Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Гледам мало овај тренинг... и код Розберга варничи на све стране.
ФИА је дозволила да се на болиде Розберга и Раиконена ставе титанијумске плочице на под болида како би нам вратили варнице...

Гледам мало овај тренинг... и код Розберга варничи на све стране.
ФИА је дозволила да се на болиде Розберга и Раиконена ставе титанијумске плочице на под болида како би нам вратили варнице...

Kako ih zovu artificial sparks. Lazne, cisto da lici na neke stare, zanimljivije formule

Ali kakve kvalifikacije :lol: Massa prvi, Bottas drugi, Rosberg tek treci? Hamiltona ni u prici? Najzanimljivije do sada. Svaka cast Williamsu, Kvyatu i Magnusenu. Fetel je podbacio, malo je reci. 13. mjesto... Baton 12., Kimi 9. ali to sam se vec navikao... Ocekuje nas luda trka, nadam se

Trening je više obećavao, ali nije bilo loše... Juče sam negde pročitao da RB najavljuje za 2015 sopstveni motor, jedino to ima da ih spase...
P.S. Zaboravih da pohvalim Ricciarda, ćapiti poziciju Hulku u poslednjem krugu nije mala stvar...

Poslednja izmena:
ilzkld.jpg

Perez na kraju najbrzi krug :lol:

Nekako mi u oci upada da je samo 1 od 4 redbulla zavrsio... Cudno mi je da ni Torro Rosso, a ni Vettel nisu bili visoko, a kamoli sto nisu zavrsili trku uopste

Розберг сад већ озбиљно вози.
Стварно сам очекивао да ће га Хамилтон у пар напада претећи, али му Розбер није чак ни дао прилику.
Бикови нису могли да изаберу гори тренутак за овако лошу форму, много лоше...
Овај наш Рајко се стварно брука.
Све у свему солидна стаза.

Nisam siguran da je ukidanje letećeg starta dobra ideja.
Nema sumnje da bi to povećalo uzbudljivost,ali se rizikuje izazivanje novog SC-a,pri čemu bi baš taj prethodni mogao biti odmah nakon starta.
Pored toga,postrojavanje na gridu bi produžilo trku,unelo konfuziju u nekoj meri.....
Ne znam....lepo bi bilo gledati dva starta na nekim trkama,možda i tri,ali je pitanje da li bi imalo smisla.
Ali,ako FIA "eksperti" kažu da je bolje-neka im bude.

To je radikalna promena pravila, sigurno će biti još o tome reči, šta je sa iberrundovanim vozačima, gde će oni da zauzmu mesto, itd?
Zagarantovana gnjavaža, tu može da omrsi brke neko ko se cele trke vukao oko 5-6 mesta (zašto mi na um pada Alonso?) pa onda u nekom kermes ponovljenom startu da iskoči u prvi plan...

Ma FIA pravi cirkus... Izgleda da Dorna i FIA kontaju zabraniti sponzorstva energetskim napicima, odnosno kao sto su i cigaretama zabranili. Ali Marlboro i dalje ima svoj dio na Ferrarijevom bolidu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back