Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Srce tu nije ni vodilja, vec seksualna zelja, potreba za intimom, rasterecenjem, iskakanjen iz svakodnevnice, ko zna za cim sve ne, ali srca u tom odnosu nema. Vise mi lici na najobicniju trampu. Das mi - dam ti. I svi zadovoljni.

a da li postoji ravnoteza izmedju te dve stvari, odnosno da li zaista mozemo da tvrdimo da je recimo srce bitnije od onog drugog..

i ovo ce reci 99% zena, a opet muskarci varaju sa kim? tarabama ili zenama?
meni deluje da se na ovoj temi vise moralise i prica kako bi trebalo i kako fino zvuci a ne kako jeste.

Ne znam za druge, ali znam za sebe.
Svako neka postupa onako kako misli da treba. Nikog ne osudjujem. Ja ne mogu tako, ko moze neka tako i radi.

Sto se tice tog procenta od 99%, ako uzmes ovaj forum kao presek drustva, videces da to nije tacno. Tu je negde oko 50%

Srce tu nije ni vodilja, vec seksualna zelja, potreba za intimom, rasterecenjem, iskakanjen iz svakodnevnice, ko zna za cim sve ne, ali srca u tom odnosu nema. Vise mi lici na najobicniju trampu. Das mi - dam ti. I svi zadovoljni.

Podji od zaljubljivanja. Imas vise nacina, ali je kod vecine ljudi sex pocetna tacka.
Postoji razlika od voljnog i slucajnog sexa, sto je u sustini svejedno za zaljubljivanje..

Voljni je kada otvaras vrata da se desi, a slucajni kada si nesvestan svojih potreba i desi ti se da budes na pravom mestu u pravo vreme.

Slobodniim ljudima racio vise dozvoljava, ali ako postoje ogranicenja onda se prave kombinacije i tako se dodje do prijatelja sa povlasicama.

Poslednja izmena:
Podji od zaljubljivanja. Imas vise nacina, ali je kod vecine ljudi sex pocetna tacka.
Postoji razlika od voljnog i slucajnog sexa, sto je u sustini svejedno.

Voljni je kada otvaras vrata da se desi, a slucajni kada si nesvestan svojih potreba i desi ti se da budes na pravom mestu u pravo vreme.

Slobodniim ljudima racio vise dozvoljava, ali ako postoje ogranicenja onda se prave kombinacije i tako se dodje do prijatelja sa povlasicama.
izvini ali ne mogu da odolim.. voljni sex i nesvesni sex...:rotf:

to i jeste problem..sto se takve osobe osudjuju..cim javno podrzi nesto tako odmah je promiskuitetna, lakog morala...laka zenska..dobija niz epiteta i etiketa..a samo je javno rekla ono sta u sustini mnoge rade ali se javno sablaznjavaju..(pri tome ne mislim na tebe , da ne bude zabune)

i onda osudjujemo one koji se sablaznjavaju, bez ulazenja u razloge. :)
I o

- - - - - - - - - -

izvini ali ne mogu da odolim.. voljni sex i nesvesni sex...:rotf:

Da, voljni je onaj koji prizeljkujes sa nekim i dozvolis mu da ti se priblizi.
Slucajni se desava kada nemas pojma da zelis sex, ali se desi.

Ne izazivaj me.:)

Odrasli, emotivno zreli ljudi kada nisu u vezi mogu da biraju sta hoce i kako i logicno je da se drze ljudi koji im odgovaraju i njima otvaraju vrata i za sex,.
Tako isto slobodni su da se upuste u sex i kada im nepoznata osoba u slucajnom kontaktu stvori zelju.

Sta tu nije jasno?

Back