Free WoW Server Srbija! -Uskoro i TBC

• Začetnik teme Začetnik teme QnRA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ljudi meni ovo ne ide,***** mu mater ako nisam skinuo 5gb samo patcheva,znaci prvo lepo instaliram wow,posle toga patch na 1.12,posle sa 1.12 na 2.01,onda instaliram BC i tamo zamenim ono u realmlist,pokrenem i nece i nece,napravio sam tamo account na onom sajtu vec.posle sam instalirao patch za bc,sada mi je bc 2.0.10.6448 i probam ponovo,nece,vise ne znam sta da mu radim,vec dve nedelje se drkam oko ovoga,pomagajte!

GRESNIK-M:
e ljudi meni ovo ne ide,***** mu mater ako nisam skinuo 5gb samo patcheva,znaci prvo lepo instaliram wow,posle toga patch na 1.12,posle sa 1.12 na 2.01,onda instaliram BC i tamo zamenim ono u realmlist,pokrenem i nece i nece,napravio sam tamo account na onom sajtu vec.posle sam instalirao patch za bc,sada mi je bc 2.0.10.6448 i probam ponovo,nece,vise ne znam sta da mu radim,vec dve nedelje se drkam oko ovoga,pomagajte!
Resenje je sasvim jednostavno: Instaliraj 2.0.12 patch
Ne znam kako nisi primetio, napisao sam na prethodnoj stranici koji je patch neophodan...
Ako i posle toga nece da se loguje, baci mi na PM user i pass da cemo proveriti.

A inace te zafrkancije sa download-om, pa jbg sta da se radi kad (budjavi) telekom neda brzi net... Da postoji 10mbita net uzeo bih ga... I ja se mlatim danima oko download-a ali nije veliki problem samo pustim da se skida i idem da radim nesto drugo tako da nemate razloga da ludite, samo opusteno ;-)

Postoji vise razloga:
1. SBB resetuje IP adresu na odredjeni period samim tim svi poispadate sa servera (nakon toga mozete ponovo da se ulogujete)
2. Vrsi se reload skripti (po nekad)
3. Ima sigurno jos neki razlog ali je zanemarljiv, padanje servera nije cesta pojava.

Eh da, jedan OGROMAN projekat je pri kraju, najbolje da vam Iceman to isprica (ako ga ne mrzi :-) )
Server prelazi na drugi nivo, sve je blizi i blizi Blizzovim serverima, puno toga je uradjeno, ispravljeno, prepravljeno, ubaceno, izbaceno... I jos nesto, matematika pokazuje da server moze da podrzi oko 200 igraca bez imalo laga i problema, dakle, i vise od 200 ljudi moze igrati tako da izvol'te narode navalite na igru i uzivajte! :-)

P.S. Treba se odrediti datum za testiranje ovog projekta, tog dana ce svi biti beta testeri.

Edit by Skakavac7: Test je vec prosao. Ko je bio na serveru dok je bio u test fazi video je kako izgleda blizz server... Sve radi kako treba, samo je jos pitanje datuma kada ce ovaj projekat i update biti ubaceni.

Ludi pomagajte!!!, dali mogu nekako da iskljucim da mi WoW neskida automatski patch-eve, taman sam instalirao patch 2.0.12 i kad sam hteo da se ulogujem on je krenuo da downloaduje neki novi patch, i sam se podigao na verziu 2.1.0. i sad nemogu da se zakacim na nas server zato sto verzija nije 2.0.12.

Trebalo je da podesis Realmlist pre nego sto udjes u WoW jer se ukljucuje automatski download.

Po mogucnosti, dodjite u sto vecem broju u 17h na kanal #ice_wow Ice ce nam saopstiti vazno obavestenje. Taman imate prilike da pitate sta vas interesuje, popricate itd...

Edit by Skakavac7: Termin za okupljanje je prosao. Trebao sam ranije malo da javim ali nema veze, bilo je dosta igraca i culo sta je Ice govorio.

Server je trenutno u TEST fazi, dakle, niko nema stare karaktere vec morate napraviti nove i dobicete verovatno lvl 60 cisto zbog testiranja, sutra, eventualno prekosutra ce SVE biti vraceno na staro.
Eto toliko, da ne panicite i da znate zasto vam nema karaktera...
Have patience.
Thnx & Pozz!

Edit by Skakavac7: Eto, vec je zavrsen test. Karakteri su sada vraceni i sve je kao sto je bilo. Nemam novih informacija jos, pretpostavljam da Ice jos uvek radi i sredjuje server.
A inace je test pokazao vrlo lepe rezultate, igrao sam i na originalu i sada ovom serveru i razlika je sve manja i manja...

evo ovako stoje stvari-igrao sam na vasem serveru...dogurao sam do 10lvl...onda ste poceli sa nekim novim sredjivanjem servera i sa onom test fazom.od kada je to pocelo meni se nesto strasno izbagovalo,kada ste rekli da udjemo da probamo TEST ja nisam mogao...pisalo mi je "can not validate game version"...jel zna neko o cemu se radi?treba mi pomoc HITNO!!!

a kako sam onda igrao i bio 10 lvl,verovatno da nisam instalirao dobre patcheve ne bi mogao uopste da igram...a za pismene sam gore napisao da sam igrao i bio 10 lvl..tako da su patchevi dobri a to sta su drkali po serveru nemam pojma i puca mi ***** da se drkam vise oko njega jer sam se vec dovoljno namucio da poskidam sve one silne patcheve i dovoljno sam se drkao oko ovoga!!!

tvoja je greska za ono sto ti se desilo
ne serverova!
i nekog drugog!

umesto da pokreces igu preko launchera trebalo je samo da napravis precicu od wow exe kao i od svake druge igre..umesto launchera..
launcher cim se pokrene ako postoji patch na blizu on pocne da updatuje wow i samim tim ti sje*be trenutnu verziju
veoma normalna pojava
trebao si da se dosetis toga
ko danas kos koristi launchere da pokrece igru?

imas problema sa tim sto ja radim ovo za vas?
molim lepo
idi plati blizu i igraj tamo
ili na kraju krajeva
idi igraj drugu igru

Pod 1-nije mi se promenila verzija,verziju sam sam promenio posle 2 dana,Pod 2-igru jesam pokretao preko wow exe zato sto sam od ortaka samo prebacio iz program file-sa u svoj program files tako da to nije problem,Pod 3-mislis da je ovo jedini free server? Pod 4-naravno da cenim ovo sto radis ali pun mi je ***** drkanja i izbacivanja sa servera svakih cuku vremena i Pod 5-sada mi je patch 2.1.0 i ne mogu da vracam i zanima me kada ces da ubacis na ovaj server pa da mogu da se najzad ulogujem?

U_R:
Pod 1-nije mi se promenila verzija,verziju sam sam promenio posle 2 dana,Pod 2-igru jesam pokretao preko wow exe zato sto sam od ortaka samo prebacio iz program file-sa u svoj program files tako da to nije problem,Pod 3-mislis da je ovo jedini free server? Pod 4-naravno da cenim ovo sto radis ali pun mi je ***** drkanja i izbacivanja sa servera svakih cuku vremena i Pod 5-sada mi je patch 2.1.0 i ne mogu da vracam i zanima me kada ces da ubacis na ovaj server pa da mogu da se najzad ulogujem?

Pod 1 - povecaj dnevni upotrebu bensedina .
Pod 2 - Nije jedini free server , ali je najbolji . Ako znas za bolji srecan ti put .
Pod 3 - Pozdrav !

ljudi pomagajte razbicu kompiuter koloko sam prso, koja verzija patch-a do kraja treba da bude, instalirao sam BC i patch 2.0.12 i kada sam probao da se ulogujem rekao mi je da to nije odgovarajuca verzija, pa sam skinuo patch 2.1.0 i opet nece, molom vas pomagajte ler cu razbiti kom ako ga ne namestim da radi , dali neko mmoze da mi da lin odakle mogu da skinem odgovarajuce peceve. molim vas pomozite

U_R:
a kako sam onda igrao i bio 10 lvl,verovatno da nisam instalirao dobre patcheve ne bi mogao uopste da igram...a za pismene sam gore napisao da sam igrao i bio 10 lvl..tako da su patchevi dobri a to sta su drkali po serveru nemam pojma i puca mi ***** da se drkam vise oko njega jer sam se vec dovoljno namucio da poskidam sve one silne patcheve i dovoljno sam se drkao oko ovoga!!!
Alo bre moze malo postavanja ko si ti da pljujes po svemu ako neces da igras ne moras tvoj problem.Ice se toliko muci a ti tako mu vracas nije lepo!!!!!!!!!!

@ U_R

U_R:
i puca mi ***** da se drkam vise oko njega jer sam se vec dovoljno namucio da poskidam sve one silne patcheve
Patch-eve si morao nabaviti na bilo kom god da si serveru. Nekima je to mucenje, a nekima nije, zavisi koliko si lenj... (ne mislim konkretno na tebe)
Meni licno patch-evi nikad nisu predstavljali problem.

U_R:
sada mi je patch 2.1.0 i ne mogu da vracam i zanima me kada ces da ubacis na ovaj server pa da mogu da se najzad ulogujem?
Oko toga treba jos da se dogovorimo. Nije odluceno tacno vreme, moze biti sutra, moze prekosutra a najverovatnije za 3 dana. Dakle, jos ostaje da se dogovorimo.

Da nisi ti mozda Dovla_U_R koji je bio na chatu??? Ako jesi, savetovao bih te da se upoznas sa kulturom. Reci dovidjenja bezobrazluku i postani primeran gradjanin. Nije lepo da psujes i vredjas.

BeLi206:
ljudi pomagajte razbicu kompiuter koloko sam prso, koja verzija patch-a do kraja treba da bude, instalirao sam BC i patch 2.0.12 i kada sam probao da se ulogujem rekao mi je da to nije odgovarajuca verzija, pa sam skinuo patch 2.1.0 i opet nece, molom vas pomagajte ler cu razbiti kom ako ga ne namestim da radi , dali neko mmoze da mi da lin odakle mogu da skinem odgovarajuce peceve. molim vas pomozite
Zaista ne znam sta se desilo, svi ostali kao i ja bez problema igramo sa verzijom 2.0.12
Dakle, da je do servera nesto onda niko ne bi mogao da igra, pomogao bih vrlo rado ali ne znam u cemu je problem niti kako je doslo do toga :(
Kao sto rekoh gore, za par dana ce patch 2.1.0 da bude aktivan pa cemo videti tada kako ce se ponasati.

herzifron:
E,Skakavac vidim da si dosao u majcicu Srbiju,pa rekoh da te pitam za onaj BC DVD
Kako,sta,koliko i gde?
Mogu da narezem na 2 DVD-a pa da ti posaljem postom ako jos uvek nisi nasao. Najranije mogu u ponedeljak, sad je posta vec zatvorena, proslo 19h a sutra necu biti u mogucnosti da odem pre 13h do grada a tad se zatvara posta. Posalji mi na PM adresu, ime i jos nesto ako treba (nista nisam slao vec godinama pa ne znam tacno).
Pitao si koliko? Spremi 500 dinara pa se javi.
:-)
LOL
Zezam se naravno, ne treba nista, imam gomilu praznih diskova...

Neboša91:
Alo bre moze malo postavanja ko si ti da pljujes po svemu ako neces da igras ne moras tvoj problem.Ice se toliko muci a ti tako mu vracas nije lepo!!!!!!!!!!
Samo opushteno, lik nije upucen u situaciju i verovatno to cini iz svog ne znanja. Ako bude strpljiv verovatno ce shvatiti vremenom. To njegovo SILNO "mucenje" (ma kako da ne) ce se isplatiti.

Vanest:
Dakle BC + 2.0.12 patch?
Upravo tako.
Samo sto je to trenutna verzija, ako si citao iznad video si da ce uskoro update.

Posle toga samo jos 2 stvari ti trebaju, da podesis Realmlist i da napravis account.
Realmlist otvoris preko Notepad-a ili Word-a i kucas da ti bude "set realmlist ice-wowemu.no-ip.info"
Account mozes napraviti ovde ==> http://ice-wowemu.no-ip.info/index.php?action=account

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back