Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
Trebalo je i crne mat felne, to bi malo popravilo utisak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se ne svidja. Kao da imaju za cilj da privuku i crnacku populaciju iz geta po principu sto vece felne i sto tanje gume...
Нови пнеуматици (18 инча):

Početkom devedesetih su se terali ovakvi pneumatici.
Posle su 18 cola smanjili na 15,ako se ne varam.Razlog je bio ograničenje" sumanutih brzina",smanjenjem mehaničkog gripa bolida. Onda je došla čuvena aerodinamika i za 10 godina dovela do trkanja po "šinama".Svi se sećamo situacija do pre dve-tri godine da bolidi brži i po 2(dve) sekunde po krugu ne mogu da prestignu nikoga,jer je" prljav vazduh" uništavano aerodinamički grip,a mehaničkog je bilo premalo da
se nešto uradi.
Možda sam se malo i nalupetao,jer je ovo sve po sećanju,ali je tu negde.
Ima logike... Manje aerodinamickog gripa i vise mehanickog, i ima sanse da bude bolje...
Plus, lepo izgleda...

A bre, svi udariste da kritikujete estetiku, onda se svodi samo na pitanje ukusa ali ovakvi točkovi bi trebalo da daju bolju kontrolu upravljanja u krivinama, čak i ja na mom "bolidu" sam primetio ogromnu razliku kada turih niskoprofilne gume...Нови пнеуматици (18 инча):

Baš sada gledam šta je bilo po podne.
Baš sada gledam šta je bilo po podne.Sto ga ovaj covjek napise...Tradicionalno, Trkulja na RTS-u, ovoga puta o Hokenhajmu:
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/132/%D0%90%D1%83%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE/1652850/%D0%A5%D0%BE%D0%BA%D0%B5%D0%BD%D1%85%D0%B0%D1%98%D0%BC%2C+%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD+%D0%B8+%D0%B1%D0%B5%D0%B7+%D0%BA%D0%B8%D1%88%D0%B5.html

Hamilton startuje sa 20. mesta jer su morali da mu promene menjač, koliko krugova će mu biti potrebno da dođe među prvih 10?

Сад читам да би Шумахер следећег месеца могао да настави лечење кући.
Реагује трептајима ока на питања породице.
Тај опоравак има да траје годинама и питање је до ког нивоа ће успети да се опорави али кад се узме како су прогнозе биле лоше и ово је нешто.
Bitno da legenda i dalje zivi. Danas sam citao da ce 'voziti' kolica uz pomoc govora. Polako, ali sigurno

Želim mu sve najbolje ali treba da progovori a on kako sam čitao mrda samo očima.
Đedo Berni najavio povratak VN Meksika u kalendar 2015...
Ma 55 staza, cirkus nek bude. Posljednje 3 nek nose za prvo mjesto 50 poena. Kad ce umrijeti taj covjek
A šta je sa Mongolijom,Nepalom,Kambodžom,Šri Lankom... ???Formula 1 u Azerbejdžanu od 2016!
Azerbejdžan će od 2016. godine biti domaćin trke u Formuli 1, potvrdili su zvaničnici ove zemlje u petak. Trka će se voziti na stazama glavnog grada Bakua, nadomak obale Kaspijskog mora.
Kako je objavljeno, trka će nositi naziv „Velika nagrada Evrope“. Prethodni domaćini evropskog Gran Prija bili su Nemačka, Španija i Velika Britanija.
Iz Vlade Azerbejdžana kažu da će izgradnja staze uskoro biti završena. Azerbejdžan je trebalo da se nađe u kalendaru Formule 1 već naredne sezone, ali je njegova promocija u najbržen svetskom cirkusu pomerena za godinu dana.
 Bezveze,jel treba te države da ostanu jedine iz Azije u kojima se neće voziti F1 ???!!!
 Bezveze,jel treba te države da ostanu jedine iz Azije u kojima se neće voziti F1 ???!!!