Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Jasno, sta te briga za neprijatelja, a prijatelj moze da zatreba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno....sta da se radi sa takvim,razmenjuju recepti, gledaju filmovi...
![]()
ccc..pokvaricete me nacisto...![]()
vidi ti to sa postavljacicom teme...
juuuuuuu..nije valjda ...vidi ti to sa postavljacicom teme...
![]()

E, stvarno, propitacu je veceras sta je sve danas naucila na ovoj temi...![]()

Postavi joj glavno pitanje kako se to desi sex.E, stvarno, propitacu je veceras sta je sve danas naucila na ovoj temi...![]()
Padne dudinja s duda i napravi stetu ili mora da nisani.naivno rece barbara uz ovaj smajli
![]()
Postavi joj glavno pitanje kako se to desi sex.Padne dudinja s duda i napravi stetu ili mora da nisani.
naivno rece barbara uz ovaj smajli
![]()
))))Spotakla se i pala na coveka. On je pridrzao obema rukama, dao joj vestacko disanje...i tu je sve pocelo.
Je l ovako bilo, Barbi?![]()

barbarica kanda malo glumi, al i ona se sigurno voli sashivati od enormno velikog penisa! hihi))))

barbarica kanda malo glumi, al i ona se sigurno voli sashivati od enormno velikog penisa! hihi))))
kako ono kazu..drzi prijatelja blizu a neprijatelja jos blizeJasno, sta te briga za neprijatelja, a prijatelj moze da zatreba.

Ne glumi nego ne moze da objasni
jer se to ne desava u glavi, a to ne moze ni Bambi nego zajebava.
kako ono kazu..drzi prijatelja blizu a neprijatelja jos blize![]()
Mi ostali kako nam se desi.
A ti se ne smej nego kako predstavis neprijatelja koji je svratio na sex drugima? Kao neprijatelja ili kao prijatelja?
Pa ne mogu da se zamislim u takvoj situaciji. Romanticus nepopravljivus. A nije da ne volim sex. Ko moze, super ako moze i ako je oboma dobro.

citajuci temu dolazim do zakljucka da su ti friends with benefits kao neko tajno udruzenje...![]()
pravo da ti kazem, tebe retko kada razumem sta hoces, osim da ponizis i ispadnes pametan ili si nepismen pa ne umes da sastavis prosto prosirenu recenicu
prvo, nisam osoba kod koje se svraca, kod mene moj muskarac dolazi na druzenje, vidjenje, razgovor, klopu, pice pa i sex,
i ne hebem se pred drugima da bi ga predstavljala a muskarca sa kojim sam u vezi moji prijatelji poznaju..

Pravo ja tebi da kazem,
napisla si da se ne ebes sa prijateljima, a ti izvedi zakljucak ko ostaje.
Ako nije prijatelj i ne poznajes ga jos nije ni neprijatelj, jer ne znas da li zna ili ne zna da ebe.
A da bi nesto radio ili pokazao sta zna morao bi nekako da dodje do tebe. Njega stavis u torbu da ga niko ne vidi?
Oko razumevanja...![]()

Moja poenta je da ne mozes da odredis semu kada i kako reagujes.
Emotivni znaju sebe kroz iskustvo, pa mogu i da kombinuju.
Racionalni sve planiraju.

Nemoguce je sve isplanirati.
Ali ja do sada nisam nikada naisla na nekog ko bi mi se seksualno toliko dopao da zaboravim na neke druge stvari. Ima tu dosta i od konzervativnog vaspitanja od strane roditelja, strahova, svasta nesto. Ali nisam ne emotivna.
Mozda to ima veze sa tom nekom unutrasnjom slobodom kada je seksualnost u pitanju. Tesko mi je da se zamislim u krevetu sa nekim u koga nisam zaljubljena. Mora to da me nosi, inace sumnjam da bi sex bio dobar.![]()

Naši postupci govore o nama. Ako neko samosvesno ide naokolo i "ajd malo vamo ajd malo onamo vuhu yolo" onda to i ne govori bas o tome da je osoba mnogo zrela i normalna... xD
Nemoguce je sve isplanirati.
Ali ja do sada nisam nikada naisla na nekog ko bi mi se seksualno toliko dopao da zaboravim na neke druge stvari. Ima tu dosta i od konzervativnog vaspitanja od strane roditelja, strahova, svasta nesto. Ali nisam ne emotivna.
Mozda to ima veze sa tom nekom unutrasnjom slobodom kada je seksualnost u pitanju. Tesko mi je da se zamislim u krevetu sa nekim u koga nisam zaljubljena. Mora to da me nosi, inace sumnjam da bi sex bio dobar.![]()
citajuci temu dolazim do zakljucka da su ti friends with benefits kao neko tajno udruzenje...![]()