Free WoW Server Srbija! -Uskoro i TBC

• Začetnik teme Začetnik teme QnRA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a jel si instalirao i "Burning Crusade"?ja koliko se secam mislim da nam nije bili ta kad smo instalirali prvi put bez patcheva,ali sa druge strane kazem ti da nisam siguran 100%...uglavnom ti kad probas da pokrenes igricu on sam krene da ti skida patch koji ti treba i tako ide po redu dok ne dodje do 2.1.0...to je uglavnom najkraci put ako ne znas gde sta i kako:(,kad ti skine 2.0.12 tu se zaustavi i pokreci igricu iz wow.exe iz program files-a ili gde god da si je instalirao

Burning Crusade ti je nastavak za world of warcraft i verovatno ti treba da bi igrao na ovom serveru a i na ostalima,nacices 1 u 100 servera gde ne treba burning crusade,tako da ti preporucujem da ga nadjes i instaliras i kad to uradis javi se pa cemo ti reci sta dalje

ICEMAN treba mi pomoc brzo WOW je poceo da mi sere previse stalno me izbacuje i prijavljuje ovaj ERROR :

Exe: E:\DATA\World of Warcraft\World of Warcraft\WoW.exe
Time: May 30, 2007 9:57:42.890 PM
This application has encountered a critical error:

ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
Program: E:\DATA\World of Warcraft\World of Warcraft\WoW.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:006C9204

molim te pomozi ako mozes !!!!

i budi srecan sto ti bar neko pomaze...uopste ne cenis ovo sto radim i sto pokusavam da ti pomognem,jeste da ne znam nesto posebno ali se bar trudim i pricam ti ono sto znam...koji ***** bi radio da se ni ja nisam odazvao tvom pitanju,****** ne znas ni sta je burning crusade a jedes govna meni da ja ne znam nista...ti si onda za lecenje care!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back