pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.334
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njih su skenjali Englezi i Francuzi.pa onako, kako ko
španci otišli u ameriku, napljačkali se
i posle stoka sve proćerdala, sad su klošarčine
lako je englezimaNjih su skenjali Englezi i Francuzi.
Ali ni ovi nece vecno; Kineze se ne da zaustaviti.
Ruzne zene si zaboravio, i to svasta napravi od coveka.lako je englezima
kiša, magla
sedeli u kući pa oni pametniji izmišljali svašta
i švabo slično
zato su i bežali na moreRuzne zene si zaboravio
tako je i hvala bogu da to ljudi sve vise uvidjajuPrvo medije treba regulisati, ubiše svaku zdravu moždanu ćeliju.
Kada govorim pro glasanja, tu i mislim na glasanje onih koje situacija stvarno zanima, a ne na one koji glasaju jer nam je on dao penziju.
Kad smo već kod toga, slao bih u zatvor svakog ko to izjavi
Ne kažem, napunio bih ja zatvor do čepa, tu spora nema, ali do nekog krštenog sistema treba dosta godina tranzicije, a naše tranzicije uvijek idu od lošeg ka gorem.
Ne treba meni da od stoke pravi čovjeka, samo da stoku tretira kao stoku, a čovjeka kao čovjeka.svako ponaosob treba da izvrši ličnu tranziciju (nemoguće)
političke tranzicije, promene sistema i slično su jalov posao
ne postoji sistem ni zakon koji će od stoke napraviti čoveka

stoka će uvek biti u većini i ispomagati seNe treba meni da od stoke pravi čovjeka, samo da stoku tretira kao stoku, a čovjeka kao čovjeka.
Ko zna, onda možda neko i poželi da promijeni ekipu![]()
Pa toćno smo to i mi radili, a onda se ljutitesamo da stoku tretira kao stoku, a čovjeka kao čovjeka.
aj reci da mislis na jasenovac da ti glavu osarafmPa toćno smo to i mi radili, a onda se ljutite
Jastrebarskoaj reci da mislis na jasenovac da ti glavu osarafm
Industrijska revolucija je promenila svet ne kolonijalizam.Njih su skenjali Englezi i Francuzi.
Ali ni ovi nece vecno; Kineze se ne da zaustaviti.
sto ne znaci da se i ovo nece raspasti jer carstva imaju tendenciju da se raspadajuIndustrijska revolucija je promenila svet ne kolonijalizam.
Džingis-kan i Mongoli su dobili i veće kolonije svojim osvajanjima nego sve evropske zemlje, a opet im se carstvo raspalo u ništavilo.
You wish, ali ne, mislim na nas divni 5. avgustJastrebarsko
Načekaćeš se do raspada Amerike i Evropske civlizacije.sto ne znaci da se i ovo nece raspasti jer carstva imaju tendenciju da se raspadaju
Upravo ovo. Ne može Srbin reći da su oni koji slave Oluju super i kul, a oni koji pevaju "Dogodine u Prizrenu" debili.Evo ovako.
Lepo je biti samokritičan ali samo u meri u kojoj se može napraviti boljitak i sa tim ciljem. Samoprezir je ekstrem , a ekstremi nisu zdravi niti normalni.
Kada se ta psihologija primeni na politiku opet jednako važi.
Ja uopšte ne pratim politička dešavanja i nikad nisam - što me donekle čini i poluintelektualcem ( reči mog profesora upućene meni, a razlog je taj ) , ali je savršeno jasno da me nikada neko ko ne održava svoje dvoriše čistim i sve po redu , ubediti da moje nije dobro i ne valja.
KolovozYou wish, ali ne, mislim na nas divni 5. avgust
Iznervirao si meYou wish, ali ne, mislim na nas divni 5. avgust
Moco ali najveća fora je u tome što nijedno ne radi kako treba

Ko bira lepe žene jeste glup muškarac. Nije to mit.Ruzne zene si zaboravio, i to svasta napravi od coveka.
lakše je jedno dugme opraviti nego stotinuMoco ali najveća fora je u tome što nijedno ne radi kako treba![]()