Free WoW Server Srbija! -Uskoro i TBC

• Začetnik teme Začetnik teme QnRA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neboša91:
Alo bre moze malo postavanja ko si ti da pljujes po svemu ako neces da igras ne moras tvoj problem.Ice se toliko muci a ti tako mu vracas nije lepo!!!!!!!!!!

Problem je u tome sto ja NE MOGU da igram a nije problem u tome da ja necu...naravno da hocu i znam da je najbolji server...jel mislis da bi se ovoliko drkao ovde da server nije najbolji,pa ne bi vreme trosio uzalud da ne valja
Znaci probao sam server i jeste najbolji
PS.Probao sam preko 50 servera 100%

Skakavac7:
@ U_R

Patch-eve si morao nabaviti na bilo kom god da si serveru. Nekima je to mucenje, a nekima nije, zavisi koliko si lenj... (ne mislim konkretno na tebe)
Meni licno patch-evi nikad nisu predstavljali problem.

Oko toga treba jos da se dogovorimo. Nije odluceno tacno vreme, moze biti sutra, moze prekosutra a najverovatnije za 3 dana. Dakle, jos ostaje da se dogovorimo.

Da nisi ti mozda Dovla_U_R koji je bio na chatu??? Ako jesi, savetovao bih te da se upoznas sa kulturom. Reci dovidjenja bezobrazluku i postani primeran gradjanin. Nije lepo da psujes i vredjas.

Zaista ne znam sta se desilo, svi ostali kao i ja bez problema igramo sa verzijom 2.0.12
Dakle, da je do servera nesto onda niko ne bi mogao da igra, pomogao bih vrlo rado ali ne znam u cemu je problem niti kako je doslo do toga :(
Kao sto rekoh gore, za par dana ce patch 2.1.0 da bude aktivan pa cemo videti tada kako ce se ponasati.

Mogu da narezem na 2 DVD-a pa da ti posaljem postom ako jos uvek nisi nasao. Najranije mogu u ponedeljak, sad je posta vec zatvorena, proslo 19h a sutra necu biti u mogucnosti da odem pre 13h do grada a tad se zatvara posta. Posalji mi na PM adresu, ime i jos nesto ako treba (nista nisam slao vec godinama pa ne znam tacno).
Pitao si koliko? Spremi 500 dinara pa se javi.
:-)
LOL
Zezam se naravno, ne treba nista, imam gomilu praznih diskova...

Samo opushteno, lik nije upucen u situaciju i verovatno to cini iz svog ne znanja. Ako bude strpljiv verovatno ce shvatiti vremenom. To njegovo SILNO "mucenje" (ma kako da ne) ce se isplatiti.

Moje silno :mucenje: se naravno jeste isplatilo...samo sto se to posle nekaako sjebalo i bukvalno sam se vratio na pocetak:(

koji bre crni drug iz ulice..o cemu ti pricas,pa ti ne znas ni ko sam ja a ne ko je moj drug iz ulice...i kome da se izvinim...lik je sam kriv,isprovocirao me je jer me je vrteo i lupetao nesto a uopste nije procitao sta sam ja pitao!!!!!!tako da mi ne pada na pamet da se izvinjavam

U_R:
koji bre crni drug iz ulice..
Stvar je ovakva, ti si koristio Dovla u svom nick-u dok si vredjao a lik koji je banovan je koristio e-mail dovla i pass koji sadrzi rec dovla tako da je mogucnost jako mala a + je taj lik rekao da je to vredjao neki njegov drug... Uostalom, vise nema ban.
Inace, pitao sam se bas da li postoji neka tvoja normalna poruka gde si se kulturno ponasao? Kako to da se za svaku glupost nerviras? Zasto se ja ne nerviram? Sta se uopste desava sa tobom, zasto pokusavas da unistis ovaj topik i radis sve suprotno majku mu, sta ce od tebe biti kad odrastes kad si takav na jednom jebenom forumu, na fcking internetu!? Kakvi te kompleksi muce? Jbt, majcice Srbijo, zasto si tako surova? :(
BeLi206:
igram sa aliansom, ako se nadje nesto obavezno me zovite.
Javi mi se u igri, imas pozivnicu u nas guild. ;-)

jedan od spelova koji su napravljeni na serveru su ritual of summoning (warlock) radi savrseno ,i upravo zavrsavam light well -well of light ( priest)

ono sto je na ovom serveru jako vazno i JEDNO VAZNO
jeste ponasanje
ispadi nisu tolerisani
ne bitno da li ti razumes onu stranu sta ti prica ili ne
sve je ne bitno ALI kad pocnu da padaju UVREDE na licni racun ili slicno
TO JE NEDOPUSTIVO i sankcionise se ODMAH!

ispadi vredjanjem NISU dozvoljeni!

ne interesuje me nicije poreklo niti nacin na koji je odrastao ili slicno!
PROSTO ponasanje je jedino BITNO
NIKO ZIVI NECE VREDJATI NIKOGA

SVI SU DOBRO DOSLI ALI JEZIK ULICHARA OSTAVITE ISPRED ULAZA U WOW!

ovaj server drzi standard Pristojnog i uljudnog servera
svi koji igraju to znaju

nigde vas nikad niko nece pitati e jel valja ovo ili ono da li mogu da popravim nesto jel ti nevalja nesto

ovde se brine o tome JAKo
sve sto se trazi od igraca je pristojno PONASANJE..

da igraju i uzivaju u igri ..to je sve..

Hvala

BeLi206:
skakavac koji ti je nick u igri, jel isti kao i ovde?
Da, zovem se Skakavac i Skax a u hordi imam karaktera Gamemasta. Mada, ne bi bilo lose da das tvoje ime pa da kazem nekom drugom da te pozove ako ja nisam tu.

U_R:
Skakavac nemas ti pojma u sta sam ja izrastao,ali to je nebitno ja samo hocu da igram wow na srpskom serveru ali moram da cekam verziju 2.1.0.,ajde ubacite je vise
Javicu veceras kada ce update biti ubacen, moram da se konsultujem sa adminom.

znam da ovo nije tema ali ne znam koga drugog i gde drugde da pitam...Jel zna neko sta bi trebalo da znaci kad pokusam da se ulogujem u neki drugi server i pise "Unable to conect",igrao sam na tom serveru vec i imam lika tamo,server se nesto sjebao ali trebalo bi da je popravljen,na jos par servera mi isto kaze pa sam poceo da sumnjam da je problem do mene a ne njih

wllada2003:
sto se tice questa - ne radi...
sad sam probao i pise nesto drugo:
No quest result found for quest [5386]
sori...
e da el se nesto desilo sa guildom Heroes of the Horde jer mi je dugme guild postalo nedostupno i ne mogu da saljem poruke /g
jedino da sam izbacen a ne znam zasto????
poz
Haha, znao sam da sam nesto zeznuo :-)
Nista, probacu jos jednom da ga sredim pa ako i dalje ne radi onda cu reci Ice-u da on pogleda. A sto se gilda tice, vas guildmaster ga je raspustio namerno... Imali smo malo duzu konverzaciju preko MSN-a pa se laki malo unervozio...

Edit by Skakavac7: Mislim da je potreban reset servera da bi prihvatio sve promene jer sam malopre sredio to... ili mozda da abandon-ujes q pa da uradis opet...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back