Free WoW Server Srbija! -Uskoro i TBC

• Začetnik teme Začetnik teme QnRA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
de bre nije hitno nista....
samo ne mogu nigde da nadjem questove pa sam se uvatio za taj....
to mi prvi quest u celoj igrici i ne radi. lol
sto se quilda tice - ne znam sta je bilo
da li to moze opet neko da oformi posto je bezveze da se igra bez toga.
pozz i hvala na mucenju
Mogu ja da napravim guild, mada ne mogu da drzim 2 guild-a i u alijansi i hordi, mozda je bolje da napravi neko ko je dosta vremena tu i ko je ozbiljan pre svega. Dakle, ostaje vama da se dogovorite.
A inace, slobodno ti prijavljuj sta god ne valja, mi nismo kao drugim serverima gde istrunes dok se nesto ne popravi... Ako moze da se popravi - bice popravljeno. Nije mucenje za nas, dobro mozda jeste malo :-) ali opet, trudimo se, odnosno Ice se trudi da biste se vi igrali a ne nervirali kao doticni gospodin U_R koji je bio "primoran" da izvredja developera koji je radio ceo dan... I da, uradi abandon i ponovo uzmi kvest, tamo gde uzmes kvest tu ga i zavrsis malopre sam prepravio to jer se kvest zavrsavao kod pogresnog lika.

Skakavac7:
Ne bih znao reci, postoji vise faktora. Realmlist, Account, patch, online server...? Sve ovo mora da bude podeseno i da server naravno bude online. Jesi pokusao na nekom od njihovih foruma?

Ne znam gde da pogledam njihov forum jer mi je neki lik da samo sta da ubacim urelam list za taj server posto smo nesto pricali i dosli na tu temu,ne mogu da ga kontaktiram jer smo pricali na krstarici a nema ga tamo vec neko vreme,prekjuce se server sjebao a juce sam opet pricao sa likom i kaze da na forumu pise da bi server kao trebalo da radi,ali meni ne radi a isto mi izbaci za jos par servera kad pokusam da udjem...ali hvala u svakom slucaju

ok hvala puno za kvest....
sto se tice guilda da li bi mogo samo da ga napravis i da pozoves sve jer dok se mi organizujemo ima da prodje hmmmm dooooooooosta.....
to je vec preterivanje znam jer naci nekog
"ko je dosta vremena tu i ko je ozbiljan pre svega"
je izgleda veoooma tesko pa ako imas nekog ajd mu bar predlozi ideju jer je ideja guilda super...
valjda ima neko ko je sposoban za tako nesto - mozda ti znas takvu osobu....? :)
ma server je super ali majke mi, svaka vam pohvala sto ovo radite jer malo ko bi to umeo i hteo i zeleo pre svega.
veliki pozdrav

... Ice se trudi da biste se vi igrali a ne nervirali kao doticni gospodin U_R koji je bio "primoran" da izvredja developera koji je radio ceo dan...

Dobro bre majku mu hocete li prestati o tome vise,stvarno ste smorili vise sa tim,daj reci mi ko je taj lik i evo izvinicu mu se samo prestanite da smarate vise toliko oko toga:)
Niste trebali da shvatite to toliko licno...nije ni prvi ni zadnji koga sam izvredjao,jednostavno sam DEGEN koji obozava WoW i zivi od njega,evo na primer prosle nedelje nisam spavao 2 dana,ni oka sklopio,igrao sam wow skoro svih 48 sati...znaci kad krene nesto da ne valja i da zajebava oko wow-a ja poludim i pada mi mrak na oci:)

U_R
zasto ne uradis sledece..
narezes ili sklonis ceo folder wow-a takav kakav jeste u neki drugi folder ili narezes
i onda instaliras wow ispocetka ali stanes na 2.0.12
posto 2.1.0 jeste spreman ali da znas mene znao bi da ja nikad nisam zadovoljan ... a i uvek mislim unapred..tako da zista ti nemogu reci kada cemo preci na noviju verziju..

IcemanSCG:
U_R
zasto ne uradis sledece..
narezes ili sklonis ceo folder wow-a takav kakav jeste u neki drugi folder ili narezes
i onda instaliras wow ispocetka ali stanes na 2.0.12
posto 2.1.0 jeste spreman ali da znas mene znao bi da ja nikad nisam zadovoljan ... a i uvek mislim unapred..tako da zista ti nemogu reci kada cemo preci na noviju verziju..

Ti da znas mene znao bi i da nisam toliki mentol da samo sedim i cekam,naravno da bi to bilo prvo sto bih uradio ali problem je to sto ni ja ni ortak nemam cd-ove wow-a,znaci isli smo kolima u picku lepu materinu samo da bi uzeli wow i instalirali ga i morali smo odmah da ga vratimo liku,jedva smo i to nasli a lik je jednostavno ispario i ne postoji sansa da ga opet nadjemo i opet uzmemo cd-ove,ovo sto si mi predlozio mi je odavno palo na pamet i odavno bi to uradio...a sto je najgore bas su retki serveri skoro i da ih nema sa verzijom 2.1.0...nadam se da sada bar malo razumes moj problem-imam wow a ne mogu da igram jer imam najnoviji patch a servera nigde nema za njega i ako ih ima onda su sranje i budem 70 lvl za manje od 3 sata i slicno...
Da te zamolim ako ti nije frka jos 2 stvari:
1-ako znas neki server sa mojim patchom a da je slican ovom javi mi molim te da se bar zadovoljavam malo dok ti to ne sredis
2-obavestavaj kako napredujete sa patchom 2.1.0 jer verujem da to zanima i ljude koji trenutno igraju na ovom srveru
Unapred hvala:)

Skakavac7:
A sto se gilda tice, vas guildmaster ga je raspustio namerno... Imali smo malo duzu konverzaciju preko MSN-a pa se laki malo unervozio..

NIJE VALJDA ?!?!?! Nemoguce ... Ono sto se radi u Hordi , pa toga nema nigde na svetu ! Bruka i sramota ( i ja sam u Hordi , nemojte da mislite da sam u Alijansi pa pljujem po Hordi ) . Majko mila ... Idem sad da proverim , mada me nebi cudilo , jer se ne zna ko pije a ko placa ( ne mislim na sve ljude , server je za primer , mislim samo na pojedince ) .

Kad ce viseeeeeeee patch 2.1.0,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poludecuuuuuuuuuu...ovaj patch mu dodje kao kletva neka...hocu SRPSKI WoW da igram...aaaaaaa Srbija Srbija Srbija Srbija.....***** ti patch da ti *****,gde ga instalira koji djavo....Ice osedecu cekajuci!!!!!!!:((((((

PS.Imam jos 4 ortaka koji samo cekaju da stavis 2.1.0. verziju i svi upadamo...a jos 2 ce uzeti adsl ovih dana pa ce i oni doci....daj bre zajedno sa mnom sedmoro ljudi sam ti spremio za server...naravno nece se na njima zavrsiti,ima jos dosta njih koji igraju na blizzu a pun im je ***** placanja pa i cemo i njih da nabedimo da dodju ovde...pa ti vidi...ima bre da ti napunimo ceo server:)..samo ubaci taj jebeni patch vise ko boga te molim....iskreno vas Dovla_U_R :):):)

dragi U_R nemamo nista protiv da nam se ti i tvoji prijatelji prikljucite,ali u ime svih ljudi koji igraju na ovom serveru,napomenuo bih vam da bi valjalo s vremena na vreme,naravno kad ste u mogucnosti da donirate koji dinar iz prostog razloga sto taj ICE treba da gura celu pricu i valja mu nesto novca za to.Tako da umesto sto urlas danima na ovom forumu bolje skupi bar nesto novca sa ortacima ne bi li nam svima taj server bolje radio na opste zadovoljstvo.Ne zelim da me pogresno shvatis ukoliko nemate love kapriram ali bar imaj to na umu.
POZZ

Pa da sam neka jada i beda nesto malo love uvek moze da se skupi i nemam nista protiv toga sta vise uradicemo to,ali zar stvarno mislis da cu to sada da uradim dok ne mogu da igram na tom serveru,ko meni garantuje da ce se taj patch uopste ubaciti,sto bi sada slao pare kad ne igram,ja vam garantujem da tolike pare nisu problem i da cemo poslati nesto para ICE-u a kapiram da bi to bila fer sa svacije strane,pogotovo vas sto trenutno igrate...jer mesecno da par drugara skupe oko 200-300-500 din je jako mala cifra i nadam se da bi to dosta pomoglo serveru i ICE-u.
Znaci smaram vas sve ovde oko patcha zato sto je ice rekao da ce pre par dana reci kad ce se odprilike ubaciti patch a nije,mene samo to zanima,ne mora on sao zbog mene da ga ubaci odma danas,dovoljno je samo da napise kako napreduje sa tim i kad bi se to odprilike uradilo,to je sve sto trazim.
PS.Ideja sa slanjem para da se server poboljsa i da se icu skine par problema sa grbace je stvarno dobra i mislim da je to tema koja treba ovde da se nastavi barem dok se ne dogovorimo oko toga,naravno cim ice meni odgovori na pitanje koje postavljam danima,ako ga i on uopste zna(sve sto sam trazio je povremeno obavestavanje oko 2.1.0patcha,ako mozes da vodis ceo server i sve da radis skoro sam i iz svog dzepa ne vidim razlog zasto biti ovo predsavljalo toliki problem)

Discohamer:
I jos jedna predlog za U.R.a.Ako nije problem kad se ukacite idite u Hordu malo je utanjila,valjalo bi im pojacanje.

Hhahahahahahahahahahhaha....a ja se bas plasio da cete nas smarati da se prebacimo u aliansu posto uglavnom svi idu u hordu...ne moras da se brines oko toga,kad udjemo dobijate ili 3 orca ili 3 taurena wariora i jednog bloodelfa paladina...a za ostale ne znamo...ma razbicemo aliansu:):):)

U_R nisam ni mislio da donirate dok ne pocnete da igrate samo sam zeleo da imate to danas sutra u vidu.
A sto se tice razbijanja alianse pa videcemo dal ce vam poci za rukom.Ima nas vise trenutno tako da bih stvarno voleo da se horda pojaca jer dobijaju po guzi zadnjih dana redovno paa vise nije ni interesantno toliko. :lol:

Ne brini se ti za hordu,mi smo zakleti hordasi...u zivotu nisam igrao sa aliansom i ne nameravam...a par nas su iskusni igraci i nece proci puno vremena dok ne ojacamo dovoljno i krenemo u lov na aliansu:):):)...tako da jedva cekam da krene KRVOPROLICE jer nas trojica samo za to zivimo!!!
Bice to jedna nezaboravna avantura i pegla:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back