Најбољи теренац до 10.000е ?

Sklopićemo ga ko LEGO :mrgreen:

Vi izabrali neki fancy model koji nije u serijskoj proizvodnji, bas bi da se modirate 😛

..umesto da izaberete standardni Raptor, koji je povoljnih $100.000….😉

IMG_2936.jpeg

Taj je mala beba za Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, koji ima cenu od svega $1.3 - $1.5 miliona.

…e sa tim autom se postaje glavna faca 😃
Jedini problem, već sam ga video na Kopaoniku, ima ga jedan “poznati” biznismen.

Pogledajte prilog 1808395

To je za poznate bizMismene kožnih glava da parkiraju pred kafić na Kopaoniku, a ona zver je za entuzijaste i divljinu.:ceka:

Najbliže tome da sam video je Roush neki F-250 4X4, to ako ne nađeš put, no big deal, napraviće ga sam.
A isprobao nikad nisam:rida:

Ja sam imao Raptor sluzbeni, osecaj je da voziš tenk, i da moze da “iščupa kuću iz temelja”
Potrošnja mu je ogromna, oko 25 litara, ako se dobro sećam.
Imam i sada Toyota pick-up kao drugo vozilo, ali znacajno manjeg gabarita od Raptor, i mnogo korisniji za gradske uslove.

Nisu merodavne, samo je osiguranje duplo skuplje, tek posle 5 godina možeš da računaš na tu cifru!

Ako na sajtu stoji da je osiguranje 150 evra za to vozilo koje gledaš, to je za prvi premijski stepen. Kada ga kupiš ne možeš da dobiješ premijski stepen osiguranja ispod 4 a to je 300 evra!

Tek za 5 godina ostvaruješ pravo na premijski stepen 1!

Otvoriću novu temu o ovoj prevari osiguranja! Tiče se dezinformisanja i varanja na sajtu polovni automobili!

Kupce dovode u tešku zabludu!
Ti covece bas slabo znas nek stvari.
Kao prvo posle trece godine dobijas prvi premijski stepen a ne pete kako si to napisao.
I ne znam da li znas da ukoliko ima kupoprodajni ugovor i kopiju polise od prethodnog auza koji si vozio a koji si prodao u poslednje tri godine ,možeš da prebaciš premijski stepen na novi auto koji si kupio.
Kao drugo na svakom tom kalkulatoru imas da biras koji premijski stepen ti treba radi informacije kolika je registracija.
A sto se tice same registracije evo ja sam danas produzio regu na Freemontu i sve ukupno je bilo 35700 din a dobio sam prvi premijski stepen jer vozim ga tri godine i sad ide cetvrta tako da one tvoje lazi opet padaju u vodu.
Auto mi je 2014 godiste i gde je sad onih tvojih ne znam vise ni koliko eura za registraciju?
Sto je najgore mogla mi je rega biti jos 1000 din jeftinija ali nisam imao vremena da odem na to drugo mesto.

Back