Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
I ja sam odlozio bocu sa kiseonikom i otkazao rehabilitaciju u vazdusnoj banji.
A bas je postajalo kriticno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam odlozio bocu sa kiseonikom i otkazao rehabilitaciju u vazdusnoj banji.
A bas je postajalo kriticno.
Ajde decice isplacite se sada lepo![]()
![]()
![]()
Ali ne da smo se uplasili...
Ali ne da smo se uplasili...
Priznaj da od straha nisi mogao usniti danima,a i kad bi uspeo,imao bi nocne more.
P.S.Ne razumem zasto nam ne veruju da vecini nas nije smetao povratak Schumachera,niti nas je plasio.![]()
e stvarno ste deca! Pa ja sam se radovao njegovom povratku ne iz ubedjenja da ce oduvati konkurenciju, vec zato sto bi probudio olio da ga matori pobedi. A ostali bi hteli dacirkus. Kimi bi se nalozio, jer ne bi dozvolio da ga matori pobedi. A ostali - pa nije mala stvar pobediti sumahera! Svi bi dali svoj maksimum, pogotovo ovi mladji koji se nikada nisu ni trkali sa njim. A to bi bio spektakl za sve nas, bez obzira za kojim tim navijamo, verujte.
e stvarno ste deca! Pa ja sam se radovao njegovom povratku ne iz ubedjenja da ce oduvati konkurenciju, vec zato sto bi probudio olio da ga matori pobedi. A ostali bi hteli dacirkus. Kimi bi se nalozio, jer ne bi dozvolio da ga matori pobedi. A ostali - pa nije mala stvar pobediti sumahera! Svi bi dali svoj maksimum, pogotovo ovi mladji koji se nikada nisu ni trkali sa njim. A to bi bio spektakl za sve nas, bez obzira za kojim tim navijamo, verujte.
Meni se cini da je tako. Mislim KERS nije opravdanje, izbace KERS i vozi bez njega. Njemu u njegovim godinama ne treba nikakvo maltretiranje, makar to bilo za jednu trku. Ni test vozaci, koji su do ove godine radili punom parom, ne zablistaju bas kada sednu u bolid na nekoj trci. A pri tom su u stalnom trenaznom procesu. Sumaheru sigurno ne bi bio problem da se privikne na automobil sa kersom, ali sigurno nije u kondiciji kao pre nekoliko godina.
Sve u svemu, marketinski dobro odradjen posao i dobra zarada. Naivni navijaci su u svakom pogledu na gubitku.
Ko se bunio?