Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1695844126363.jpeg

bizines

Možemo probati da sakupljamo zlatne zube iz koncentracionih logora, možda je tu kvaka.
Taj nacionalistički pogled na stvari treba odbaciti. Jer mislim da život i svet ne funkcionišu na taj način.

Napredna društva su ona koja se uklope u moderne trendove, visoku tehnologiju itd.
Ne ona koja žive u svetu Kosovskih bitaka.
Okej je poštovati Kosovske junake, ali modernu politiku, političko mišljenje ili život krojiti prema prošlosti ne znam koliko je ispravno.

Pogledaj ovako. Svi smo izdajice Kosovskih junaka jer udobno kuckamo iz fotelja umesto da krenemo u neku TEKILU-GERILU dole na Kosovu, je li?!

Taj nacionalistički pogled na stvari treba odbaciti. Jer mislim da život i svet ne funkcionišu na taj način.

Napredna društva su ona koja se uklope u moderne trendove, visoku tehnologiju itd.
Okej je poštovati Kosovske junake, ali modernu politiku, političko mišljenje ili život krojiti prema prošlosti ne znam koliko je ispravno.

Pogledaj ovako. Svi smo izdajice Kosovskih junaka jer udobno kuckamo iz fotelja umesto da krenemo u neku TEKILU-GERILU dole na Kosovu, je li?!
Ugasi se. Došla je Red a nju volimo. Prijateljski.

Kosovo u tom metafizičkom smislu služi samo da te podsjeti da nisi non-binary roditelj 7 udomljene mačke, koji samo treba da zarađuje pare i iste troši.

Čovjek je nešto više, pa pronađi šta i u tom modernom svijetu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back