електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Koji vi problem imate sa patrijahalnim vaspitanjem? Nije vam niko rekao da se monašite, nego da poštujete instituciju veze i pojam ljubavi i svega onoga što on u svojoj pravoj vrednosti predstavlja.
Везе нема.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji vi problem imate sa patrijahalnim vaspitanjem? Nije vam niko rekao da se monašite, nego da poštujete instituciju veze i pojam ljubavi i svega onoga što on u svojoj pravoj vrednosti predstavlja.

Malo je užasno a malo ok, zavisi da li hormoni šamaraju ili ne.

Sama definicija „prijatelj sa povlasticama“ ne stoji..moze „partner sa povlasticama“ ii „jebbac sa povlasticama“ ali rec „prijatelj“ nema veze, sa vezom zasnovanom samo na sexu.
U krajnjem slucaju ko je spreman za takvu vezu od koje ne ocekuje nista osim sexa i moze da se nosi sa tim..ne vidim nista lose, jer je to licni izbor, za odrasle osobe koje znaju sta hoce.Deluju primamljivo ako je osoba situirana, ima posao i druga interesovanja a ne zeli brak i obaveze, da ima vezu zasnovanu samo na sexu..samo to sve ima i svoju cenu.Druga je prica sto je danas sistem vrednosti poremecen, kao i sampostovanje, sto je kod mnogih upitna stavka,ili ga upste nemaju, pa im sve to dodje kao dobar dan, a nije kao dobar dan ,niti su takve veze jednostavne..
Ja se ne stidim toga ko sam i šta sam.Tesko tebi ako te nista ne "samara"...![]()

Sama definicija „prijatelj sa povlasticama“ ne stoji..moze „partner sa povlasticama“ ii „jebbac sa povlasticama“ ali rec „prijatelj“ nema veze, sa vezom zasnovanom samo na sexu.
U krajnjem slucaju ko je spreman za takvu vezu od koje ne ocekuje nista osim sexa i moze da se nosi sa tim..ne vidim nista lose, jer je to licni izbor, za odrasle osobe koje znaju sta hoce.Deluju primamljivo ako je osoba situirana, ima posao i druga interesovanja a ne zeli brak i obaveze, da ima vezu zasnovanu samo na sexu..samo to sve ima i svoju cenu.Druga je prica sto je danas sistem vrednosti poremecen, kao i sampostovanje, sto je kod mnogih upitna stavka,ili ga upste nemaju, pa im sve to dodje kao dobar dan, a nije kao dobar dan ,niti su takve veze jednostavne..
Samopostovanje je definitivno to sto mnogima fali...
Ja se ne stidim toga ko sam i šta sam.![]()

Неки од силног самопоштовања остану сами ко пањеви.
..znaci nijedna krajnost nije zdrava..
Stalno tražiš društveno odobravanje i propisuješ pravila.A na osnovu cega si zakljucio da se ja stidim?...![]()

sada mi je u repki napisano da to nije veza...ok...neka bude da je to,recimo odnos, izmedju dvoje koji se kresnu s` vremena na vreme a imaju svako svoj zivot..ali to nikako ne moze da bude ni prijatelj, ni sex iz prijateljstva , ni prijateljstvo, jer zna se sta je prijatelj..sa prijateljima se ne krese, bar po mom sistemu vrednosti
Neprijatelj je bas zgodan za to iznabadanje.

neprijatelj je samo onda ako ne zna i ne ume da zadovoli zenu..da ne kazem ne ume da hebe,.

eto..i posle zene kazu...nista bez emocija
a ti odma otpisa coveka ako nije dobar hebac![]()
sta da se radi sa takvim,razmenjuju recepti, gledaju filmovi...

neprijatelj je samo onda ako ne zna i ne ume da zadovoli zenu..da ne kazem ne ume da hebe,jer mu je to jedina aktivnost i obaveza u takvoj vezi.
naravno....sta da se radi sa takvim,razmenjuju recepti, gledaju filmovi...
![]()

ccc..pokvaricete me nacisto...![]()
))))ne..ne..od neprijatelja pravi prijatelja kad ga nauci da hebe.. ona mu dodje kao uciteljicaZnaci bolje je ne praviti od prijatelja neprijatelja nego od neprijatelja praviti prijatelja.(ako zna da ebe.)

bogami i ova nina je isto slatkica, da ne znas slucajno onaj recept za shnenokle?
- - - - - - - - - -
neces biti ni prva ni posljednja hihihi))))

ne..ne..od neprijatelja pravi prijatelja kad ga nauci da hebe.. ona mu dodje kao uciteljica![]()
..neka nauci kod druge pa neka se onda javi..