FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
renault_truck.jpg

Jedan od prvih tegljača F1 timova koji je stigao na evropski GP u Valensiju pripada Renou. Španske novine AS su u svom današnjem izdanju objavile fotografije belo žutih tegljača.
Magnum je, doduše, trenutno parkiran na stazi Rikardo Tormo, dok je ulična staza u Valensiji od te stalne staze udaljena svega pola sata vožnje.
Reno se očigledno nada da će FIA na kraju ipak poništiti odluku sudija sa VN Mađarske koji su ih suspendovali sa naredne trke zbog otpadanja točka sa bolida Fernanda Alonsa.
Saslušanje je zakazano za ponedjeljak, 17.avgusta.
(f1racing.rs)

Čisto sumnjam da neće voziti u Valensiji :roll: veliki je novac u igri!
VOZIĆE 100% ... toliko što se tiče moje procene :cool:

...
Мене највише брине повреда врата, после оног пада са мотора, јер је ипак тај део тела вероватно и најизложенији физичком напору...

Плашио се плашио, и ето....
Изгледа да је тај пад са мотора био много тежи и опаснији него што се мисли.
Спомињу се ту и неки ломови...

Ово је за неког лоше, а за неког добро.
Конкуренти сад не морају страховати, Кими такође лакше дише... ;)

A mi nikada necemo saznati... :(

Ево вести са његовог званичног сајта:

"Yesterday evening, I had to inform Ferrari President Luca di Montezemolo and Team Principal Stefano Domenicali that unfortunately I'm not able to step in for Felipe. I really tried everything to make that temporary comeback possible, however, much to my regret it didn't work out. Unfortunately we did not manage to get a grip on the pain in the neck which occurred after the private F1-day in Mugello, even if medically or therapeutically we tried everything possible.

The consequences of the injuries caused by the bike-accident in February, fractures in the area of head and neck, unfortunately have turned out to be still too severe. That is why my neck cannot stand the extreme stresses caused by Formula 1 yet. This are the clear results of the examinations we did on the course of the past two weeks and the final examination yesterday afternoon. As there were no improvements after the day in Mugello, I decided at short notice on Sunday to do that thorough examination already yesterday.

I am disappointed to the core. I am awfully sorry for the guys of Ferrari and for all the fans which crossed fingers for me. I can only repeat that I tried everything that was within my power. All I can do now is to keep my fingers crossed for the whole team for the coming races.

Превод, (нашао сам на једном сајту, то је одприлике то):

"Sinoć sam morao da informišem predsednika Ferarija, Luku do Montecemola i direktora tima Stefana Domenikalija da nažalost neću biti u stanju da zamenim Felipea. Stvarno sam sve pokušao da učinim privremeni povratak mogućim, ali na moje veliko žaljenje to nije funkcionisalo. Nažalost nismo uspeli da eliminišemo bol koji se javio u mom vratu nakon testova sa F1 u Muđelu. I medicinski i terapeutski ja sam pokušao sve.

Posledice povrede na motociklističkoj nesreći u februaru, lomovi u predelu glave i vrata, na nesreću su ipak previše ozbiljne. Zato moj vrat još ne može da izdrži ekstremni stres koji izaziva F1. Ovo su jasni rezultati pregleda koje smo imali zadnje dve nedelje, kao i poslednjeg koji smo imali juče ujutru. Kako nije bilo poboljšanja posle testova u Muđelu, odlučio sam da ponovo prođem te preglede juče.

Ja sam veoma razočaran, i ekstremno mi je žao svih ljudi u Ferariju i svih navijača koji su mi držali palčeve. Jedino mogu ponoviti da sam uradio sve što je u mojoj moći. Sve što mogu uraditi sada je da držim palčeve celom timu u predstojećim trkama."

Ипак се спомињу ломови, што даје много већу тежину том паду...
У почетку су га представили као безазлен пад, кад оно...

Сад сребрни имају простора за шпекулације типа: " Да ли се знало и пре три недеље да Шуми неће наступити" :confused: ;)

Poslednja izmena:

Uf,kako se sada lakše diše :roll:

Ne verujem i dalje u priču da Šumaher neće voziti u Valenci.
Sve će to da se promeni i te kako, do trke ima još ohohooo.
Tolika je pažnja javnosti i novinara privučena objavljivanjem da će voziti da me čudi kako pored prijave za odlazak u svemir nisu počeli da objavljuju arsenal gaćica koje nosi :lol:
Mora malo prašina da se slegne i malo da se podigne adrenalin navijača....;)

A mi nikada necemo saznati... :(

...bice bolje sledece godine...

A *bt al vi imate srece.... Jadan on.... Samo da mi je znati kako moze u svemir, a u formulu ne.... Ali ajd.... Ima vremena....

Ma ne verujem... :( Sve mislim da nece voziti a bas sam se bio radovao da ga opet vidim na stazi....

Ajde decice isplacite se sada lepo :rida: :rida: :rida:

Сад сребрни имају простора за шпекулације типа: " Да ли се знало и пре три недеље да Шуми неће наступити" :confused: ;)
Ni izbliza mi nismo toliko optereceni vasim unutrasnjim problemima.;)
Uf,kako se sada lakše diše :roll:

I ja sam odlozio bocu sa kiseonikom i otkazao rehabilitaciju u vazdusnoj banji.:lol:
A bas je postajalo kriticno.

Ništa od Šumaherovog povratka u F1

Prema poslednjim informacijama koje stižu iz tabora Ferarija, od povratka Mihaela Šumahera u Formulu 1 neće biti ništa, bar ove sezone. Iako je njegov povratak na stazu bio već gotova stvar, sedmostruki svetski šampion je primoran da zbog posledica povrede odbije ponudu čelnika Ferarija.

Evo i kompletne izjave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back