sva CETIRI produzetka izadjes kao pobednik !!!?? Je znas ti bre sta sve treba za to ???!! Jel znas bre ti koliko je tesko branit se vecinu vremena i pri tom ne dzovoliti protovnikuu da napravi vise od 2 sanse po celoj jebenoj utakmici !? Jel znas bre ti sta je kontranapad i koliko je tesko igrati na kontru ?? mrs kontrasu....

Nemaju talenta ? HAHAHAHAHAHAAH

I jedini argument ti je Sergej.Ja sam vise puta ovde pisao za njega da je bio najbolji u grupi u prve 3 tekme i posle onog crvenog kartona je neprepoznatljiv u nastavku turnira.

Ove sve koje sam nabrojao su vrhunski top igraci i najbolji su i kao individualci na celom svetu do 20 godina. A i sa starijima opet kazem svi oni mogu lagano.

Ne da nemaju talenat nego imaju najveci talenat na svetu a ti si samo ljubomoran sto ga vi uBosni nemate. I sto 2 tvoja bosanca Jovic i Ristic nisu dosli.Verovatno oni po tebi imaju talenat.

Nemaju talenta ? HAHAHAHAHAHAAH

I jedini argument ti je Sergej.Ja sam vise puta ovde pisao za njega da je bio najbolji u grupi u prve 3 tekme i posle onog crvenog kartona je neprepoznatljiv u nastavku turnira.

Ove sve koje sam nabrojao su vrhunski top igraci i najbolji su i kao individualci na celom svetu do 20 godina. A i sa starijima opet kazem svi oni mogu lagano.

Ne da nemaju talenat nego imaju najveci talenat na svetu a ti si samo ljubomoran sto ga vi uBosni nemate. I sto 2 tvoja bosanca Jovic i Ristic nisu dosli.Verovatno oni po tebi imaju talenat.
Ne diraj mi njih dvojicu bre!!! :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back