gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Ali samo ako ga puste da i on malo vozi? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dokle više?
Pa dok ovi ne skontaju neke stvari.... A da smo doveli recio Nakajimu, ne bi vi skakali toliko, nego prpa.... ON se vratio
Pa dok ovi ne skontaju neke stvari.... A da smo doveli recio Nakajimu, ne bi vi skakali toliko, nego prpa.... ON se vratio
...
Мене највише брине повреда врата, после оног пада са мотора, јер је ипак тај део тела вероватно и најизложенији физичком напору...
Плашио се плашио, и ето....
Изгледа да је тај пад са мотора био много тежи и опаснији него што се мисли.
Спомињу се ту и неки ломови...
Ово је за неког лоше, а за неког добро.
Конкуренти сад не морају страховати, Кими такође лакше дише...![]()
Плашио се плашио, и ето....
Изгледа да је тај пад са мотора био много тежи и опаснији него што се мисли.
Спомињу се ту и неки ломови...
Ово је за неког лоше, а за неког добро.
Конкуренти сад не морају страховати, Кими такође лакше дише...![]()
A *bt al vi imate srece.... Jadan on.... Samo da mi je znati kako moze u svemir, a u formulu ne.... Ali ajd.... Ima vremena....
Ma ne verujem...Sve mislim da nece voziti a bas sam se bio radovao da ga opet vidim na stazi....
A mi nikada necemo saznati...![]()
...bice bolje sledece godine...
A *bt al vi imate srece.... Jadan on.... Samo da mi je znati kako moze u svemir, a u formulu ne.... Ali ajd.... Ima vremena....
Ma ne verujem...Sve mislim da nece voziti a bas sam se bio radovao da ga opet vidim na stazi....
Ni izbliza mi nismo toliko optereceni vasim unutrasnjim problemima.Сад сребрни имају простора за шпекулације типа: " Да ли се знало и пре три недеље да Шуми неће наступити"![]()
![]()
Uf,kako se sada lakše diše![]()