Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.716
Svi će se razvestiNiko vam ne brani da se oslobodite. Sami ste se vezali.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi će se razvestiNiko vam ne brani da se oslobodite. Sami ste se vezali.![]()
Ti da imaš 5000 km pitao bi Taba pošto forumA sta kao ozbiljno ga lozis,evo 5000km stavljam
Pa u km nemam al u €vrima da ga lozis samo do 12 ,pa ides na spavanje jer ustajes u 6,sutra vec ne znas ko je,aj moze 2500 somaTi da imaš 5000 km pitao bi Taba pošto forum![]()
Izgubio bi, do 23 najkasnijePa u km nemam al u €vrima da ga lozis samo do 12 ,pa ides na spavanje jer ustajes u 6,sutra vec ne znas ko je,aj moze 2500 soma
Meni nisi tako pretila.Kad te tresem ovom mojom si..
rukom, onesvestiću te![]()
Zaboravila si da imam mač i da ću da...
![]()
A nisam kod mene je 12Izgubio bi, do 23 najkasnije![]()
Sala sala.Niko vam ne brani da se oslobodite. Sami ste se vezali.![]()
Ja sam pacifista, ja ne pretimMeni nisi tako pretila.
Samo kažem.
Ali će biti, Ruki!

Znam, ali ti se ipak pripremaj za svadbu. Nikad se ne zna.Sala sala.
Obećavaš? Romantična duša? Pesnikinja?Ja sam pacifista, ja ne pretim
Ja sam za ljubav, cveće, proleće i ostala sra. nja

Šta obećavam?Obećavaš? Romantična duša? Pesnikinja?![]()
Blagostanje.Šta obećavam?
Mystic se zove magarac u našem ZooРуки, Рики и Роки су комшијски пси у мом селу...![]()

Blagostanje.![]()
Izgleda da cu i bez ove ostati, naljutila se ,samo lezis ko vreca i po cijeli dan na telefonu.Znam, ali ti se ipak pripremaj za svadbu. Nikad se ne zna.![]()
U pravu je žena!Izgleda da cu i bez ove ostati, naljutila se ,samo lezis ko vreca i po cijeli dan na telefonu.
Jeste ,ne moze se covjek ni izvaciti da je bolestan, od sutra prestajem.U pravu je žena!

Mada, do žene je!Jeste ,ne moze se covjek ni izvaciti da je bolestan, od sutra prestajem.

Mystic se zove magarac u našem Zoo![]()
...срккMa dođi mi u zagrljaj! šega, šala, pošalicaКада каже размажена ћерка директора циркуса, онда је то сигурно тако......сркк

Uh tacno ,sto postoMada, do žene je!
Ako radije plaziš po trosjedu i gladiš mobitel nego da si na njoj ili ona na tebi-do nje je!
Nek ide![]()