Anđelija
Ističe se
- Poruka
- 2.790
Izgleda da nema.Danas sam uhvatio nesto malo pred kraj,gledao u programu ali nisam nasao.
kakva steta

nikada ne gledam tu televiziju a trebalo bi
da li postoji raspored kada ima tih emisija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da nema.Danas sam uhvatio nesto malo pred kraj,gledao u programu ali nisam nasao.
Studio F1 pre i posle trke.
Najava sezone vikend pre pocetka a pregled vikend posle-tako bi trebalo.
Studio F1 pre i posle trke.
Najava sezone vikend pre pocetka a pregled vikend posle-tako bi trebalo.
Rekli su da se vidimo tek 29. marta.![]()
"Šumi pederu!"
Ovo nije moje maslo, već skandiranje Barikela i Mase u jednom baru nakon proslonedeljne trke. A možda i novinarska patka? Kako god bilo, RTL prenosi:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na internetu piše da izraz ima značenje nešto kao i yebač ili sl.
Ono što se naslućivalo sada je i zvanično: Fors Indija od naredne sezone koristi Mercedesove motore i Meklarenove menjače, hidraulične sisteme i naravno KERS.
..sumija je tesko prevazici,
tu je vettel(koji je za svoje godine odlican), nadam se da ce on pokusati da mu se priblizi![]()
Ево на брзину и ја да кажем коју:
Једно је приближити се Шумахеру у погледу рекорда, а сасвим нешто друго приближити му се у погледу возачких способности...
Уопште, једно су статистике возача, а друго је утисак који ''они'' остављају на стази (мада у већини случајева то иде једно са другим).
Фетел има одличну шансу да му се приближи (достигне) у оба сегмента, рекорде му можда и ''поправи''.
Преостаје му много рада јер се лако испада из тог ''шампионског колосека''.
С' обзиром у ком се смеру креће Ф1 (мислим на године старости возача) за очекивати је да рекорди буду превазиђени.
Ja se nedelju dana "ostrio" za to i onda iskrsnu stvari na koje se ne moze uticati.
Bude li reprize-JAVLJAJ svim raspolozivim sredstvima.
Ne znam da li sam dobro razumeo,ALI sada da bi stigao Sumahera moras biti mnooogo bolji vozac od njega.Ekipe su izjednacenije,konkurencija mnogo veca./jaca/
NIje on bas toliko superioran u odnosu na ostale koliko njegovi rezultati pokazuju.I daleko je od ovog
"Gospodin doktor primarijus tobdžija, jer je 4 nivoa iznad najbližeg konkurenta iz redova Meklarena za poslednjih 50 godina."
Jeste jedan od najboljih vozaca ikad,ali ovo je vec![]()
Ne znam da li sam dobro razumeo,ALI sada da bi stigao Sumahera moras biti mnooogo bolji vozac od njega.Ekipe su izjednacenije,konkurencija mnogo veca./jaca/
.......
.....
Izgleda da će Sutil i Fizikela da lete iz Fors Indije. Mercedes kao novi snabdevač motorima želi svoje pilote u Fors Indiji. Meklaren navodno neće da se meša u politiku odabira vozača, a gazda Fors Indije kaže da mu je stav Mercedesa jako bitan.
Kako god, ako se samo Mercedes bude pitao, prvi kandidat za kokpit Fors Indije sledeće godine je Škot Pol di Resta koji je ove godine osvojio vicešampionsku titulu za Mercedes u DTM-u. Drugi kandidat je Meklarenov test vozač Pedro de la Rosa.