wllada2003
Obećava
- Poruka
- 62
ma mozes da skines preko torrent-a ali ti treba adsl i 3 dana slobodnog vremena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Resenje je sasvim jednostavno: Instaliraj 2.0.12 patchGRESNIK-M:e ljudi meni ovo ne ide,***** mu mater ako nisam skinuo 5gb samo patcheva,znaci prvo lepo instaliram wow,posle toga patch na 1.12,posle sa 1.12 na 2.01,onda instaliram BC i tamo zamenim ono u realmlist,pokrenem i nece i nece,napravio sam tamo account na onom sajtu vec.posle sam instalirao patch za bc,sada mi je bc 2.0.10.6448 i probam ponovo,nece,vise ne znam sta da mu radim,vec dve nedelje se drkam oko ovoga,pomagajte!

U_R:Pod 1-nije mi se promenila verzija,verziju sam sam promenio posle 2 dana,Pod 2-igru jesam pokretao preko wow exe zato sto sam od ortaka samo prebacio iz program file-sa u svoj program files tako da to nije problem,Pod 3-mislis da je ovo jedini free server? Pod 4-naravno da cenim ovo sto radis ali pun mi je ***** drkanja i izbacivanja sa servera svakih cuku vremena i Pod 5-sada mi je patch 2.1.0 i ne mogu da vracam i zanima me kada ces da ubacis na ovaj server pa da mogu da se najzad ulogujem?
Alo bre moze malo postavanja ko si ti da pljujes po svemu ako neces da igras ne moras tvoj problem.Ice se toliko muci a ti tako mu vracas nije lepo!!!!!!!!!!U_R:a kako sam onda igrao i bio 10 lvl,verovatno da nisam instalirao dobre patcheve ne bi mogao uopste da igram...a za pismene sam gore napisao da sam igrao i bio 10 lvl..tako da su patchevi dobri a to sta su drkali po serveru nemam pojma i puca mi ***** da se drkam vise oko njega jer sam se vec dovoljno namucio da poskidam sve one silne patcheve i dovoljno sam se drkao oko ovoga!!!
Patch-eve si morao nabaviti na bilo kom god da si serveru. Nekima je to mucenje, a nekima nije, zavisi koliko si lenj... (ne mislim konkretno na tebe)U_R:i puca mi ***** da se drkam vise oko njega jer sam se vec dovoljno namucio da poskidam sve one silne patcheve
Oko toga treba jos da se dogovorimo. Nije odluceno tacno vreme, moze biti sutra, moze prekosutra a najverovatnije za 3 dana. Dakle, jos ostaje da se dogovorimo.U_R:sada mi je patch 2.1.0 i ne mogu da vracam i zanima me kada ces da ubacis na ovaj server pa da mogu da se najzad ulogujem?
Zaista ne znam sta se desilo, svi ostali kao i ja bez problema igramo sa verzijom 2.0.12BeLi206:ljudi pomagajte razbicu kompiuter koloko sam prso, koja verzija patch-a do kraja treba da bude, instalirao sam BC i patch 2.0.12 i kada sam probao da se ulogujem rekao mi je da to nije odgovarajuca verzija, pa sam skinuo patch 2.1.0 i opet nece, molom vas pomagajte ler cu razbiti kom ako ga ne namestim da radi , dali neko mmoze da mi da lin odakle mogu da skinem odgovarajuce peceve. molim vas pomozite

Mogu da narezem na 2 DVD-a pa da ti posaljem postom ako jos uvek nisi nasao. Najranije mogu u ponedeljak, sad je posta vec zatvorena, proslo 19h a sutra necu biti u mogucnosti da odem pre 13h do grada a tad se zatvara posta. Posalji mi na PM adresu, ime i jos nesto ako treba (nista nisam slao vec godinama pa ne znam tacno).herzifron:E,Skakavac vidim da si dosao u majcicu Srbiju,pa rekoh da te pitam za onaj BC DVD
Kako,sta,koliko i gde?
Samo opushteno, lik nije upucen u situaciju i verovatno to cini iz svog ne znanja. Ako bude strpljiv verovatno ce shvatiti vremenom. To njegovo SILNO "mucenje" (ma kako da ne) ce se isplatiti.Neboša91:Alo bre moze malo postavanja ko si ti da pljujes po svemu ako neces da igras ne moras tvoj problem.Ice se toliko muci a ti tako mu vracas nije lepo!!!!!!!!!!
Upravo tako.Vanest:Dakle BC + 2.0.12 patch?