Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
U pravu je Rozberg a zamisli da ih vraćaju na pozicije ne koje su bili pre sejfti kara,nešto kao kugle u snukeru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema sumnje da bi to povećalo uzbudljivost,ali se rizikuje izazivanje novog SC-a,pri čemu bi baš taj prethodni mogao biti odmah nakon starta.
Ogradili su se od toga, pravilo kaze da ce se, u slucaju izlaska sejfti kara u prva dva kruga nakon starta ili restarta trke, primeniti leteci start, kao i u slucaju izlaska sejfti kara u momentu kad do kraja trke ima manje od 5 krugova.

FIA odlucila da od sledece sezone ukine leteci start nakon sejfti kara - vozila idu na grid u poretku u kom su bili pre izlaska sejfti kara na stazu. Kazu, doprinece vecoj uzbudljivosti.
http://www1.skysports.com/f1/news/1...ose-designs-among-host-of-changes-for-f1-2015
A ja se nadam da ovog prepariranog neću gledati u narednoj sezoni !Власник Формуле 1 Берни Еклстон најавио је вероватни крај једне од најпознатијих трка, на стази у Монци, због комерцијалне неисплативости.
Тренутни уговор који Монца има са Формулом 1 потписан је 2010. године и Еклстон верује да није вероватно да ће бити обновљен 2016, када буде истекао.
– Не верујем да ћемо направити нови аранжман, овај стари је био катастрофалан за нас са своје комерцијане стране. После 2016. растајемо се... – рекао је Еклстон у интервјуу Газети дело спорт.
Монца, на којој су одржане све трке за Велику награду Италије, осим 1980. када је домаћин била стаза у Имоли, једна је од најпознатијих стаза на свету.
A ja se nadam da ovog prepariranog neću gledati u narednoj sezoni !
Ма то он мало врши притисак на њих не би ли добио који динар више...
До те 2016. ко жив ко мртав.

Kakva luda završnica treninga
Ja i dalje mislim daje tu bilo grešaka pri merenju !?
Koliko je bilo zanimljivo moglo se najbolje ogledati u to što smo pola trke gledali borbe između Fetela i Alonsa...inače,vaš Alonso je juče izvlačio maksimum-maksimuma iz Ferarija.

Mislim da je Alonso zajunio da odbrani poziciju najviše zbog toga što je u pitanju bio S.V. onaj koji ga je ugrožavao, ipak su još uvek sveže neprežaljene (moguće) titule izgubljene u zadnjim trkama 2010 i 2012......Alonso i Vetttel su smešno zvučali .ali su odlično izgledali na stazi...
Нови пнеуматици (18 инча):