Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Načekaćeš se do raspada Amerike i Evropske civlizacije.
A i nije nam ni loše ovde.
Ne streljaju nas 100 za 1 kao Hitler.
Nismo ni pičvajz od države kao na primer Komunistička Kuba što je gde su plate 20 dolara.
-------------------------------------
Ja na primer razumem srpsku želju za teritorijama za koje mislimo da nam pripadaju.
Ali ne znam koliko bih to podržavao.
Jer pazi Švajcarska, mala zemlja, samo neke planinčure, teritorija ništa vredna i opet najbogatija na svetu.
Znači pitanje je koliko treba ginuti za neke teritorije.
Znači nešto drugo treba raditi.
pa nisam ja posvetio svoj zivot cekanju pada americkog carstva
boli me ckura za njih

da se raspadaju to je fakt
da ce propasti i da ih biti nece i to je

neki dan sam gledao klip u kome vise ne znaju da gledaju ni na sat...

ta logika ko te manje **** da je bolji ne valja i to je politika ceskog naroda a istorija nam pokazuje da nisu bas najbolje prosli

nema tu misljenja o teritorijama koje nam pripadaju jer mi imamo okupiranu teritoriju dakle nasu teritoriju i to nije misljenje i stav pojedinca ili nekolicine to je cinjenica

treca stvar gde nisi u pravu je sto ti logika ne prati duh vremena a to je generalno problem vecine naseg naroda
istina je da namanje gine onaj ko ima najvise oruzja
tako da ti je tu jasno gde se i kako treba orjentisati i kakav kurs odrediti

Nisam siguran da li imam taj romantičarski pogled na prošlost.
I toliku gadljivost prema sadašnjosti.
Prošlost, sadašnjost, budućnost, ljudi su uvijek bili ljudi, i uvijek će biti i ovih i onih.
Razlog zbog kojeg postoje i mitovi i taj romantičarski pogled na prošlost jeste zbog isticanja ljudskih vrlina, tj. svega onoga što nas odvaja od životinja, a to se najčešće ogleda u nekoj žrtvi.
Ne mora odmah biti glava na panju, danas je teško naći čovjeka na ulici da je spreman da žrtvuje 5 minuta za nekog drugog, a ne nešto više.

Daleko sam od toga da se gadim sadašnjosti, moja sadašnjost je moj život koji sam birao, ali nema potrebe da se pravim da neke stvari ne vidim, a taj civilizovani svijet, kako volimo da kažemo, trenutno najviše vremena posvećuje tome da žena sa kurcem bude ravnopravna sa drugim ženama.

trenutno najviše vremena posvećuje tome da žena sa kurcem bude ravnopravna sa drugim ženama.
Ovde se slažem. Mislim da je to neka njihova simulacija da spreče uskrsnuće novog Marx-Lenjinizma i Anti-War levice u samoj SAD koja je pravila Američkom Establishmentu velike probleme tokom Hladnog rata.

Neka ludačka politička simulacija.
Ali što bi rekao jedan forumaš koga mnogo cenim (Pobedonoscev)- njega ne brinu levičarske politike jer je doživeo raspad i propast daleko ozbiljnijih iteracija levice i da su uopšte levičarske politike i ideje neminovno sklone propasti i da je jedino bitno da ne nanesu mnogo štete čovečanstvu.

Po njemu ova Woke sranja, ma to će da raspadne ko čičkin dim. To je jedno veliko ništa.

Poslednja izmena:
Nesporazum onda. Opušteno. Nisam mislio ništa vezano za muvkanje. Totalno sam smarač što se toga tiče. Tako da opušteno.
U svakom slučaju lakše je preseliti konverzaciju dvoje ljudi nego celu spam temu i ljude na njoj.
Opušteno. Nisam ni ja neki materijal za to , a Ligi i Moca me zezaju jer im se može.
Idem da na nekoj drugoj temi budem opasna ovde su me provalili. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back