Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Spotakla se i pala na coveka. On je pridrzao obema rukama, dao joj vestacko disanje...i tu je sve pocelo.

Je l ovako bilo, Barbi? :D

Od nekud mora da pocne..:lol:

Ispada da ja ovde nesto kao moralisem a nije tako..moral sa ovom temom a ni sa musko-zenskim odnosom generalno gledano veze nema..
Laka zena moze sto puta moralnija da bude od smerne zene...

- - - - - - - - - -

barbarica kanda malo glumi, al i ona se sigurno voli sashivati od enormno velikog penisa! hihi :)))))

Ja sam pravo da ti kazem, mnogo losa glumica...:lol:
Ko me zna, zna da je to istina i da ja stvarno tako mislim a tako se i ponasam...
Zanima me zasto je to vecini bas toliko cudno?...:ceka:

barbarica kanda malo glumi, al i ona se sigurno voli sashivati od enormno velikog penisa! hihi :)))))

Ne glumi nego ne moze da objasni
jer se to ne desava u glavi, a to ne moze ni Bambi nego zajebava.

- - - - - - - - - -

Nina to tacno zna kada i kako i zasto, jer je emotivno racionalna.

Gospodjica je ubila emocije zbog hedonizma i kod nje je sve racionalno.

A ti se ne smej nego kako predstavis neprijatelja koji je svratio na sex drugima? Kao neprijatelja ili kao prijatelja?

pravo da ti kazem, tebe retko kada razumem sta hoces, osim da ponizis i ispadnes pametan ili si nepismen pa ne umes da sastavis prosto prosirenu recenicu
prvo, nisam osoba kod koje se svraca, kod mene moj muskarac dolazi na druzenje, vidjenje, razgovor, klopu, pice pa i sex,
i ne hebem se pred drugima da bi ga predstavljala a muskarca sa kojim sam u vezi moji prijatelji poznaju..

pravo da ti kazem, tebe retko kada razumem sta hoces, osim da ponizis i ispadnes pametan ili si nepismen pa ne umes da sastavis prosto prosirenu recenicu
prvo, nisam osoba kod koje se svraca, kod mene moj muskarac dolazi na druzenje, vidjenje, razgovor, klopu, pice pa i sex,
i ne hebem se pred drugima da bi ga predstavljala a muskarca sa kojim sam u vezi moji prijatelji poznaju..

Pravo ja tebi da kazem,
napisla si da se ne ebes sa prijateljima, a ti izvedi zakljucak ko ostaje.
Ako nije prijatelj i ne poznajes ga jos nije ni neprijatelj, jer ne znas da li zna ili ne zna da ebe.:)
A da bi nesto radio ili pokazao sta zna morao bi nekako da dodje do tebe. Njega stavis u torbu da ga niko ne vidi?

Oko razumevanja...:)

Pravo ja tebi da kazem,
napisla si da se ne ebes sa prijateljima, a ti izvedi zakljucak ko ostaje.
Ako nije prijatelj i ne poznajes ga jos nije ni neprijatelj, jer ne znas da li zna ili ne zna da ebe.:)
A da bi nesto radio ili pokazao sta zna morao bi nekako da dodje do tebe. Njega stavis u torbu da ga niko ne vidi?

Oko razumevanja...:)

:rotf:

a i nemam tako veliku torbu..za nekog preko 1,85 cm visine

Moja poenta je da ne mozes da odredis semu kada i kako reagujes.

Emotivni znaju sebe kroz iskustvo, pa mogu i da kombinuju.

Racionalni sve planiraju.

Nemoguce je sve isplanirati. :)
Ali ja do sada nisam nikada naisla na nekog ko bi mi se seksualno toliko dopao da zaboravim na neke druge stvari. Ima tu dosta i od konzervativnog vaspitanja od strane roditelja, strahova, svasta nesto. Ali nisam ne emotivna. :)
Mozda to ima veze sa tom nekom unutrasnjom slobodom kada je seksualnost u pitanju. Tesko mi je da se zamislim u krevetu sa nekim u koga nisam zaljubljena. Mora to da me nosi, inace sumnjam da bi sex bio dobar. :)

Naravno, Nina, bilo je dvosmisleno zezanje, ali ti ocekujes neki zajeb pa ga trazis do besvesti i izgubis nit.:)

- - - - - - - - - -

Ali ja do sada nisam nikada naisla na nekog ko bi mi se seksualno toliko dopao da zaboravim na neke druge stvari. Ima tu dosta i od konzervativnog vaspitanja od strane roditelja, strahova, svasta nesto. Ali nisam ne emotivna. :)
Mozda to ima veze sa tom nekom unutrasnjom slobodom kada je seksualnost u pitanju. Tesko mi je da se zamislim u krevetu sa nekim u koga nisam zaljubljena. Mora to da me nosi, inace sumnjam da bi sex bio dobar. :)

Rekao sam da planiraju ne kazem da planovi uvek upale.:)

Naši postupci govore o nama. Ako neko samosvesno ide naokolo i "ajd malo vamo ajd malo onamo vuhu yolo" onda to i ne govori bas o tome da je osoba mnogo zrela i normalna... xD

ko smo mi da osuđujemo tuđu potrebu da se bude nezreo nenormalan i vuhu voala?
jel može to nama da šteti na ma koji način?
postoje svakakve pojave u društvu koje zaslužuju veoma ozbiljnu kritiku a to je korupcija i kriminalno udruživanje
a ne tamo neke žene koje se snalaze za sex u nedostatku stalnog partnera...

bem ti gde stigosmo

ne mosh bash sve, ali ti si onako solidno isplanirala vecinu, to je zato sto ides razumom a ne srcem.

Back