DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
ko kako se stvori ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko kako se stvori ?

ne mosh bash sve, ali ti si onako solidno isplanirala vecinu, to je zato sto ides razumom a ne srcem.
Srce tu nije ni vodilja, vec seksualna zelja, potreba za intimom, rasterecenjem, iskakanjen iz svakodnevnice, ko zna za cim sve ne, ali srca u tom odnosu nema. Vise mi lici na najobicniju trampu. Das mi - dam ti. I svi zadovoljni.
a da li postoji ravnoteza izmedju te dve stvari, odnosno da li zaista mozemo da tvrdimo da je recimo srce bitnije od onog drugog..

To je individualno.
Meni je srce bitnije. Ako bih vec morala da biram izmedju to dvoje.
Ili jos bolji primer je kada vam zena posle sexa kaze "hvala"

i ovo ce reci 99% zena, a opet muskarci varaju sa kim? tarabama ili zenama?
meni deluje da se na ovoj temi vise moralise i prica kako bi trebalo i kako fino zvuci a ne kako jeste.
Srce tu nije ni vodilja, vec seksualna zelja, potreba za intimom, rasterecenjem, iskakanjen iz svakodnevnice, ko zna za cim sve ne, ali srca u tom odnosu nema. Vise mi lici na najobicniju trampu. Das mi - dam ti. I svi zadovoljni.
. Nikog ne osudjujem.
izvini ali ne mogu da odolim.. voljni sex i nesvesni sex...Podji od zaljubljivanja. Imas vise nacina, ali je kod vecine ljudi sex pocetna tacka.
Postoji razlika od voljnog i slucajnog sexa, sto je u sustini svejedno.
Voljni je kada otvaras vrata da se desi, a slucajni kada si nesvestan svojih potreba i desi ti se da budes na pravom mestu u pravo vreme.
Slobodniim ljudima racio vise dozvoljava, ali ako postoje ogranicenja onda se prave kombinacije i tako se dodje do prijatelja sa povlasicama.

to i jeste problem..sto se takve osobe osudjuju..cim javno podrzi nesto tako odmah je promiskuitetna, lakog morala...laka zenska..dobija niz epiteta i etiketa..a samo je javno rekla ono sta u sustini mnoge rade ali se javno sablaznjavaju..(pri tome ne mislim na tebe , da ne bude zabune)

izvini ali ne mogu da odolim.. voljni sex i nesvesni sex...![]()

Šta kaže tvoja žena kad počneš da sipaš definicije iz rukava?Da, voljni je onaj koji prizeljkujes sa nekim i dozvolis mu da ti se priblizi.
Slucajni se desava kada nemas pojma da zelis sex, ali se desi.
Ne izazivaj me.![]()

Šta kaže tvoja žena kad počneš da sipaš definicije iz rukava?![]()
ne ne.ni slucajno te ne provociram.....samo ti nastavi...osmeh mi ne silazi sa lica..![]()
Pa tako je.Da ne chatujem sa nepoznatima ženama jer ce me pokvariti. Sto pitas?
Retko.Kad bi to išlo tako ne bih smeo da pričam ni sa kasirkama u Maxiju.Reci da ne postoje ljudi koje svesno pustimo da se priblize ili da se ne desava sex neplanirano sa ljudima koje nismo znali do pre pola sata?
Retko.Kad bi to išlo tako ne bih smeo da pričam ni sa kasirkama u Maxiju.

Da ne chatujem sa nepoznatima jer ce me pokvariti. Sto pitas?
- - - - - - - - - -
Ospori ako mislis da nisam u pravu.
....ovo sto ti pises je..neosporivo