pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.196
ja se slažem da su nas mitovi zakopaliOkej, nije problem. Znam kad se dotaknem ovakvih priča da to ume da iznervira i uvredi ljude.
a ono drugo štp govoriš, ima tu mnogo znakova pitanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se slažem da su nas mitovi zakopaliOkej, nije problem. Znam kad se dotaknem ovakvih priča da to ume da iznervira i uvredi ljude.
Daću ja tebi po turu ima sve da misliš lepo. I Ligamenta !ja sam na ružu mislio na šta si ti ne znam
pa nisam ja posvetio svoj zivot cekanju pada americkog carstvaNačekaćeš se do raspada Amerike i Evropske civlizacije.
A i nije nam ni loše ovde.
Ne streljaju nas 100 za 1 kao Hitler.
Nismo ni pičvajz od države kao na primer Komunistička Kuba što je gde su plate 20 dolara.
-------------------------------------
Ja na primer razumem srpsku želju za teritorijama za koje mislimo da nam pripadaju.
Ali ne znam koliko bih to podržavao.
Jer pazi Švajcarska, mala zemlja, samo neke planinčure, teritorija ništa vredna i opet najbogatija na svetu.
Znači pitanje je koliko treba ginuti za neke teritorije.
Znači nešto drugo treba raditi.
Okej, citiraj me ili u Skupštinskoj kafani ako budeš htela... ili gde god hoćeš...Trebalo bi da ih se dotaknemo na drugom mestu.
))))))))))))Što Smorke, pa ti nikada nisi vrijeđao, da ja znam.Okej, nije problem. Znam kad se dotaknem ovakvih priča da to ume da iznervira i uvredi ljude.
Što ja ?Okej, citiraj me ili u Skupštinskoj kafani ako budeš htela... ili gde god hoćeš...
Kosovo u tom metafizičkom smislu služi samo da te podsjeti da nisi non-binary roditelj 7 udomljene mačke, koji samo treba da zarađuje pare i iste troši.
Čovjek je nešto više, pa pronađi šta i u tom modernom svijetu.
Što ja ?
Ume ljude mnogo da iznervira sam takav građanistički stav.Što Smorke, pa ti nikada nisi vrijeđao, da ja znam.
imas polustavoveUme ljude mnogo da iznervira sam takav građanistički stav.
U stvarnom životu ne smem ni da pričam o tome.
Prošlost, sadašnjost, budućnost, ljudi su uvijek bili ljudi, i uvijek će biti i ovih i onih.Nisam siguran da li imam taj romantičarski pogled na prošlost.
I toliku gadljivost prema sadašnjosti.
Ruže, a?Pa ti si pisala da treba da ih se dotaknemo na drugom mestu...

Ako želiš sa mnom o tome da razgovaraš tu sam

Pa nisi ti baš građanista sa dna kace, a dok se normalno razgovara, sve ok.Ume ljude mnogo da iznervira sam takav građanistički stav.
U stvarnom životu ne smem ni da pričam o tome.
Ovde se slažem. Mislim da je to neka njihova simulacija da spreče uskrsnuće novog Marx-Lenjinizma i Anti-War levice u samoj SAD koja je pravila Američkom Establishmentu velike probleme tokom Hladnog rata.trenutno najviše vremena posvećuje tome da žena sa kurcem bude ravnopravna sa drugim ženama.
mislila sam na sve nas , a tako sam i rekla.Pa ti si pisala da treba da ih se dotaknemo na drugom mestu...
Ako želiš sa mnom o tome da razgovaraš tu sam
Nesporazum onda. Opušteno. Nisam mislio ništa vezano za muvkanje. Totalno sam smarač što se toga tiče. Tako da opušteno.mislila sam na sve nas , a tako sam i rekla.![]()

Opušteno. Nisam ni ja neki materijal za to , a Ligi i Moca me zezaju jer im se može.Nesporazum onda. Opušteno. Nisam mislio ništa vezano za muvkanje. Totalno sam smarač što se toga tiče. Tako da opušteno.
U svakom slučaju lakše je preseliti konverzaciju dvoje ljudi nego celu spam temu i ljude na njoj.

ja sam cuo drugacijeNesporazum onda. Opušteno. Nisam mislio ništa vezano za muvkanje. Totalno sam smarač što se toga tiče. Tako da opušteno.
U svakom slučaju lakše je preseliti konverzaciju dvoje ljudi nego celu spam temu i ljude na njoj.
ligament i ja imamo jedan snuff underground odnos takorekuc, nemoj se obaziratiIznervirao si me
Jedna ceo život.ja sam cuo drugacije
da imas iskustva u muvkanju :O