Free WoW Server Srbija! -Uskoro i TBC

• Začetnik teme Začetnik teme QnRA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
marco3dx:
wtf u cemu je problem nabaviti tbc?! brate u krajnjem slucaju kupi original wow i igraj na blizzovim serverima bez tbc-a!
i da zasto je tbc sjebao wow? mislim daj konkretne razloge :)
Kako nije sjebao?! Mi koji smo raidovali najjache isntance i ubijali se za iteme blizzard nas je sjebo sa zelenim itemima a noobovi koji nisu ni zg videli su uzeli epixe pomocu jebenih profesija shta ce ti vishe

ko gubi ima pravo da se ljuti :P (shala mala)
ja to ne gledam tako negativno, jednostavno nekako su morali da prodaju expanziju, zar ne?
a fora je u tome sto sad opet mozete raidovati jos jace instance + heroic + arena + imba rase.
meni se tbc mnogo svidja sta da kazem... a noobova je bilo i onda, samo ih sada ima vise ----> ignore lista :)

nebojsa mislio sam da znas malko vise..
na piratima je uvek tako
i to nije latency!!
latency je "odziv" zapravo a ono sto vidis kao "latency" nije latancy
kada bacis spell onda vidis "latency" ili ti odziv a ono sto ti gledas kao latency mozes macku o rep da obesis..
zasto?
prosto je nema nikakave veze sa latencijem
to sto ti gledas kao latency skace i smanjuje se svaki put kad se neko loguje udje u inst i opet smiruje kad se uloguje i sl...
a nema NIKAKVE VEZE sa LAGOM ili ti zapravo "latency"
latenci ili ti odziv imaju veze samo i samo sa brzinom neta servera i nemogu se videti u tom prozoru sto ti gledas..
eh i da..pogasi adone pa ces ubrzati vreme logovanja na server..oma ces osetis drugaciji "latency"

i jao nemogu vise boli me glava..
ae otiso sam

Neboša91:
Instalirao sam addons-e za TBC i sere mi nešto rezolucija jel zna neko kako da se to namesti
Pritiskom na taster ESC pojavice ti se meni u kojem izaberes Video Options zatim pri vrhu pronadjes UI Scale i pomeris slajder prema zelji, kako ti odgovara i problem resen.

P.S. Znam da kasnim sa odgovorom iz prostog razloga jer sam igrom slucaja preskocio tvoju poruku, dakle, nisam je ni video.

jel moze neko da mi kaze sta sve treba da uradim da bih igrao na tom nasem besplatnom serveru,
tek sad pocinjem da igram WOW pa neznam nista u vezi toga. PLZ....
Sve sto treba da uradis je:
1. Instaliras igru
2. Instaliras odgovarajuci patch (2.0.12) (patch-eve mozes naci ovde ==> http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors )
3. Promenis Realmlist (nadjes ga u folder-u WoW-a, otvoris preko notepad-a ili word-a i stavis da ti pise "set realmlist ice-wowemu.no-ip.info" (sve bukvalno isto samo bez navodnika))
4. Napravis account (nalog) na sajtu http://ice-wowemu.no-ip.info/index.php?action=account
5. Udjes u igru i uzivas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back