Anđelija
Ističe se
- Poruka
- 2.790

zao mi je zbog onoga sto mu se desilo na interlagosu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da si se na ovo mogao kladiti u prvoj polovini sezone,kvota bi bila dvocifrena
Nadam se da ce Renault biti bar na ovom nivou,cak i malo vise,ali taman toliko da borba bude neizvesna do kraja.
Ima i ovo smisla.Taj "moral" mi se omakao u nedostatku bolje reci,a mi od toga napravismo celu diskusiju.
Zapravo sam i mislio na cinjenicu da nije bilo svrhe ista pokusavati u slucaju Kubice.To,naravno,nije opravdanje za Lewisa.Jako lako je dozvolio da ga Kubica "poremeti".
Kako god,za mene je ishod trke,a jos vise prvenstva zadovoljavajuci.![]()
ej ljudi a gp nemacke ce da bude nirburgring ili hokenheim???![]()
gde si to pronasao?
...zanimaju me detalji..![]()
Skandal sa uvredama iz Sao Paula nastavlja da uzburkava duhove i ostavlja mnoga pitanja bez odgovora. Da li su nekadašnje timske kolege Mihaela Šumahera, Rubens Barikelo i Felipe Masa stvarno nazvali sedmostrukog svetskog prvaka pederom? Šta je njih dvojicu navelo da na mokro-veseloj žurci nakon finala sezone u jednom baru na bini skandiraju "Šumaheru pederu!"?
Suočen sa ispadima u Brazilu, Šumaher nije želeo da komentariše ovaj slučaj. Ali Vili Veber nije imao dlake na jeziku: "Da Rubens uradi tako nešto me i ne čudi. Odnos između njih dvojice je ranije bio zategnut, jer je Rubens sebe uvek smatrao doraslim Mihaelu", rekao je Šumaherov menadžer za časopis Bild. Ali Vebera čudi da je Šumaherov "štićenik" Masa, kojem je Šumaher ustupio mestu u kokpitu Ferarija, vređao svog učitelja na takav način. "Kod Felipea sam iznenađen, jer se njih dvojicu vrlo dobro razumeju i skoro da su prijatelji." Ferariju je cela priča očigledno neprijatna. Portparol Ferarija Luka Kolajani je za "Express" izjavio: "U tom trenutku ja više nisam bio prisutan i ne mogu ništa da kažem u vezi sa tim. To je bila otvorena žurka sa puno ljudi koje mi ne poznajemo." Jedan drugi zvaničnik Ferarija je rekao: "Dok god su saradnici Ferarija bili na žurci ništa se nije desilo." Slabo izvinjenje, pogotovo što brazilski i italijanski mediji tvrde nešto sasvim suprotno.
Dobro je sto nisam.
Za Reno je sasvim dovoljno da ostane ovolika razlika u performansama,ne mora/treba/ nista vise.
Kubica i Vettel "se pravdaju" da nisu znali gde se nalaze /na kojoj poziciji/ u tom trenutku,mada to vise nije ni bitno.
Koga ce sad Massa da vuce za rukav za svako pitanje?
A poraz je stvarno podneo muski.
Hvala na dobrom prijemu mog prethodnog posta.
Prvi korak(podilazenje protivniku)je uspeo.
Sledeci je "prevaspitavanje" i prevodjenje u srebrni tabor.![]()
Ako Ferrari nastavi ovako,sami ce da predju.Ne moras da se trudis.![]()
Nisam zainteresovan za "ocajnike".
Drazi su mi osvesceni i prosvetljeni,pa nastavljam delovanje u tom smeru.![]()
Nisam zainteresovan za "ocajnike".
Drazi su mi osvesceni i prosvetljeni,
Zaboravio si
Svi su oni isti
A vidim i da su nesto preterano indisponirani.
Sta bi tek bilo da su izgubili i konstruktorsku titulu,
A vidim i da su nesto preterano indisponirani.
Sta bi tek bilo da su izgubili i konstruktorsku titulu,kao mi prosle godine.![]()
Čini ti se da smo indisponirani. Tu smo mi, samo se malo odmaramo od zadnje trke.
Danas sam na HRT-u gledala pregled sezone i iznervirala se kao da sve gledam prvi put. Naročito mi je muka od trke u Belgiji.
Opšti je utisak, posle odgledane emisije, da niko nije briljirao. Prvi dio sezone pripao je Ferariju a drugi Meklarenu. Sve u svemu puno grešaka i s jedne i s druge strane.
kada ima repriza te emisije?????????