pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.099
znao sam da će da mi obriše 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Možemo probati da sakupljamo zlatne zube iz koncentracionih logora, možda je tu kvaka.Jer pazi Švajcarska, mala zemlja, samo neke planinčure, teritorija ništa vredna i opet najbogatija na svetu.
Znači pitanje je koliko treba ginuti za neke teritorije.
Znači nešto drugo treba raditi.
Mislila sam na ženske. Muško radi, samo je koska što je više isključenolakše je jedno dugme opraviti nego stotinu

ova mjetafora je klimava, al ajde, nije neupotrebljivazato što se usrane gaće menjaju pa kad vidiš i da su te nove usrane opet ih promeniš
)))))))))))))a ti mislila kad porasteš moći ćeš kad god oćešMislila sam na ženske. Muško radi, samo je koska što je više isključeno![]()

ajde iskuliraj, nek cveta hiljadu cvetovaTačno ću u jednu ruku gumicu, u drugu ruku ključ i polako.
Ova metafora je suvo zlatoova mjetafora je klimava, al ajde, nije neupotrebljiva)))))))))))))
boguhvala nisam još uvek porasla pa ne znam ništaa ti mislila kad porasteš moći ćeš kad god oćeš![]()

nije ti ruža procvetalaboguhvala nisam još uvek porasla pa ne znam ništa![]()

Ništa nije slagao.

padaj silo i nepravdoTačno ću u jednu ruku gumicu, u drugu ruku ključ i polako.

perverznjaku , nisam na to mislila !nije ti ruža procvetala![]()
više ambalaže pa onda prodaš ambalažu pa si kapitalistNišta nije slagao.
Super ponuda, 2 komada
Više čokoladnog mleka
Više užitka![]()
Taj nacionalistički pogled na stvari treba odbaciti. Jer mislim da život i svet ne funkcionišu na taj način.Možemo probati da sakupljamo zlatne zube iz koncentracionih logora, možda je tu kvaka.
ja sam na ružu mislio na šta si ti ne znamperverznjaku , nisam na to mislila !
Ugasi se. Došla je Red a nju volimo. Prijateljski.Taj nacionalistički pogled na stvari treba odbaciti. Jer mislim da život i svet ne funkcionišu na taj način.
Napredna društva su ona koja se uklope u moderne trendove, visoku tehnologiju itd.
Ne ona koja žive u svetu Kosovskih bitaka.
Okej je poštovati Kosovske junake, ali modernu politiku, političko mišljenje ili život krojiti prema prošlosti ne znam koliko je ispravno.
Pogledaj ovako. Svi smo izdajice Kosovskih junaka jer udobno kuckamo iz fotelja umesto da krenemo u neku TEKILU-GERILU dole na Kosovu, je li?!
Ugasi se. Došla je Red a nju volimo. Prijateljski.
Kosovo u tom metafizičkom smislu služi samo da te podsjeti da nisi non-binary roditelj 7 udomljene mačke, koji samo treba da zarađuje pare i iste troši.Taj nacionalistički pogled na stvari treba odbaciti. Jer mislim da život i svet ne funkcionišu na taj način.
Napredna društva su ona koja se uklope u moderne trendove, visoku tehnologiju itd.
Ne ona koja žive u svetu Kosovskih bitaka.
Okej je poštovati Kosovske junake, ali modernu politiku, političko mišljenje ili život krojiti prema prošlosti ne znam koliko je ispravno.
Pogledaj ovako. Svi smo izdajice Kosovskih junaka jer udobno kuckamo iz fotelja umesto da krenemo u neku TEKILU-GERILU dole na Kosovu, je li?!
Trebalo bi da ih se dotaknemo na drugom mestu.Okej, nije problem. Znam kad se dotaknem ovakvih priča da to ume da iznervira i uvredi ljude.