Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Pa govorio sam za 2014tu...i da je tad bilo legitimno pitanje...tadaJe, to je isto Brazil. Slažeš momčad od igrača koje imaš. 2002. su igrali drugačije. A i nogomet se puno promijenio od 82. To što ljudi imaju neku svoju viziju i očekivanja kako bi Brazil trebao izgledati to je druga stvar. Siguran sam i da bi Mađari htjeli da im reprezentacija igra ko Laka konjica.
I nije baš da uspijevaju samo Brazilci iz Šahtjora. Neymar, Firmino, Gabriel Jesus, Marcelo, Thiago Silva, Coutinho, Richarlison, Marquinos, Danilo, Alisson.... Ne znam da li im u prvoj postavi igra i jedan koji je prošao kroz Šahtjor.
Pa nece biti da je isto Madjarska i Brazil i nije to fix ideja nekih ljudi kako bi Brazil trebo da izgleda nego ih tako pa reciml svi dozivljavaju...zbog toga nema osobe da ne voli Brazil...a nismo ih sigurno zavolili zbog Dunge....
Kazem sad su na pola puta...nije to to ali imaju dobrih igraca i jeste se fudbal promjenio...ovo su sve porpilicno dobri igraci moglo bi se reci i vrhunski za neke ali sve sistemaski "serijski" jedini vanserijski je Nejmar ali on nas nervira
Poslednja izmena: