FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Sto se tice Kubice i meni je nejasno...Covek zaostaje za puni krug i nema prava da obilazi vozace koji su ispred njega (Hamiltona i Vettela) sve dok ga oni ne puste....

U sustini-nije mu fazon(Kubici).
Ali,isto je uradio i Hamilton u japanu Alonsu.
Ovaj nije forsirao,jer je imao lagodnu prednost,a Hamilton je jurio neke svoje "bubice".
Isto tako juce i Kubica.Razvlaci se ceo vikend po Interlagosu i onda mu dosadi dva kruga pre kraja da ceka Hamiltona.
A i Lewis se bas vukao ispred Vettela sa jedinim ciljem da sacuva poziciju(pa je i cudnije kako to nije uspeo:confused: ).

.

Da se malo dopunim-bas nije bio fazon Kubici.
Upravo odgledah snimak trke,a posebno momenat kad Vettel prestize Lewisa.
Malo ranije je to ucinio Kubica i onda se lepo vidi kako veoma sporo prolazi krivinu,tera Lewisa na nepredvidjeno dugo kocenje,izbacuje ga iz ritma,sto omogucava nadolazecem Vettelu da lagano prodje.
Nakon one brutalnosti u Italiji,mnogi su tvrdili da ce neko da se osveti Hamiltonu.
Skoro sam ubedjen da je to juce pokusao Kubica
Necu sad da odem u krajnost i napisem nesto teze,jer je Robert lafcina i smatram ga jako korektnim vozacem,ali nije mu trebalo ono glupiranje juce.Sve i da je to Lewis zasluzio,ne prilici Kubici da bude egzekutor.

pa video covek da se ostali stide da nabodu hamiltona, pa posto je vec bio kraj trke, on ga malo uplasio.

A vala jes hamilton vozio kukavicki, ne mogu da verujem da jedan sampion ulazi u odlucujucu trku sa takvom jadnom strategijom, za njega je i Dejmon Hill olicenje hrabrosti i agresivnosti.

.......
.....

Колико се сећам Кубица је и пре оних промена гума обилазио неког да би се вратио у исти круг...
Можда је хтео да поправи мало слику о себи након катастрофалних квалификација, али заиста за тим није било потребе...

Konacno je dosla prva od mnogih titula gospodinu Luisu Hamiltonu!
Previse je kalkulisao i zamalo se to nije osvetilo...mislim da ne bi bilo u redu da se to desi dvije godine za redom...jer uz Alonsa to je najbolji vozac kojeg nam nudi danasnja Formula 1...
Moram priznati da mi je posljednji krug te trke bio najtezi krug za gledanje od kad gledam Formulu 1...mislim da je tako bilo i sa onima koji prate Ferari ali eto za mene i sve Meklarenovce se srecnije zavrsilo...:)
Svaka cast Hamilton!:klap:
Sampanjac za ovu sezonu je samo tvoj!
:vatromet::vatromet: :mafijas::orkestar::mafijas: :vatromet::vatromet:

Колико се сећам Кубица је и пре оних промена гума обилазио неког да би се вратио у исти круг...
Можда је хтео да поправи мало слику о себи након катастрофалних квалификација, али заиста за тим није било потребе...
Ne odricem pravo Kubici da se vrati u isti krug tj. da prestigne Vettela i Hamiltona,ali smatram da je svesno pomogao Vettelu da prestigne Lewisa.
Takve stvari se desavaju i spontano u trkama(bilo je i ove sezone par puta),ali nisu okolnosti uvek bile iste.
Sta bi tek bilo da je Lewis pogodio Kubicu u Kanadi.:think:

pa video covek da se ostali stide da nabodu hamiltona, pa posto je vec bio kraj trke, on ga malo uplasio.

A vala jes hamilton vozio kukavicki, ne mogu da verujem da jedan sampion ulazi u odlucujucu trku sa takvom jadnom strategijom, za njega je i Dejmon Hill olicenje hrabrosti i agresivnosti.

I Hill i Hamilton su platili cenu svoje "hrabrosti".
Prvi '94. , a drugi 2007.
Ne verujem da ce Lewisu ikad vise biti takva "strategija".Pisao sam o tome,pa da se ne ponavljam.
Iz aviona se videlo da to nije Lewis kakvog poznajemo,da se muci i da nema ideju kako da vozi i privede trku kraju.
Kad bolje pogledamo,mozda je vise rizikovao ovako,nego da je jurio podijum.
To je razlog vise da ne ponovi takav nastup,ako ikad bude u slicnoj situaciji.
Ipak,juce je tako moralo biti(narocito nakon prosle sezone).

Upravo odgledah snimak trke,a posebno momenat kad Vettel prestize Lewisa.
Malo ranije je to ucinio Kubica i onda se lepo vidi kako veoma sporo prolazi krivinu,tera Lewisa na nepredvidjeno dugo kocenje,izbacuje ga iz ritma,sto omogucava nadolazecem Vettelu da lagano prodje.
Nakon one brutalnosti u Italiji,mnogi su tvrdili da ce neko da se osveti Hamiltonu.
Skoro sam ubedjen da je to juce pokusao Kubica
Necu sad da odem u krajnost i napisem nesto teze,jer je Robert lafcina i smatram ga jako korektnim vozacem,ali nije mu trebalo ono glupiranje juce.Sve i da je to Lewis zasluzio,ne prilici Kubici da bude egzekutor.

Koliko ja znam Hamilton i Kubica su veoma dobri prijatelji tako da nema šanse da ga je on sabotirao.

auuu...pa jel to moje oči dobro vide?:mrgreen::hahaha:
jel to još traje naricanje na ovoj temi aLo ljudi

ewo kyo je pronašao kriwca:mrgreen::arrow:
Kladio se na Hamiltona prije 10 godina i osvojio 165 tisuća funti
http://www.telegraph.co.uk/sport/mo...-Hamilton-fan-wins-165000-with-1998-bets.html :rtfm:
Richard Hopkins iz Folkswortha bio je toliko impresioniran karting utrkom 13-godišnjeg dječaka da se odlučio kladiti na to da će jednog dana osvojiti titulu svjetskog prvaka Formule 1. Taj dječak bio je Lewis Hamilton:ok:, a ulog od 350 funti Hopkinsu je donio 165 tisuća funti. Hopkins je uplatio tri listića, a prvi mu je isplaćen prošle godine kad je Hamilton pobijedio u prvoj utrci. Ostala dva listića kao uvjet su imala Hamiltonovo osvajanje prvenstva, što je Englez jučerašnjom napetom i kontroverznom utrkom i ostvario.
eto ko je keširao Gloku:rotf::rotf::rotf: da pusti Hamiltona napred do titule:hahaha::hahaha:

Koliko ja znam Hamilton i Kubica su veoma dobri prijatelji tako da nema šanse da ga je on sabotirao.

Moguce.
Ali,sa druge strane,Kubica je poprilicno zamerio Hamiltonu one momente brutalnosti na stazi,a znamo i da je dobar prijatelja sa Alonsom(mozda i najbolji),dobar je i sa Massom...
Ja sam stekao utisak da je zasmetao Lewisu u onoj krivini,naterujuci ga na los tajming kocenja,totalno mu remeteci ritam,koji je i bez toga vec bio dobrano poremecen.
Kubica time nista nije dobio,a mogao je dosta da utice na ishod sampionata,pa i dalje smatram da je bio glup potez prestizati ljude koji se bore za znacajne bodove,svaki iz svog ugla.
Covek je rodjeni pobednik i ne prilice mu ovi smesni potezi.
Neka dogodine prestize u borbi za tron,a ne za povratak u isti krug na p17.:roll:

Moguce.
Ali,sa druge strane,Kubica je poprilicno zamerio Hamiltonu one momente brutalnosti na stazi,a znamo i da je dobar prijatelja sa Alonsom(mozda i najbolji),dobar je i sa Massom...
Ja sam stekao utisak da je zasmetao Lewisu u onoj krivini,naterujuci ga na los tajming kocenja,totalno mu remeteci ritam,koji je i bez toga vec bio dobrano poremecen.
Kubica time nista nije dobio,a mogao je dosta da utice na ishod sampionata,pa i dalje smatram da je bio glup potez prestizati ljude koji se bore za znacajne bodove,svaki iz svog ugla.
Covek je rodjeni pobednik i ne prilice mu ovi smesni potezi.
Neka dogodine prestize u borbi za tron,a ne za povratak u isti krug na p17.:roll:

Pretpostavljam da je bio frustriran zbog svoje situacije i cijelog tima. Nije im bilo stalo ni da zadrži treće mjesto u generalnom poretku.

Pretpostavljam da je bio frustriran zbog svoje situacije i cijelog tima. Nije im bilo stalo ni da zadrži treće mjesto u generalnom poretku.

Oni su jos nakon Kanade krenuli u napad na titulu u 2009.,rekao bih.
Najdalje su odmakli sa KERS-om i,ako to cudo proradi dogodine,a McM,Ferrari i ostala druzina ne budu imali adekvatno oruzje,odrace ih Kubica sa pola gasa(nece mu ni trebati,kada ima KERS :lol: ).
Eto i oni nisu hteli "vrapca u ruci"(skoro je izvesno da bi sa jos dva -tri dobra nastupa Kubica mozda bio i sampion).Zato ce "golub" biti kapitalac,ako ga ulove sledece sezone.:)

Ali,isto je uradio i Hamilton u japanu Alonsu.
Ovaj nije forsirao,jer je imao lagodnu prednost,a Hamilton je jurio neke svoje "bubice".
Isto tako juce i Kubica.Razvlaci se ceo vikend po Interlagosu i onda mu dosadi dva kruga pre kraja da ceka Hamiltona.
A i Lewis se bas vukao ispred Vettela sa jedinim ciljem da sacuva poziciju(pa je i cudnije kako to nije uspeo:confused: ).

Mene je bogami uznemirilo Kubicino obilazenje,najpre sam se setio njegovih izjava o arkadnoj voznji Hamiltona,pa sam na trenutak pomislio da bi nam on mogao doci glave (pored Vettela). To sto je obilazio vozace koji su ispred njega za citav krug...Ne ide to bas tako :thumbdown:

Srecom,dobro je sve ispalo,pa necemo pisati minus "nesvrstanom" poljaku.:mrgreen:

Kad nama pisu minuscine i za najmanju mogucu glupost,red bi bio da i mi pocnemo,pa dokle doguramo :lol:
I voleo bih da neko okaci ili nadje na netu snimak trke na HRTu i da jos jednom cujem Blazickovo histericno deranje,covek bi se cuo i na skroz utisanom televizoru :klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back