Ovde jebbe lud zbunjenog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam gej xD a ni dete forumasanema, jedino da tražiš decu od ovih matoraca iz naše generacije ako su na forumu![]()
I ja kad mi ispadne lenjirja se osecam ko da imam 19 i po
mogla je qurazzСтрки је тачно могла да провали, по писању, ко је кога, када и где *******.

a ne to jbte, ja imam mikropenis. Ne moram da ga merim, niti cu, sto? da zaplacem posle. Samo mi jos ta trauma fali u zivotu. Al zato posveceno lizemI ja kad mi ispadne lenjir

Nešto mog uzrasta, kasne dvadesete, rane tridesete.nema, jedino da tražiš decu od ovih matoraca iz naše generacije ako su na forumu![]()
Nismo ni mislili u drugom smisludusevno doduse.
Kasne dvadesetea ti u 30im? ma ajde bezi bre matori, ja reko lik ima 23 i te fore. Slusa desingericu.
Izgleda mi da si se zbuniojel si ti moja devojka![]()
bajo neces se izvuci na te fore ja sam mladji sladji. samo da znas. Moraces na sarm i fino ponasanje. Glumi gospodina zverku, prosao kroz zivot, iskustva, stalozen, ne osudjuje sve razume, resava probleme saslusa. hahahaKasne dvadesete![]()

Nemam šarma i harizme. A i ne umem da lažem.bajo neces se izvuci na te fore ja sam mladji sladji. samo da znas. Moraces na sarm i fino ponasanje. Glumi gospodina zverku, prosao kroz zivot, iskustva, stalozen, ne osudjuje sve razume, resava probleme saslusa. hahaha
sve ce te ona nauciti, bez brige i da lazes.Nemam šarma i harizme. A i ne umem da lažem.
Ne vredi. Namirišu strah i pichkopaćeništvo.sve ce te ona nauciti, bez brige i da lazes.
namirisu one sve. To nije kriterijum. Kriterijum je da se predas u bilo cemu gde ti ga zacepi preko chela i onda da te kontrolise lepo. "Za tvoje dobro"Ne vredi. Namirišu strah i pichkopaćeništvo.

os mp4, mkv, 2160p.... imam i starih avija iz mladosti, al to se ne racunja jer je arhivaizmisljotine,pa jel stvarno neko misli da nasi forumasi ebu?![]()