Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jbg. Tražili smo drugu temu ps nisu dali. Owen mi je bio jedan od dražih igrača, pošto simpatiziram Liverpool. Samo je kratko trajao i rano je krenuo prema dole. Peak mu je trajao možda, ali možda 4 sezone. Prije bi rekao 2-3. Nešto tipa Ronaldinho, samo druga pozicija. Volio sam taj Liverpool. Owen-Fowler naprijed. Kaos.
Ali ljudi zaboravljaju na tu brzini koliko je tehnicki bio mocan Owen mogo sta oces....i znas ko je "legenda" fudbala ali na globalnoj skali podcenjen debelo Samuel Eto'o...to je takva napast od igraca takva klasa i fizicki i tehnicki ono druze nabroj mi 3 bolja spica koja si gledo? Realno....Ronaldo i ko jos? Realno...

2004/05 se predstavio široj javnosti, 2005/06 razvalio cijelu ligu. Tad je igrao neku 10ku, puno bliže golu. Ja sam pratio Dinamo baš intenzivno. Tipa u npr. Šibeniku gubimo 2:0, Luka poludi i sam ih pobjedi. Niže 3-4-5 igrača bez problema. On ni u Tottenhamu nije imao prilagodbu. Odmah razbijanje.
A to za Kranjčara si u pravu. Na prvi pogled je on bio taj. Tehnika, dribling, visok, jak, Cico otac, kapetan sa 18. Predodređen za legendu. Al se debeli zajebao. Nije on kriv za sve, znamo s kim je imao posla. Ali postoje stotine klubova na svijetu osim Hajduka. Postoje samo 2 gore opcije, ali to nije ni bilo u pitanju.
Btw, kad smo igrali s Werderom playoff za CL, Ivanković je izjavio da je Modrić bolji od Diega. Ismijavali su ga domaći i strani novinari. Ko se sad smije 😎
Kasnije u playoffu za Europa ligu izbacili Ajax u Amsterdamu. Ajax sa Staamom, Suarezom, Huntelaarom, Heitingom, Romedahlom, Stekelenburgom itd. Kaos na utakmici. Gostovanje u Amsterdamu i izbacuješ Ajax nakon što si izgubio doma.
U Diego...Kakav je igro fudbal u Werderu sunce ti zarko san snova 10ka...sta se desilo posle? Ono je "by the book #10" a savrsensrvo...
A sto se tice Kranjcara nije nikada postao zvezda ok ali to uvek izuetno kvalitetan igrac bre sacuvace se uposlice saigraca potegnuce sut....bas kvalitetan mozes racunati na njega...tipa sta znam kad bi poredio sa nasim...Nije Tadic Tadic je ipak iznad...ali ti verovatno nemas visoko misljenje ali Ninkovic Milos..taj fazon...nije zvezda ali njega nediraj iz prvih 11...moj utisak sto.sam.ga gledo u engleskoj...ne znam koliko je vama valjo...

Ali ljudi zaboravljaju na tu brzini koliko je tehnicki bio mocan Owen mogo sta oces....i znas ko je "legenda" fudbala ali na globalnoj skali podcenjen debelo Samuel Eto'o...to je takva napast od igraca takva klasa i fizicki i tehnicki ono druze nabroj mi 3 bolja spica koja si gledo? Realno....Ronaldo i ko jos? Realno...
Ako računamo samo špiceve, bez krila : oba Ronalda, Batistuta, Romario, ovako na prvu iz glave

U Diego...Kakav je igro fudbal u Werderu sunce ti zarko san snova 10ka...sta se desilo posle? Ono je "by the book #10" a savrsensrvo...
A sto se tice Kranjcara nije nikada postao zvezda ok ali to uvek izuetno kvalitetan igrac bre sacuvace se uposlice saigraca potegnuce sut....bas kvalitetan mozes racunati na njega...tipa sta znam kad bi poredio sa nasim...Nije Tadic Tadic je ipak iznad...ali ti verovatno nemas visoko misljenje ali Ninkovic Milos..taj fazon...nije zvezda ali njega nediraj iz prvih 11...moj utisak sto.sam.ga gledo u engleskoj...ne znam koliko je vama valjo...
Tadić možemo reći ima bolju karijeru, ali Debeli je bio veći talent i imao veći plafon. Igrao je 5-6 godina na vrhunskom nivou (Premier liga). A onda mu je nogomet očito polako prestajao bit u prvom planu. Kranjčar nikad nije izbacio Ajax na Bernabeu, naravno. Tako da tu i nema neke rasprave

Ajd ok posle Batija i Romarija(iako mislim da je precenje )...jel to bolji igrac recimo Aguero ili Suarez od Eto'a...? Ja stalno napominjem koliko je Eto'o bio dobar...anri je dosao i ajd na krilo majstore...
Suarez da. Kao čista 9ka. Eto'o "više zna" nogometa, ali Suarez je veći golgeter a to je po meni za centarfora najbitnije. Aguero nije, makar je i Aguero zvijer. Henry je u tu Barcu i doveden da igra krilo. Nije mu to ni smetalo jer su imali potpunu slobodu u zadnjoj trećini, kasnije je Eto'o potjeran, Messi je tražio da igra u sredini, tako da tu i nije bilo neke rasprave.
Sad vidim da misliš da je Romario precijenjen. Ne bi se složio ni blizu. Čak bi rekao da je podcijenjen danas.
Btw, kad pitaš koji napadač je bolji. Ja sam gledao da uzmem najbolje izdanje jednog i drugog i usporedim. Naravno da Eto'o ima veću karijeru od Romaria, možemo reći i da je bolji igrač. Ali najbolji Romario > najbolji Eto'o. Po meni jbg

Poslednja izmena:
Suarez da. Kao čista 9ka. Eto'o "više zna" nogometa, ali Suarez je veći golgeter a to je po meni za centarfora najbitnije. Aguero nije, makar je i Aguero zvijer. Henry je u tu Barcu i doveden da igra krilo. Nije mu to ni smetalo jer su imali potpunu slobodu u zadnjoj trećini, kasnije je Eto'o potjeran, Messi je tražio da igra u sredini, tako da tu i nije bilo neke rasprave
Ali kapiras sta ocu da ti kazem vec ulazimo u ono subjektivno..Eto'o je nekako zaboravljen jer je to "Ronaldinjova Barsa"...a lik je resavo najvece tekme i pre barse a i posle...debelo podcenjen....pomeni ladno ide u top 3 spica koja pamtim...drazi mi je i shevchenko pa i Persi pa i i Drogba pa i Vilja ali pa i Suarez odmah posle njega najbolji ali brate sije ih ovaj bolji...to sto je meni draze druga stvar...

Tadić možemo reći ima bolju karijeru, ali Debeli je bio veći talent i imao veći plafon. Igrao je 5-6 godina na vrhunskom nivou (Premier liga). A onda mu je nogomet očito polako prestajao bit u prvom planu. Kranjčar nikad nije izbacio Ajax na Bernabeu, naravno. Tako da tu i nema neke rasprave
Ma nije stvar karijere...ja mislim da je Tadic "mekse noge" i ako je Kranjcar hajpovan...al kazem Kranjcar kvalitetan pozudan igrac...tako sam ga gledo u engleskoj dozivljavo ima kvalitet ozbiljan...kako ste vi gledali na njega?

Ajd ok posle Batija i Romarija(iako mislim da je precenje )...jel to bolji igrac recimo Aguero ili Suarez od Eto'a...? Ja stalno napominjem koliko je Eto'o bio dobar...anri je dosao i ajd na krilo majstore...
Ali kapiras sta ocu da ti kazem vec ulazimo u ono subjektivno..Eto'o je nekako zaboravljen jer je to "Ronaldinjova Barsa"...a lik je resavo najvece tekme i pre barse a i posle...debelo podcenjen....pomeni ladno ide u top 3 spica koja pamtim...drazi mi je i shevchenko pa i Persi pa i i Drogba pa i Vilja ali pa i Suarez odmah posle njega najbolji ali brate sije ih ovaj bolji...to sto je meni draze druga stvar...
Da, i Ševa je bolji po meni. Nije mi Eto'o top 5 špiceva koje sam gledao. Ajde stavit ću ga iznad Romaria jer je ovaj kratko trajao na vrhunskom klupskom nivou, makar je to što je odigrao bila fantazija.

Kaze vraca se Rednap trenerskom poslu "call Niko kranjcar and jermaine defoe" 🤣

Jesi cito Nikov interviju o Rednapu kaze...nosi ga u pm alkoholicarsku...dje tamo? Igra Modric i Bejl? Na mojoj pozciji....ne ne bice mjesta znas....kaze ubjedi me ajde ispostovo minutazu sve ok...povrjedi se Bejl ja uskocim kazem 4 utamice 2 gola 2 asistencije ja zvezda....to polusezona kaze to je to...kad cojek dovede Pinara..."Vidi niko ti sa klupe ulazis treba mi drugaciji profil ti jesi bolji od njega ali...." Ajde u pm 🤣🤣🤣

Najjace kad je Koroman potpiso za Portmust pokupili ga vozac i Rednap...Koroman nema pojma ko je Rednap...kaze ovaj "ok a kad cu upoznati trenera? " 🤣🤣🤣

Jesi cito Nikov interviju o Rednapu kaze...nosi ga u pm alkoholicarsku...dje tamo? Igra Modric i Bejl? Na mojoj pozciji....ne ne bice mjesta znas....kaze ubjedi me ajde ispostovo minutazu sve ok...povrjedi se Bejl ja uskocim kazem 4 utamice 2 gola 2 asistencije ja zvezda....to polusezona kaze to je to...kad cojek dovede Pinara..."Vidi niko ti sa klupe ulazis treba mi drugaciji profil ti jesi bolji od njega ali...." Ajde u pm 🤣🤣🤣

Najjace kad je Koroman potpiso za Portmust pokupili ga vozac i Rednap...Koroman nema pojma ko je Rednap...kaze ovaj "ok a kad cu upoznati trenera? " 🤣🤣🤣
Znam. Mislio da je neki pijanac 😂
A to za Harrya i Niku su dobre zajebancije bile. Kao Harry traži pojačanja, kad dolazi Kranjčar 😂😂😂😂

Pa nije idalje krece sa krila iako Benzema mu odlaze il na.njega igraju jer se ubacuje nije on 9 gore da veze...on "ulazi na 9" i najvise daje...
Nije 9 što igra leđima. Nije Mitrović ili Giroud. Ali ako utrčava na većinu dubinskih lopti u 16, ako skače na većinu centaršuta, koji u većini slučajeva i traže njega, onda je po meni on čisti špic. On niti prolazi 1 na 1, niti centrira. Ne znam, meni on odavno nije krilo.

Pa sto nemogu? Puno veci majsor Suker slazem se....on je za vas heroj ali nema on tako imresivne brojke sem za vas...pokusavam profil sukera da poredim tesko mi...prefinjen tehnicki a strelac...a nije nesto brz...
A Pancev je 9 na kub...stvori mu sansu dace 2 😊
Samo zato jer Pančev nije uspio vani. Plus je Šuker bio srebrna lopta i najbolji strijelac SP. Kolko god ga ne volim kao čovjeka, kao igrač je bio sam vrh.
Al ne bi da se sad ovo pretvori u patkometriju. Ja dosta gledam cjelokupne karijere, di je ko igrao, koliko, kakve rezultate je postigao momčadski i individualno. Bez toga se sve svede na osobni dojam. Znaš kakav je on bicikl imao, bio je najbolji. Al poštujem svačije mišljenje. Legitimno je da je tebi Pančev bolji.

Nije 9 što igra leđima. Nije Mitrović ili Giroud. Ali ako utrčava na većinu dubinskih lopti u 16, ako skače na većinu centaršuta, koji u većini slučajeva i traže njega, onda je po meni on čisti špic. On niti prolazi 1 na 1, niti centrira. Ne znam, meni on odavno nije krilo.
Nije odavno al nije ni 9...al kad je na lopti ipak je sa krila pa mozda i proba nesto...Benzema je 9 i to neverovatno...svaka cast pa se lik podvredio ekipi...jer ono je van reala svugde prva zvezda...kvalitetom...

Samo zato jer Pančev nije uspio vani. Plus je Šuker bio srebrna lopta i najbolji strijelac SP. Kolko god ga ne volim kao čovjeka, kao igrač je bio sam vrh.
Al ne bi da se sad ovo pretvori u patkometriju. Ja dosta gledam cjelokupne karijere, di je ko igrao, koliko, kakve rezultate je postigao momčadski i individualno. Bez toga se sve svede na osobni dojam. Znaš kakav je on bicikl imao, bio je najbolji. Al poštujem svačije mišljenje. Legitimno je da je tebi Pančev bolji.
Pancev kasno otiso vani...ipak generacija pre...znas on je vrhunac kod nas dostigo....
Kazem kao fudbaler za klasu je Suker bolji ali kao spic hmmmm....
Sta mislis naprimer o Mirku Vucnicu? Kakva je majstorcina?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back