gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
I to jos sa ojacanom kacigom! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to jos sa ojacanom kacigom!![]()
Hoce li mu to pomoci da bude brzi 0,5s po krugu![]()
Cutimo,jer smo bezbrizni.Shta je... nema komentara mclarenovaca... Odmah se prepali kad je sigurno da ce bog voziti....![]()
normlano da nema...Hamiltonu se klima sezona...i bodovi..![]()
Cutimo,jer smo bezbrizni.
Tacno znam gde smo u ovom momentu.
A vi?![]()
Shta je... nema komentara mclarenovaca... Odmah se prepali kad je sigurno da ce bog voziti....![]()
U ye8ote, bas ste strasni![]()
![]()
Ajd ti.... krivo ti shto nema volvo u formuli, pa odmah nas napadas xD
Ajd ti.... krivo ti shto nema volvo u formuli, pa odmah nas napadas xD
Race... .Znam i ja di ste vi.... NA DNU!![]()
sta se smijes... pa tako je![]()
MA volvo kada bi ucestvovao bio bi sigurno No1![]()
Shta je... nema komentara mclarenovaca... Odmah se prepali kad je sigurno da ce bog voziti....![]()
Ma usr.li smo se
Potez očajnika,šta drugo reći za vas![]()
Ochajnika???Mi smo prinudjeni na to... Znas, ako nisi gledao Madjarsku, Massu je dio Barrichellovog bolida pogodio u glavu, pa ne moze vishe da vozi.... A njegova zamjena je BOG....
To je bilo samo da te uputim
Ne nego nemate poverenje u test vozaca. Kad je ispalo njesra sa Montojom, vozio je De la Rosa, nije se vratio Hakinen.
A momak... imaju li sada test vozaci?????
I tebi niko nish nije rekao, ovo je rat sa mclarenom![]()
A momak... imaju li sada test vozaci?????
I tebi niko nish nije rekao, ovo je rat sa mclarenom![]()
Svi koji me znaju ce ti reci da sam za Dinamo VranjeAli sto se tice Partizan vs Zvezda, znas kog biram. Isto tako, McLaren u F1
Imaju, testiraju pre pocetka sezone![]()
Koliko ja znam ti si uvijek bio Francuz... nemoj sada da se ljutis jer tata o5 dolazi, a Alonso sprema tutu![]()
Ochajnika???Mi smo prinudjeni na to... Znas, ako nisi gledao Madjarsku, Massu je dio Barrichellovog bolida pogodio u glavu, pa ne moze vishe da vozi.... A njegova zamjena je BOG....
To je bilo samo da te uputim