T
trachara
Gost
bicu ti najbolja drugarica ako mi kazes
necu nikom reci
necu nikom reci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E si blesav! Pa tamo je ko na moru!Kad_LupimLupim:A ni ne ide mi se opet do NS-a![]()
Ti si josh mlada&neiskusna 4umashica,gde god te smestimo-dobro je.Dana2503:Kako to samo KLL da se ne ljuti? :| Mene niko ne pita?![]()
Ma, ju, sta mi naprica... :shock:Enfroz2891.:Ti si josh mlada&neiskusna 4umashica,gde god te smestimo-dobro je.
Znaju 4umashi najbolje.
Samo mi iskusni imamo pravo glasa.
.....ma mi smo stari par josh iz realnog zivota ............. :grin: ....kako nisi provalila .................... ;-) sve shto ona pricha da ne voli ustvari obozava i radi fenomenalno :grin: :grin: .znali sno da se zakachimo u pozu 69 po sat vremena ...........ma ludilo je bilo :grin: .sad su odnosi malo zahladnili ..........ali .....Warden_Assasin:Kambodza & Andjelchitj![]()
..........iz tvojih usta .............. :grin:Warden_Assasin:Eh... pa kad sam neobaveshtena...![]()
Ma, shta zahladneli? Zapalicesh ti nju, samo joj budi striper kao nama, da vidish shta ce onda da ti radi![]()
![]()