FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da si se na ovo mogao kladiti u prvoj polovini sezone,kvota bi bila dvocifrena:lol:
Nadam se da ce Renault biti bar na ovom nivou,cak i malo vise,ali taman toliko da borba bude neizvesna do kraja.

Ima i ovo smisla.Taj "moral" mi se omakao u nedostatku bolje reci,a mi od toga napravismo celu diskusiju.:)
Zapravo sam i mislio na cinjenicu da nije bilo svrhe ista pokusavati u slucaju Kubice.To,naravno,nije opravdanje za Lewisa.Jako lako je dozvolio da ga Kubica "poremeti".
Kako god,za mene je ishod trke,a jos vise prvenstva zadovoljavajuci.:D

Dobro je sto nisam.;)
Za Reno je sasvim dovoljno da ostane ovolika razlika u performansama,ne mora/treba/ nista vise.
Kubica i Vettel "se pravdaju" da nisu znali gde se nalaze /na kojoj poziciji/ u tom trenutku,mada to vise nije ni bitno.

gde si to pronasao?
...zanimaju me detalji..:?:

Na RTL-ovom sajtu. Priča (prevod) se nastavlja:

Skandal sa uvredama iz Sao Paula nastavlja da uzburkava duhove i ostavlja mnoga pitanja bez odgovora. Da li su nekadašnje timske kolege Mihaela Šumahera, Rubens Barikelo i Felipe Masa stvarno nazvali sedmostrukog svetskog prvaka pederom? Šta je njih dvojicu navelo da na mokro-veseloj žurci nakon finala sezone u jednom baru na bini skandiraju "Šumaheru pederu!"?
Suočen sa ispadima u Brazilu, Šumaher nije želeo da komentariše ovaj slučaj. Ali Vili Veber nije imao dlake na jeziku: "Da Rubens uradi tako nešto me i ne čudi. Odnos između njih dvojice je ranije bio zategnut, jer je Rubens sebe uvek smatrao doraslim Mihaelu", rekao je Šumaherov menadžer za časopis Bild. Ali Vebera čudi da je Šumaherov "štićenik" Masa, kojem je Šumaher ustupio mestu u kokpitu Ferarija, vređao svog učitelja na takav način. "Kod Felipea sam iznenađen, jer se njih dvojicu vrlo dobro razumeju i skoro da su prijatelji." Ferariju je cela priča očigledno neprijatna. Portparol Ferarija Luka Kolajani je za "Express" izjavio: "U tom trenutku ja više nisam bio prisutan i ne mogu ništa da kažem u vezi sa tim. To je bila otvorena žurka sa puno ljudi koje mi ne poznajemo." Jedan drugi zvaničnik Ferarija je rekao: "Dok god su saradnici Ferarija bili na žurci ništa se nije desilo." Slabo izvinjenje, pogotovo što brazilski i italijanski mediji tvrde nešto sasvim suprotno.

Dobro je sto nisam.;)
Za Reno je sasvim dovoljno da ostane ovolika razlika u performansama,ne mora/treba/ nista vise.
Kubica i Vettel "se pravdaju" da nisu znali gde se nalaze /na kojoj poziciji/ u tom trenutku,mada to vise nije ni bitno.

Ako bi McM i Ferrari brljavili kao ove sezone,a odnosi snaga ostali isti,Alonso bi to lako resio dogodine.Ipak,mislim da bi mu dobro dosla jos koja desetinka po krugu u sledecoj sezoni.
Procitao sam to "opravdanje",ali mi se cini da u Kubicinom slucaju ono ne menja smisao dogadjaja.Posto je i on presao na intermedije(odn.kisne gume po novom),nije imao razloga za "iluziju".Druga bi prica bila da nije menjao gume...ali tada ne bi ni bio tu gde se nasao.Sreca pa je to sada nebitno za navijace McLarena i Lewisa.

Koga ce sad Massa da vuce za rukav za svako pitanje?

A poraz je stvarno podneo muski.

Bilo bi mu dobro da je "zapisivao na casovima".:lol:

Bas sam hteo da napisem koju o tom "drzanju" posle poraza.
Kao prvo,nije mi preterano zao Masse.
Ne zato sto sam navijao za Lewisa,vec zato sto bi to bio neracionalni emotivni stav.
Jeste da je sokantno "ostao" bez titule,ali ovi navodnici sugerisu i to "ali".
A sta je to "ali"?Nastavicu pitanjem:ne bi li bilo sokantnije i tuznije(u apsolutnom smislu) da je bez titule ostao Lewis?Narocito nakon slicne situacije prosle sezone.I ne bi li bilo jos sokantnije da je Massa dobio titulu pred sam kraj?
Massa jeste perfektno odvezao trku i trening,sto je jos vaznije bilo,ali svi smo znali jos posle Kine da to nije ni priblizno dovoljno za titulu.Dakle,Massin sjajni nastup se ne moze smatrati vrednim titule,a "bledo" Lewisovo izdanje za neosvajanje iste.
Lewis je imao svoju racunicu,daleko tezu od Felipeove.Kad nemas izbora,kao Massa,lako je biti pametan i hrabar.Kad imas nekoliko mogucnosti(i traumu od prosle sezone),moze se javiti problem u odabiru prave i njenoj realizaciji.To se desilo Lewisu,tacnije McLarenu(oni su ga "pridavili" i prilicno lose savetovali i vodili kroz trku-setite se kako je lose obavljen prelazak na gume za suvo,cime je izgubio jednu poziciju).Stoji i cinjenica da je buduci sampion mogao i malo bolje da se nosi sa svim tim,ali to je manje bitno.
Da se vratim na Massino "drzanje" posle trke.
Ok.Nije plakao na podijumu.Obavio je to u bolidu.Suze mu ne zameram,iako je voma bedno zvucao na radio-vezi.Ipak,ono busanje u prsa na i oko podijuma nije mi delovalo kao neko "drzanje".Vise arogancija.Nekako sam stekao utisak da nam pokusava reci da je on sampion,on je pobednik,on je najbolji..."pobedio sam za sve vas...ja sam najbolji.Znate da jesam".
Formalno,delovao je "muski",jer zna da je tako najbolje.
Sustinski,mislim da on daleko precenjuje svoju vrednost,implicitno nam sugerisuci da je najbolji,kad god se stekne prilika.
Massa je mozda i bolji vozac,nego sto ja mislim.On ce imati prilike da se jos dokaze,a ja cu cekati nove argumente za svoj stav.:mrgreen:
P.S.Nisam siguran,ali mi se ucinilo da je i Lewis jecajuci zahvaljivao ekipi u pocasnom krugu.
Tja...izem ti suze,makar i radosnice.Meni je blizi Kimijev metod.Ne secam se ni da je Alonso plakao.Nije ni Hakkinen,Villeneuve,Hill...vecina nije.Plakanje je za devojcice.Nije cak ni za zene.:lol:

Nisam zainteresovan za "ocajnike".
Drazi su mi osvesceni i prosvetljeni,pa nastavljam delovanje u tom smeru.:mrgreen:

stvarno nema razloga za tim, fernando je u pravu
a sto se mene tice bez obzira sto je felipe u ferrariju oni su zasluzili tj nisu zasluzili konstruktorsku titulu sve su gori i gori (ona greska u singapuru je neoprostiva)
nadam se da ce se prosvestiti jer nadimak ''srebrni'' im uopste ne pristaje
san svakog vozaca je da vozi za ferrari
sto ce i alonso potvrditi 2010
sumi je preporodio ferrari pa i sada je 'dobro' (zbog titule) kamoli pa kada dodje dvostruki svetski sampion:lol:
p.s.oni su i dalje zlatni

Poslednja izmena:
:lol::ok:
A vidim i da su nesto preterano indisponirani.:confused:
Sta bi tek bilo da su izgubili i konstruktorsku titulu,kao mi prosle godine.:think:

Čini ti se da smo indisponirani. Tu smo mi, samo se malo odmaramo od zadnje trke.
Danas sam na HRT-u gledala pregled sezone i iznervirala se kao da sve gledam prvi put. Naročito mi je muka od trke u Belgiji.
Opšti je utisak, posle odgledane emisije, da niko nije briljirao. Prvi dio sezone pripao je Ferariju a drugi Meklarenu. Sve u svemu puno grešaka i s jedne i s druge strane.

Čini ti se da smo indisponirani. Tu smo mi, samo se malo odmaramo od zadnje trke.
Danas sam na HRT-u gledala pregled sezone i iznervirala se kao da sve gledam prvi put. Naročito mi je muka od trke u Belgiji.
Opšti je utisak, posle odgledane emisije, da niko nije briljirao. Prvi dio sezone pripao je Ferariju a drugi Meklarenu. Sve u svemu puno grešaka i s jedne i s druge strane.

kada ima repriza te emisije?????????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back