@ U_R
Patch-eve si morao nabaviti na bilo kom god da si serveru. Nekima je to mucenje, a nekima nije, zavisi koliko si lenj... (ne mislim konkretno na tebe)
Meni licno patch-evi nikad nisu predstavljali problem.
Oko toga treba jos da se dogovorimo. Nije odluceno tacno vreme, moze biti sutra, moze prekosutra a najverovatnije za 3 dana. Dakle, jos ostaje da se dogovorimo.
Da nisi ti mozda Dovla_U_R koji je bio na chatu??? Ako jesi, savetovao bih te da se upoznas sa kulturom. Reci dovidjenja bezobrazluku i postani primeran gradjanin. Nije lepo da psujes i vredjas.
Zaista ne znam sta se desilo, svi ostali kao i ja bez problema igramo sa verzijom 2.0.12
Dakle, da je do servera nesto onda niko ne bi mogao da igra, pomogao bih vrlo rado ali ne znam u cemu je problem niti kako je doslo do toga

Kao sto rekoh gore, za par dana ce patch 2.1.0 da bude aktivan pa cemo videti tada kako ce se ponasati.
Mogu da narezem na 2 DVD-a pa da ti posaljem postom ako jos uvek nisi nasao. Najranije mogu u ponedeljak, sad je posta vec zatvorena, proslo 19h a sutra necu biti u mogucnosti da odem pre 13h do grada a tad se zatvara posta. Posalji mi na PM adresu, ime i jos nesto ako treba (nista nisam slao vec godinama pa ne znam tacno).
Pitao si koliko? Spremi 500 dinara pa se javi.
:-)
LOL
Zezam se naravno, ne treba nista, imam gomilu praznih diskova...
Samo opushteno, lik nije upucen u situaciju i verovatno to cini iz svog ne znanja. Ako bude strpljiv verovatno ce shvatiti vremenom. To njegovo SILNO "mucenje" (ma kako da ne) ce se isplatiti.