Најбољи теренац до 10.000е ?

Ladu nivu je prosto nemoguće voziti u ispravnom stanju i registrovati svake godine. Zato su sve raspale neregistrovane i ljudi ih rkaju po selima.
Drugo na 100 kmh se unutra čuje kao da voziš avion! 4x4 ne može da se isključi. Iz tog razloga troši ko TENK! :mafijas:

Ali je lepo imati takav neki komad besmislene ruske tehnike ili mehanizacije kako god :sad2:

Pogledajte prilog 1807800
ruku na srce da je lada niva dizelas ja mislim da bi bila jos rasprostranjenija nego sto sad jeste, pogotovo onaj pezo 1.9D

tojote u tom cenovnom rangu prodju 200kkm mozda 3 puta
Pa druže moraš malo da se potrudiš ...
Screenshot_2025-10-28-14-20-55-63_191aebcd0f646faf0c957dc9ed8333b5.jpg

Prilozi

• Screenshot_2025-10-28-14-20-59-49_191aebcd0f646faf0c957dc9ed8333b5.jpg
    Screenshot_2025-10-28-14-20-59-49_191aebcd0f646faf0c957dc9ed8333b5.jpg
    51,2 KB · Pregleda: 2
http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/27702929/uaz-hunter

Какав је овај у односу на Ладу Ниву ? Овако нешто волим и не бих жалио да уложим доста да га средим само је питање да ли је "средљив" на дуже стазе
Ovo ti je lada niva na steroidima. Nula komfora, potrosnja visoka, ali zato ima motor 2700 kubika sa nekih 130 ks (covek u oglasu je pogresio, ima 90KW, ne ks)

ovaj primerak ti je vec sredjen nema tu sta da sredis, ali racunaj na visoku potrosnju goriva. Mane su slicne kao i za ladu, ali je ovde registracija skuplja...medjutim tesko da ces se igde zaglaviti sa ovim terencom

http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/27702929/uaz-hunter

Какав је овај у односу на Ладу Ниву ? Овако нешто волим и не бих жалио да уложим доста да га средим само је питање да ли је "средљив" на дуже стазе
UAZ je u poredjenju sa nivom ozbiljan terenac, znaci ide i tamo gde se Niva redovno zaglavi. Rodjak mi je radio u elektrodistribuciji i oni su imali nekoliko za potrebe popravki na tesko pristupacnim terenima. Od njega sam se naslusao samo hvale za mogucnosti po blatu, snegu, kolskim putevima, ali i da ti prodrma bubrege na istima. Znaju i da se kvare, puno trose, ali popravke nisu skupe i ne treba ti doktor elektrotehnike da ustanovi kvar. Klasican problem kod Rusa, metal loseg kvaliteta koji puca ili se pojede.

200 kubika +500 evra registracija...ali zato auto sa 2 turbine 2000cc ima 500e reg a jaci motor

toyota iz 2012 presla samo 200 hiljada km kako da ne toliko je vrv prosla do 2017te
To auto možeš proveriti bez problema ili preko broja šasije ili preko starih tabli ..Ja ti garantujem da je prešla toliko ..Niko ovde ne vraća km jer se vrlo lako može proveriti a i kažnjivo je. Pošto je kupovina van EU onda cena bez cenkanja je 5900-20% tako da vidiš da moze ako se malo potrudiš

Може да се израчуна на неким сајтовима и нема трика да регистрација за овај Нисан нпр добаци преко 600-650е, а камо ли 1000е. Углавном су цене регистрација на сајту пол.аут. меродавне са малим одступањима. Не верујем да могу да промаше за 40-50%

Cinjenica je da su cene registracije svake godine sve vece i vece ali mario naravno lupeta opet.
Eto kaze da je za 2200 ccm 1000€ registracija sto je najobicnija laz jer za jedan moj auto od 2900 ccm,koji je za kategoriju veci je 100k dinara.
E sad imao ono sa godistem gde je mlad auto dosta skuplji sa registracijom ali ne znam sto to njega pogadja kad vozi 16 godina star auto.
Jos koja godina i izlazi iz luksuza.:D

Nisu merodavne, samo je osiguranje duplo skuplje, tek posle 5 godina možeš da računaš na tu cifru!

Ako na sajtu stoji da je osiguranje 150 evra za to vozilo koje gledaš, to je za prvi premijski stepen. Kada ga kupiš ne možeš da dobiješ premijski stepen osiguranja ispod 4 a to je 300 evra!

Tek za 5 godina ostvaruješ pravo na premijski stepen 1!

Otvoriću novu temu o ovoj prevari osiguranja! Tiče se dezinformisanja i varanja na sajtu polovni automobili!

Kupce dovode u tešku zabludu!

Poslednja izmena:

Back