ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Ja nemam svog sparing-partnera ovde...Niko me neće.....Šmrc!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koliko sam ja čula....Rile je ozenjen..... :sad:trachara:ja sam htela da mi rile bude par, ali on nece
moram si nadjem drugog
Znam....ali....hoću da me voli jer sam pametna i zabavna...a ne zbog velikih sisa i čvrstog dupeta....Jbg... Ni ja njemu ne bih trazila sliku..."mališe"....bar ne odmahDerer:Postavsh svoju fotku u par provokativnih poza...recimo ono..ruke nad glavom iza ledja..itd.,i odma ce se nakote udvarachi.
Nema na chemu i drugi put.
Hehe, ja znam Rileta. 8)ludopileglodjekosku:Koliko sam ja čula....Rile je ozenjen..... :sad:

I? Kako izgleda?!!! Baš me zanima!!!Dana2503:Hehe, ja znam Rileta. 8)

ludopileglodjekosku:Znam....ali....hoću da me voli jer sam pametna i zabavna...a ne zbog velikih sisa i čvrstog dupeta....Jbg... Ni ja njemu ne bih trazila sliku..."mališe"....bar ne odmah![]()

ludopileglodjekosku:I? Kako izgleda?!!! Baš me zanima!!!![]()
Pa, mogu ti reci da uopste nije ko avatar njegov, tj. dobro izgleda. 8)ludopileglodjekosku:I? Kako izgleda?!!! Baš me zanima!!!![]()
dano, nisi ti naivna. 
trachara:u nemam preca posla tebe da poducavam
ne mogu sad stvrano
moram da idem da crknem od smeha
danas je meni upalo smesno, a i ona struja nije normalna
Daj nam broj! Daj nam broj!Dana2503:Pa, mogu ti reci da uopste nije ko avatar njegov, tj. dobro izgleda. 8)