- Poruka
- 239.990
Da, majku mu, tad smo bili Juga. Pravo je pitanje kako Brazilci uspevaju da posle i kao seniori budu prvaci sveta, a mi nikad ni blizu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, Maksimović smuvao Maorku, igrali haku. Gaćinović ganjao kivije a Rajka qurve iz Ouklenda prozvale El Grande Radovan. Paunović pričao sa Golumom koji se i dalje smuca po Novom Zelandu.
Brazilci imaju najveci izvoz talenata u Evropu, od toliko igraca uvek mogu da skupe bar 11 koji znaju da igraju fudbala
Da, majku mu, tad smo bili Juga. Pravo je pitanje kako Brazilci uspevaju da posle i kao seniori budu prvaci sveta, a mi nikad ni blizu?

Jarni, Pavlicic, Stimac, Boban, Piplica, Suker...Sve same Srbende koju su osvojile prvu svetsku titulu za Srbiju 1987. godine.![]()
Jarni, Pavlicic, Stimac, Boban, Piplica, Suker...Sve same Srbende koju su osvojile prvu svetsku titulu za Srbiju 1987. godine.![]()
Ma dobro za njih, nego mislio sam posle, imali smo kao Srbija veoma uspesne omladince, a posle ćorak.Jarni, Pavlicic, Stimac, Boban, Piplica, Suker...Sve same Srbende koju su osvojile prvu svetsku titulu za Srbiju 1987. godine.![]()
Ne znam zasto uopste pominjete to.Koga zabole za to prvenstvo
od 18 igrača 11 su bili Srbi i Crnogorci
Hrvati su se odrekli svega sto se ticalo Jugoslavije tako da ko ih bre **** !! A i kakve to veze ima sa bilo cim??!! Srbija je SADA sampiona sveta !! Hrvati to nisu nikada bili niti ce biti !! Neka crknu dusmani....Jarni, Pavlicic, Stimac, Boban, Piplica, Suker...Sve same Srbende koju su osvojile prvu svetsku titulu za Srbiju 1987. godine
Ali bi zato i posle drugog prvenstva imali druzenje sa Natasom Savijom. Vredi se zrtvovati.![]()

EE a vratite temu unazad jedno4,5,6 strana dok je bilo 1:1 svi vicu kao ma i ovo je veliki uspeh kao svaka im cast niko ne sme da napise pobedjujemo sto posto cak onaj lik sto mu pise republika srpska napisao ovde niko nema talenat oni samo igraju kao tim i imaju srece ahahahahahahhahahahaha
Ja uvatio i napisao odma da pobedjujemo sigurno i znao sam to pre nego sto je pocela utakmica samo sam mislio da ce Saponjic dati gol za 2:1 al dobro
Imam informaciju da u Podgorici srpski navijači slave...

Pa nemaju, jesi gledo utakmicu ili nisi? Vecina ih im slempave noge. Onaj Milinkovic igra 80 minuta, ne zna stopat loptu! Ne znaju dodat loptu. Imaju jednog, dva igraca koji nesto znaju. I znaju zonu igrat, bunker, i kontru.
Trenirani su vrhunski iako nemaju talenta na onsovu onoga sto mogu. I ovo je nevjerovatan uspjeh.
A gle naslov... Dal slučajno il' namerno?
Republika Srpska, CG, Zemun... SVI SU UZ VAS: Ludnica od reakcija pred finale Orlića!
http://www.telegraf.rs/sport/162126...oliko-vrede-posle-dobrih-igara-na-mundijalitu
A Srbija? A Čukarica? A Kaluđerica?

A gle naslov... Dal slučajno il' namerno?
Republika Srpska, CG, Zemun... SVI SU UZ VAS: Ludnica od reakcija pred finale Orlića!
http://www.telegraf.rs/sport/162126...oliko-vrede-posle-dobrih-igara-na-mundijalitu
A Srbija? A Čukarica? A Kaluđerica?![]()
Ne diraj mi njih dvojicu bre!!!Nemaju talenta ? HAHAHAHAHAHAAH
I jedini argument ti je Sergej.Ja sam vise puta ovde pisao za njega da je bio najbolji u grupi u prve 3 tekme i posle onog crvenog kartona je neprepoznatljiv u nastavku turnira.
Ove sve koje sam nabrojao su vrhunski top igraci i najbolji su i kao individualci na celom svetu do 20 godina. A i sa starijima opet kazem svi oni mogu lagano.
Ne da nemaju talenat nego imaju najveci talenat na svetu a ti si samo ljubomoran sto ga vi uBosni nemate. I sto 2 tvoja bosanca Jovic i Ristic nisu dosli.Verovatno oni po tebi imaju talenat.