FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kada tako kazes onda je sasvim logicno ;) da se vise isplati da tudji vozac uzme titulu! Mislim bas bi bilo glupo da vozac Meklarena bude prvi u plasmanu i onda odnese broj 1 u drugi tim sledece godine!

HAhahahahaha!!!! :rotf: :rotf:

Majke mi, do sada sam mislio da se raspravljam sa koliko - toliko razumnim ljudima. Ali ovo me ostavlja bez reci...
Veoma si pogresno to razumeo.
Samo sam hteo reci da je za tim znacajnija konstruktorska titula.
Vazna je i vozacka,ali ona donosilovu tek sledece godine(mozda),ako se napale sponzori.
Konstruktorska donosi novac po zavrsetku sezone i tacno se zna suma,koja je ogromna.

Ti si jedini koji ovde pise provokacije i to prednje. :lol: Veliki fanu, na forumu svako pise javno i slobodno. Kome to ne odgovara, zna se...

Ako smatras da sam te uvredio, ti se zali moderatorima ili administratorima.

A sta mi nije jasno u tome da je sampionska titula vozaca losa za tim, kako je neko gore pokusao da predstavi, razumnim ljudima ne treba objasnjavati, a nerazumnim ne vredi. E sada ja tebi necu objasnjavati, a ti smisli zasto. :lol:
Dakle,nije losa,vec je konstruktorska bolja za tim.
BGP-u ce mnogo vise novca doneti eventualna timska titula,nego eventualna Buttonova.
P.S.Nije na odmet podici nivo paznje pri citanju postova.Tako se podize i nivo diskusije na forumu i izbegavaju nepotrebni konflikti.Ovo je u poslednje vreme bio prijatan kutak za ljubitelje F1.Ta cinjenica zasluzuje respekt.;)

MA OK malo smo preterali :) Senu su uvek zvali kisni covek. A Sumaher se kasnije pokazao isto tako dobar na kisi.

Dobro, ustanovili smo ko je najbolji po kisi. A po snegu? :lol:

Nije na odmet podici nivo paznje pri citanju postova.Tako se podize i nivo diskusije na forumu i izbegavaju nepotrebni konflikti.Ovo je u poslednje vreme bio prijatan kutak za ljubitelje F1.Ta cinjenica zasluzuje respekt.;)

Naravno. Samo bez tenzija i upustanja u zucne polemike, to nije u duhu navijaca Formule 1. Lako se moze desiti da to preraste u svadju ili tucu, kao sto je slucaj u fudbalu ili nekom drugom "borilackom" sportu :lol: Svako ima pravo da iznese svoje misljenje, ali ipak neka granica mora postojati ;)

Dobro, ustanovili smo ko je najbolji po kisi. A po snegu? :lol:

:)

Naravno. Samo bez tenzija i upustanja u zucne polemike, to nije u duhu navijaca Formule 1. Lako se moze desiti da to preraste u svadju ili tucu, kao sto je slucaj u fudbalu ili nekom drugom "borilackom" sportu :lol: Svako ima pravo da iznese svoje misljenje, ali ipak neka granica mora postojati ;)

Pa ja se slazem! Ajde da probamo bez provokacija ;)

Da okrenemo temu na nesto kreativno. Recimo, kako FIA moze da zabrani testiranje timovima?

Na primer, kako uopste moze da se sazna sta je neko radio na svojoj stazi ili u svojoj fabrici? Jedino da neko odruka... Sta Ferari sprecava da uradi testiranje daleko od ociju javnosti, bez kamera itd.?

FIA je to sve ukinula pod parolom smanjenja troskova. Meni je to jako glupa ideja, jer timovi prakticno poboljsavaju performanse na GP vikendima. Trebalo bi dozvoliti da se testira onoliko koliko dozvoljavaju finansijske mogucnosti.

Sa druge strane uradili su to da bi svako imao jednake uslove. Da bi i oni sa najmanjim budzetom imali istu predjenu kilometrazu kao oni visokobudzetni. Mislim da je ovo sa Ferrarijem presedan i da Sumiju treba omoguciti par dana testiranja. Dzabe njemu sto je upoznat sa teorijskim delom novih pravila kad on nije mogao da isproba KERS i novu aerodinamiku.

Nije li to nas bivsi zetonja?:D
Bivsi decko Jelene Dokic,ako se ne varam.
Mislim da je on jednom bio u Beogradu i drzao konferenciju za novinare iz nekog razloga,pa ga jos neka klinka startovala da ga poljubi..u obraz.Ovako nekako :cmok2:
Bese li to Diniz :think:

Mislim da je to Enrike Bernoldi bio ako me dobro secanje sluzi...Bilo je govora o Arrowsu, tako nesto...

Nije li to nas bivsi zetonja?:D
Bivsi decko Jelene Dokic,ako se ne varam.
Mislim da je on jednom bio u Beogradu i drzao konferenciju za novinare iz nekog razloga,pa ga jos neka klinka startovala da ga poljubi..u obraz.Ovako nekako :cmok2:
Bese li to Diniz :think:

Готово сам сигуран да је то био Бернолди.
Сећам се да је Дамир прокоментарисао нешто у стилу: "где да ми зет буде Бразилац" :)

Е сад, можда је нешто и са Динизом радила...
Можда ти имаш неке изворе који су блиски БИА, одавно сам ја сумњуо у то, само што није било доказа, али ево их... ;)

едит.
Сад видех пост који си написао након што си питао Вељка...

Готово сам сигуран да је то био Бернолди.
Сећам се да је Дамир прокоментарисао нешто у стилу: "где да ми зет буде Бразилац" :)
.

Obojica su Karioke.;) To me je i zbunilo.
Ostaje jos dilema ko je onomad bio u BG-u(ili smo i nju razresili,ali mi je to promaklo).Meni se i dalje cini da je bio Diniz.
Bar je sigurno da je ex zet Bernoldi.

Ma da znaci Ferari moze slobodno da mu napravi spomenik od zlata, nikad ih niko nece tako dici iz pepela!!! :D

ALi ajde, trajalo je to neku godinu dok nije doslo na svoje.

Ne verujem da se neko seca 96. kada je Sumi otisao iz Benetona sa kojim je bio 1. u Ferari, a na njegovo mesto su dosli iskusni vozaci Alezi i Berger. I prva testiranja su bila katastrofa!!! Alezi je izjavio da mu nije jasno kako je Sumi sa takvim blidom bio No1... On posle toliko godina u F1 nijo mogao iz tog bolida da izvuce maksimum, kaze, bio je uzas za voznju...

Onda je usledilo par losih godina, 96. i 97. Bio sam najsrecniji jer je moj omilijeni vozac presao da vozi u moj omiljeni (ma kako los) tim!! I trebalo je neka godina da dodje na svoje ali tada je postao nezaustavljiv!

Pa nisam baš siguran za ovo oko Benettona. 95 je i Herbert osvojio 45 poena, imao je i solidnih mjesta na gridu što baš i ne bi mogao da je auto bio takva kanta ;)

Да додам:

1. Ти титанијумски додаци ће сада "везивати" кацигу и визир, па ће тако сада тај спој бити дупло чвршћи.
2. Шумахер нема ћеркице, него ћерку и сина (мада у тој причи ме интересује само њихова мајка :per:)

пс.
Сваку изјаву Вила Вебера узимам са великом дозом резерве.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back