DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.249
Euro 4 i jos dizel, sta ce ti ta robija.http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/27095720/nissan-pathfinder
И овако нешто ми је запало за око само не знам колико су им поуздани дизелаши
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Euro 4 i jos dizel, sta ce ti ta robija.http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/27095720/nissan-pathfinder
И овако нешто ми је запало за око само не знам колико су им поуздани дизелаши
Ništa ti ne znaš
Ovaj nije ispod 500.000 sigurno ako ne i više.
Sklopićemo ga ko LEGOSiguran sam da vraćaju neki kusur od 500000.
A i nigde ne piše da mora sve odjednom, kupe se prvo točkovi pa polako, nema žurbe.![]()

Taj je mala beba za Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, koji ima cenu od svega $1.3 - $1.5 miliona.
…e sa tim autom se postaje glavna faca
Jedini problem, već sam ga video na Kopaoniku, ima ga jedan “poznati” biznismen.
Pogledajte prilog 1808395

Ko za tebe i mene jel’ da?To je za poznate bizMismene kožnih glava da parkiraju pred kafić na Kopaoniku, a ona zver je za entuzijaste i divljinu.![]()

Svidja mi se kako razmišljaš to je toO daaaaaaaaaaaaaaaaa![]()

To je za poznate bizMismene kožnih glava da parkiraju pred kafić na Kopaoniku, a ona zver je za entuzijaste i divljinu.![]()

Nisam imao prilike da vidim taj Raptor sa 6 točkova,

Najbliže tome da sam video je Roush neki F-250 4X4, to ako ne nađeš put, no big deal, napraviće ga sam.
A isprobao nikad nisam![]()
Ti covece bas slabo znas nek stvari.Nisu merodavne, samo je osiguranje duplo skuplje, tek posle 5 godina možeš da računaš na tu cifru!
Ako na sajtu stoji da je osiguranje 150 evra za to vozilo koje gledaš, to je za prvi premijski stepen. Kada ga kupiš ne možeš da dobiješ premijski stepen osiguranja ispod 4 a to je 300 evra!
Tek za 5 godina ostvaruješ pravo na premijski stepen 1!
Otvoriću novu temu o ovoj prevari osiguranja! Tiče se dezinformisanja i varanja na sajtu polovni automobili!
Kupce dovode u tešku zabludu!
Ovo je bukvalno tenk. Bezveze.Ovaj kožni je doterao ispred svog hotela..
Nisam imao prilike da vidim taj Raptor sa 6 točkova, ali jesam gorepomenuti Mercedes, kao i prepravljeni Jeep Gladiator. Mislim da ga ima i Luka Doncic dok je igrao za Dalas.
Pogledajte prilog 1808408