Neboša91
Obećava
- Poruka
- 62
Hvala brate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ostecen wowHappy_feet:E ljudi da li neko ima slican problem kao ja...Kada kripujem sve ok radi ali kad ocu neki quest da resim odma kaze Error interface 2.03 load resurce velikim slovima i kliknem ok i nastavim da igram.Kako to da ispravim.
Kako nije sjebao?! Mi koji smo raidovali najjache isntance i ubijali se za iteme blizzard nas je sjebo sa zelenim itemima a noobovi koji nisu ni zg videli su uzeli epixe pomocu jebenih profesija shta ce ti vishemarco3dx:wtf u cemu je problem nabaviti tbc?! brate u krajnjem slucaju kupi original wow i igraj na blizzovim serverima bez tbc-a!
i da zasto je tbc sjebao wow? mislim daj konkretne razloge![]()
(shala mala)
Niko da mi odgovori,da li mogu da narucim taj disk i kakoherzifron:Kad sam kod toga,Icemane,ranije si pominjao vas BC na DVD-u koji ne mora da se instalira,kako da dodjem do njega?Koliko kinte na racun i gde da ti ostavim adresu?

)
Ako imas neku bolju konekciju mozes i da skines sa interneta kao sto su neki uradili. Ako ne, onda cemo se dogovoriti sta i kako cim se budem vratio u Srbiju a to je za nekih 10-ak dana. Trenutno nista ne mogu da uradim. Have patience. Thnx & Pozz!herzifron:Niko da mi odgovori,da li mogu da narucim taj disk i kako
Pritiskom na taster ESC pojavice ti se meni u kojem izaberes Video Options zatim pri vrhu pronadjes UI Scale i pomeris slajder prema zelji, kako ti odgovara i problem resen.Neboša91:Instalirao sam addons-e za TBC i sere mi nešto rezolucija jel zna neko kako da se to namesti
Sve sto treba da uradis je:jel moze neko da mi kaze sta sve treba da uradim da bih igrao na tom nasem besplatnom serveru,
tek sad pocinjem da igram WOW pa neznam nista u vezi toga. PLZ....