Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ključna stvar!
Oboje znaju šta hoće (ili ti da neće vezu), a imaju dovoljno zajedničkih interesovanja, tema, a ima i hemije....
Šansa da se neko zaljubi, pa uvek postoji. Zato ljudi koji se lako zaljubljuju nisu za te opcije...i da, kao takve, ovi odnosi isključuju druge ljude i mogu da budu dugotrajni, merenom mesecima, godinama....

Ne pravite opravdanja i filozofije za najobicniju prtzačinu.

Potpuno si mašila. Ne znam kome si odgovarala na post, ali na moj nisi sigurno. I sram te bilo što tako prostački vređaš ljude samo zato što se razlikuju od tebe. Ti si od onih tipova koje bi Inkvizicija odmah regrutovala u svoje redove.

Vidi ovako. Ne poznajem ni jednu ženu koja tek tako uskače u svačiji krevet, osim ako ne boluje od nimfomanije. Ali poznajem puno žena koje kad osete čisto fizičku privlačnost prema nekome imaju seks sa tim čovekom. I taj odnos uopšte ne mora da uključuje emocije, niti ih uključuje, naročito ako su njih dvoje, oboje, načisto s tim šta ih veže. Seks. I to je to. Nikad nisam kapirala zašto je to nekim ženama toliko neshvatljivo. Ja bih se tu osvrnula na onaj patrijarhat, koji nam od malih nogu usađuje da žene to rade isključivo i samo "iz ljubavi" a muškarci ne jer su oni jelte "rasplodni mužjaci". Pa **** ga ja, nije rasplodan mužjak u četrdesetim i pedesetim, ma kolko se busali u grudi da mogu da naprave dete i u sedamdesetoj. Mogu, na nivou statističke greške.
.

To je sasvim ok i niko ne osudjuje takve zene, samo pricamo o tim razlikama.
Koliko neko to moze toliko neko drugi ne moze a nije do patrijahalnog vaspitanja sasvim sigurno...
Kako god da okrenes, gde god da si odrasla, odrasla si u patrijahalnom drustvu pa opet eto, to se recimo nije odrazilo
niti uticalo na tvoje stavove..

Kao što ne ideš u biblioteku da naručiš da jedeš, niti u crkvu da praviš žurku, niti u bazen da se olakšaš, tako se (e ovaj deo ljudima strašno ne godi jer ne kapiraju prave životne vrednosti) i ne heftaš van veza eto heftanja radi. Zna se gde, kako, šta, u koje svrhe, sa kojim smislom i u kojoj formi.

To je sasvim ok i niko ne osudjuje takve zene, samo pricamo o tim razlikama.
Koliko neko to moze toliko neko drugi ne moze a nije do patrijahalnog vaspitanja sasvim sigurno...
Kako god da okrenes, gde god da si odrasla, odrasla si u patrijahalnom drustvu pa opet eto, to se recimo nije odrazilo
niti uticalo na tvoje stavove..

Pa nisam Barbi. Očito da nisam rasla u patrijahalnom društvu niti okruženju, da jesam, moji stavovi bi bili drugačiji. A osuđuje ova djovana, ne samo što osudjue, nego i otvoreno vređa.

Back