FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi imate moralno pravo da nekome pričate o moralu?! Pa ljudi, dokazano je da ste krali jer niste znali kako drugačije da pobedite. Ej!

Predjimo na "Ti",svoji smo.:lol:
Za razliku od onih sto su krali(mada se o tome moze cele zime razglabati),ja mislim da imam moralno pravo pricati o moralu.Hamiltona sam nakon Kanade propisno napljuvao,zapalo mi je za oko i bezobrazno mahanje Fiziku i jos nekome u Maleziji,njegovo divljanje u Italiji,,precenjivanje mogucnosti bolida u Japanu...Dakle,vecinu grehova sam mu zamerio.
Kada se taj isti Lewis u Japanu vracao u krug sa Alonsom(bespotrebno),svi su ga ismevali.Ovo sa Kubicom je slicna situacija.Posto Kubicu(uz Kimija) smatram najkorektnijim vozacem od ovih boljih,mislim da se nije trebao mesati u dvoboj Lewisa i Vettela.Ne zbog njih dvojice,vec zbog njega samog.Nikada nije sitnicario i tako treba i da ostane.
;)

Kao prvo,definitivno sam rešio ili da ostavim ili da smanjim :roll: lokanje piva.
Posle trke su mi se ispomešale emocije nakon svih onih dešavanja u zadnjem krugu da posle trke nisam mogao da se smirim i drhtao sam ceo dan i noć....krenuo posle trke u slavlje za poznatim napitkom i sutradan je bilo katasrofa...mora da se drastično smanji ili ostavi...toliko o medicini.
Ej ljudi,ako se sećate onog lika što sam ga spominjao na poslu kao velikog fana latino-šporetara :hahaha: ......ma šta sam mu radio :rotf::rotf::rotf: ...čekam da crkva zazvoni i jave da je mandrknuo...kako je po.izdeo :hahaha::hahaha::hahaha:
Nemam još snage da počnem kmerima da vraćam milo za drago ali biće vremena...cela zima je pred nama...a i šta bi iovako pisali kad nema trka.
Jedan predlog:Ajde ljudi da se organizujemo za Hungaroring...jeste da ima vremena ali nije loše da počnemo još sada da se polako dogovaramo...JA SAM - ZA :ok:

Doktore Džekile, ja se već zabrinuo gde si ti. Zaboravih da si se posle trke pretvorio u Mister Hajda :hahaha: . A i ja sam bio u sličnom komatoznom stanju, još sam prošao na kladionici. Pa gde ćeš lepši dan od nedelje.

Ja sam takođe za Hungaroring, ako budem uspeo da ugušim ustanak - čitaj negodovanje porodice (znaš ono da žena ne zakera - nju ću posle morati za Veneciju da šaljem da se iskupim :cmok: ).

Kao prvo,definitivno sam rešio ili da ostavim ili da smanjim :roll: lokanje piva.
Posle trke su mi se ispomešale emocije nakon svih onih dešavanja u zadnjem krugu da posle trke nisam mogao da se smirim i drhtao sam ceo dan i noć....krenuo posle trke u slavlje za poznatim napitkom i sutradan je bilo katasrofa...mora da se drastično smanji ili ostavi...toliko o medicini.
Ej ljudi,ako se sećate onog lika što sam ga spominjao na poslu kao velikog fana latino-šporetara :hahaha: ......ma šta sam mu radio :rotf::rotf::rotf: ...čekam da crkva zazvoni i jave da je mandrknuo...kako je po.izdeo :hahaha::hahaha::hahaha:
Nemam još snage da počnem kmerima da vraćam milo za drago ali biće vremena...cela zima je pred nama...a i šta bi iovako pisali kad nema trka.
Jedan predlog:Ajde ljudi da se organizujemo za Hungaroring...jeste da ima vremena ali nije loše da počnemo još sada da se polako dogovaramo...JA SAM - ZA :ok:

to je bas super ako hocete na hungaroring
raspitivala sam se za cenu i bas je povoljna
nadam se da ce i mene cale voditi (ma sigurno hoce)
jedva cekam:p

Kad nama pisu minuscine i za najmanju mogucu glupost,red bi bio da i mi pocnemo,pa dokle doguramo :lol:
I voleo bih da neko okaci ili nadje na netu snimak trke na HRTu i da jos jednom cujem Blazickovo histericno deranje,covek bi se cuo i na skroz utisanom televizoru :klap:

Bolje i tako,nego kao ovi nasi na Foxu.

Reprizu sam gledao na HTV. Kod Blazicka se vidi da to radi sa ljubavlju .
A ovi nasi sa Fox-a kao da su sahranu prenosili.

Revidirani kalendar za sezonu 2009.

29. ožujka - Australija
5. travnja - Malezija
19. travnja - Kina
26. travnja - Bahrein
10. svibnja - Španjolska
24. svibnja - Monako
7. lipnja - Turska
21. lipnja - Velika Britanija
12. srpnja - Njemačka
26. srpnja - Mađarska
23. kolovoza - Europa (Valencija)
30. kolovoza - Belgija
13. rujna - Italija
27. rujna - Singapur
4. listopada - Japan
18. listopada - Brazil
1. studenog - Abu Dhabi

Poludecemo dopocetka sezone.29.mart :dash:
A za letovanje nema problema.
Prvo tri nedelje izmedju Britanije i Nemacke,pa 4(cetiri :eek: ) nedelje izmedju Madjarske i Valensije.Mozemo i peske na more i nazad,koliko vremena ima.:roll:

''Ови'' су данас донели одлуку да ће мотори следеће сезоне морати да трају 3 трке.
Мало по мало па ћемо доћи до тога да ће мотори трајати пар сезоне...

"Šumi pederu!" :hahaha:
Ovo nije moje maslo, već skandiranje Barikela i Mase u jednom baru nakon proslonedeljne trke. A možda i novinarska patka? Kako god bilo, RTL prenosi:

Iskaljivanje frustracija nakon dramatičnog finala šampionata u Sao Paulu rezultiralo je velikim ispadom: nakon što je alkohol potekao u potocima, Brazilci Felipe Masa i Rubens Barikelo su se popeli na binu i počeli da vređaju Mihaela Šumahera. Njih dvojica su sve vreme skandirali "Šumaheru pederu!". Ovo je preneo brazilski sportski portal Lancenet. Poprište razuzdane žurke bio je bar "Disco" u Sao Paulu. Kada je Masa zajedno sa suprugom Rafaelom i prijateljima stigao u bar, Barikelo je već bio propisno "natankovan". Rubinjo je dovukao Masu na binu i odjednom zaurlao: "Schumacher, viado" (Šumaheru pederu).
Prema navodima Lanceneta, Masa je najpre oklevao. 27-godišnjak na kraju krajeva važi za Šumaherovog "posinka" koji je sedmostrukog šampiona označavao kao svog učitelja. Ipak, u jednom trenutku je verovatno i zbog razočaranosti zbog neosvojene titule i kod njega popustila uzdržanost pa je Masa zajedno sa ostalima počeo da uzvikuje pogrdne parole svog zemljaka.
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

Revidirani kalendar za sezonu 2009.

29. ožujka - Australija
5. travnja - Malezija
19. travnja - Kina
26. travnja - Bahrein
10. svibnja - Španjolska
24. svibnja - Monako
7. lipnja - Turska
21. lipnja - Velika Britanija
12. srpnja - Njemačka
26. srpnja - Mađarska
23. kolovoza - Europa (Valencija)
30. kolovoza - Belgija
13. rujna - Italija
27. rujna - Singapur
4. listopada - Japan
18. listopada - Brazil
1. studenog - Abu Dhabi

Poludecemo dopocetka sezone.29.mart :dash:
A za letovanje nema problema.
Prvo tri nedelje izmedju Britanije i Nemacke,pa 4(cetiri :eek: ) nedelje izmedju Madjarske i Valensije.Mozemo i peske na more i nazad,koliko vremena ima.:roll:

Gde baš nađe ovaj kalendar na hrvatskom, ne mogu da pohvatam šta je šta :sad2: . A ima i dobrih vesti, a to je da su Australija i Malezija pomerene na 17.00h po lokalnom vremenu, nećemo morati baš toliko da uranimo.

Predjimo na "Ti",svoji smo.:lol:
Za razliku od onih sto su krali(mada se o tome moze cele zime razglabati),ja mislim da imam moralno pravo pricati o moralu.Hamiltona sam nakon Kanade propisno napljuvao,zapalo mi je za oko i bezobrazno mahanje Fiziku i jos nekome u Maleziji,njegovo divljanje u Italiji,,precenjivanje mogucnosti bolida u Japanu...Dakle,vecinu grehova sam mu zamerio.
Kada se taj isti Lewis u Japanu vracao u krug sa Alonsom(bespotrebno),svi su ga ismevali.Ovo sa Kubicom je slicna situacija.Posto Kubicu(uz Kimija) smatram najkorektnijim vozacem od ovih boljih,mislim da se nije trebao mesati u dvoboj Lewisa i Vettela.Ne zbog njih dvojice,vec zbog njega samog.Nikada nije sitnicario i tako treba i da ostane.
;)

Sud je taj koji donosi odluku šta jeste a šta nije. Mislim da sa ovim treba da zaključimo temu, jer je DOKAZANO. Kraj priče.
Što se tiče samokritičnosti, ti si ok. Smatram da je čovek velik ukoliko je dovoljno iskren prema sebi pa da prizna stvari i koje mu ne odgovaraju. Ako ništa drugo, valjda si video i moje postove ranije... ja bih oterao obojicu trenutnih vozača Ferrarija. Massa je zaboravio da mu nije samo ekipa kriva za gubitak titule, jer se i sam propisno blamirao sredinom sezone po kiši... užas.
Ali da se vratim na temu... U pravu si za Kubicu, nije trebao da se trpa. Ali ne bih to pripisivao nekoj moralnosti, već prosto svrsishodnosti postupka - isto je da li si 15-ti ili 9-ti, bodova svakako nema.

2009 FIA Formula One World Championship Race Calendar

01 2009 FORMULA 1 ING AUSTRALIAN GRAND PRIX (Melbourne) 27 - 29 Mar
02 2009 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIAN GRAND PRIX (Kuala Lumpur) 03 - 05 Apr
03 2009 FORMULA 1 CHINESE GRAND PRIX (Shanghai) 17 - 19 Apr
04 2009 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX (Bahrain) 24 - 26 Apr
05 FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPANA TELEFONICA 2009 (Catalunya) 08 - 10 May
06 FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2009 (Monte Carlo) 21 - 24 May
07 2009 FORMULA 1 TURKISH GRAND PRIX (Istanbul) 05 - 07 Jun
08 2009 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX (Silverstone) 19 - 21 Jun
09 FORMULA 1 GROSSER PREIS SANTANDER VON DEUTSCHLAND 2009 (Nürburgring) 10 - 12 Jul
10 FORMULA 1 ING MAGYAR NAGYDIJ 2009 (Budapest) 24 - 26 Jul
11 2009 FORMULA 1 TELEFONICA GRAND PRIX OF EUROPE (Valencia) 21 - 23 Aug
12 2009 FORMULA 1 ING BELGIAN GRAND PRIX (Spa-Francorchamps) 28 - 30 Aug
13 FORMULA 1 GRAN PREMIO SANTANDER D'ITALIA 2009 (Monza) 11 - 13 Sep
14 2009 FORMULA 1 SINGAPORE GRAND PRIX (Singapore) 25 - 27 Sep
15 2009 FORMULA 1 FUJI TELEVISION JAPANESE GRAND PRIX (Suzuka) 02 - 04 Oct
16 FORMULA 1 GRANDE PREMIO DO BRASIL 2009 (Sao Paulo) 16 - 18 Oct
17 2009 FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX (Abu Dhabi) 30 Oct - 01 Nov

2009 FIA Formula One World Championship Race Calendar

01 2009 FORMULA 1 ING AUSTRALIAN GRAND PRIX (Melbourne) 27 - 29 Mar
02 2009 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIAN GRAND PRIX (Kuala Lumpur) 03 - 05 Apr
03 2009 FORMULA 1 CHINESE GRAND PRIX (Shanghai) 17 - 19 Apr
04 2009 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX (Bahrain) 24 - 26 Apr
05 FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPANA TELEFONICA 2009 (Catalunya) 08 - 10 May
06 FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2009 (Monte Carlo) 21 - 24 May
07 2009 FORMULA 1 TURKISH GRAND PRIX (Istanbul) 05 - 07 Jun
08 2009 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX (Silverstone) 19 - 21 Jun
09 FORMULA 1 GROSSER PREIS SANTANDER VON DEUTSCHLAND 2009 (Nürburgring) 10 - 12 Jul
10 FORMULA 1 ING MAGYAR NAGYDIJ 2009 (Budapest) 24 - 26 Jul
11 2009 FORMULA 1 TELEFONICA GRAND PRIX OF EUROPE (Valencia) 21 - 23 Aug
12 2009 FORMULA 1 ING BELGIAN GRAND PRIX (Spa-Francorchamps) 28 - 30 Aug
13 FORMULA 1 GRAN PREMIO SANTANDER D'ITALIA 2009 (Monza) 11 - 13 Sep
14 2009 FORMULA 1 SINGAPORE GRAND PRIX (Singapore) 25 - 27 Sep
15 2009 FORMULA 1 FUJI TELEVISION JAPANESE GRAND PRIX (Suzuka) 02 - 04 Oct
16 FORMULA 1 GRANDE PREMIO DO BRASIL 2009 (Sao Paulo) 16 - 18 Oct
17 2009 FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX (Abu Dhabi) 30 Oct - 01 Nov

joj jedva cekam, a gde ce onda piquet (mislim kad ode iz renault-a):?: ?

Alonso i Pike ostaju u Renou,Brazilac godinu dana,Alonso 2.
Da si se na ovo mogao kladiti u prvoj polovini sezone,kvota bi bila dvocifrena:lol:
Nadam se da ce Renault biti bar na ovom nivou,cak i malo vise,ali taman toliko da borba bude neizvesna do kraja.
Ali da se vratim na temu... U pravu si za Kubicu, nije trebao da se trpa. Ali ne bih to pripisivao nekoj moralnosti, već prosto svrsishodnosti postupka - isto je da li si 15-ti ili 9-ti, bodova svakako nema.
Ima i ovo smisla.Taj "moral" mi se omakao u nedostatku bolje reci,a mi od toga napravismo celu diskusiju.:)
Zapravo sam i mislio na cinjenicu da nije bilo svrhe ista pokusavati u slucaju Kubice.To,naravno,nije opravdanje za Lewisa.Jako lako je dozvolio da ga Kubica "poremeti".
Kako god,za mene je ishod trke,a jos vise prvenstva zadovoljavajuci.:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back