Forumaski parovi

• Začetnik teme Začetnik teme Butterflies And Hurricane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uh pa to bi bilo lepo, ne bih se ljutio...
1954.gif

@Tracara, ma znam da mene nema :( mene su sve redom forumasice ispalile, prodavale mi pricu "drugovi" dok sa drugim forumasima nije bilo tih fazona... Hahaha! :lol: Ali nije da me srce nesto bas boli zbog toga! ;)

trachara:
a100.gif
...jok, njemu se svidja jedna religiozna, mene ne gleda, kaze matora sam

Heheheh pa to da kazes za nekog drugog a ne za mene pa da ti ljudi poveruju ;)

trachara:
o, vidi preduhitrio me!
aaa, znaci sad kad su te ispalile mogu i ja, a?
razmislicu
e030.gif

Hehe!

Razmisli!
1954.gif

Ma mozes i ti, prvo razmenimo par poruka u kojima me nalozis, a onda kada se ja primim ti reci "ali mi smo samo drugari" :lol:

looodica:
Ahahahahaha white sreco moja,vidim dobro ti ovo ide :D

Kissssssssss veliki :)

Mene ako cesh da uparish sa nekim moze samo sa tobom inace davim te :P

:lol:

pa ti i ja smo nesudjeni par ....ali ne zelim nista ovde da pricam ....cekam da vidim te forumasice koje su se ljubile samnom , da vidimo one koje su spavale samnom , da vidim gde su misevi pobegli ... necu ja da pisem .....da vidim njih jel smeju da se izjasne :lol:

Aleksej ...tebi se izvinjavam sto te nisam pomenuo u onim vezama forumasa ,jer ne mogu da se setim imena forumasice koju si kresnu ,...... isto od KLL mada mislim da je @bliznakinja ,ali nisam siguran !!!

a cekaj snow, je l ti znas samo ove kres kombinacije ili znas i neke romanticne detalje?
i samo da primetim, da su ti neki moderatori cesto pominjani, a nekih nema ni na jednoj listi ...
nije fer, trebalo bi da bude "ni po babu ni po stricevima" :)
kad je vec anarhija ...

.. ma ajte molim vas, da je toga bilo vec bi bio neki skandal u vidu slike, video materijala i sl. ovako na rekla kazala, ma ajte ljudi, nismo u osnovnoj shkoli, chak i tamo ima vishe orala nego ovde :mrgreen:

_Saint:
.. ma ajte molim vas, da je toga bilo vec bi bio neki skandal u vidu slike, video materijala i sl. ovako na rekla kazala, ma ajte ljudi, nismo u osnovnoj shkoli, chak i tamo ima vishe orala nego ovde :mrgreen:

Pa sad to sto ste vi ovde svi voajeri pa bih voleli da znate sta se desava u tudjem krevetu to je vas problem..Hvala Bogu ali ja se tucam samo sa normalnim frajerima..\
:):)

Back