FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čestitam većini ferrarijevaca na stoičkom držanju poslije svega, i čestitke na osvojenoj tituli u kategoriji konstruktora. Ja sam lično popi*dio zadnjih par krugova, šta reći, naravno da bi mi bilo draže da je Lewis vozio kako zna, međutim bilo je priče da su mu smanjili broj okretaja jer je motoru ovo bila druga trka. Lewis je bio na gumama za mokro, pa se opet vidi da se borio da ga zadrži dok je pokušavao pratiti Vettela. Podešavanja u broju klikova po prelasku na druge gume i uslove izgleda mnogo znače. Kubica se takođe mješao u borbu iako nije bio u istom krugu (odmah sam se sjetio njegovih izjava u zadnje vrijeme - reko sad će da nas sahrani :) ). Sve u svemu, imali smo bolju navijačicu koja je nosila crveno radi uroka. Massa je propustio šansu karijere, uz Vettela, Alonsa, Kubicu, Kimija, Lewisa biće mu jako teško u budućnosti. Što kaže Jergović, Lewis je vozio onako kako Ron voli, i tako će nastaviti, nadam se da nije u pravu. Heikki je stvarno bijedan, jedino je na stratu odradio zaštitu.

Заборави ја на Култарда...
По мени мало изненанађујуће дуга каријера.
У најбољим данима је био просечан возач и тешко да је могао више од тога (само понекад).
И поред тога човек се задржао у Ф1 читавих 15 година, тако да му се мора одати признање.
Колико знам остаје у Ред Булу као саветник, тако да ћемо га често виђати.
Никако нећу моћи да заборавим две ствари: ВН Белгије и ону упечатљиво коцкасту фацу...

Сад читам његову изјаву, каже како је планирао за крај трке да спали гуме (што је иначе кажњиво), ето, остадосмо ускраћени за нешто што се ретко дешава.

Hamilton i Glok se heftaju u bulju

Kultard jeste jedan od najgorih vozaca u najboljim bolidima. Uvek se setim one trke u Monte Karlu od pre dosta godina, kad se borio za vrh i nije mogao da obidje Bernoldija u nekom slepackom bolidu citavih 16-17 krugova, i ne bi ga ni obisao da ovaj nije otisao u boks.
Ali nije on jedini, uz pomenute Fizikelu, Barikela, dodao bih Trulija i Batona.

ama sta znaci ovo sto je reko ili rekla brera??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:?::?::?::?::?:

Hamilton i Glok se heftaju u bulju

Kultard jeste jedan od najgorih vozaca u najboljim bolidima. Uvek se setim one trke u Monte Karlu od pre dosta godina, kad se borio za vrh i nije mogao da obidje Bernoldija u nekom slepackom bolidu citavih 16-17 krugova, i ne bi ga ni obisao da ovaj nije otisao u boks.
Ali nije on jedini, uz pomenute Fizikelu, Barikela, dodao bih Trulija i Batona.

a ja kada su mu u tom istom Monaku popravili kvar iz boxa a vec se pusio :lol:

Evo vam da malo razmišljate

2009-1.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back